- 24 Mayıs 2025
- 9
- -2
- 1
- 26
- Konu Sahibi kussesleri
-
Cuneyt Arkin'da simdi hakkaten yakisikli bir abimizdi hakkini yiyememZayıf olsanız yine dalga geçer çünkü eşiniz boş boğaz saygısız.
Siz saatletce ağlamayı bırakın kendinizi sevin ,sahiplenin nedemek başarım yok o yok bu yok insanız fazla kilolu olsanız başka bir uzvunuz farklı olabilir bunlar dalga konusu olamaz oluyorsa o kişi seviyor olamaz seven saygısız olamaz.
Kocanıza gelince bir Kadir inanır ,Cüneyt Arkın değilsin diyesim var..
Bu adam sizi hiç tanımıyor mu? Söylediklerini art niyetle söylemiyor karakteri öyle ama size uymuyor demek ki.Ben artık çok yoruldum. Hayatta hiçbir başarım yok. Eşimi çok seviyorum onun da sevgisinden şüphem yok ama eşim çok dalga geçebilen birisi. Ben son 3-4 yıldır çok kilo aldım. Eşimde bu durumdan hiç rahatsız olmadığını söyler ama bazen şaka yapar “paşam benim” gibi şeyler söyler. Dünde göbeğime dokunup “pasaportu var mı” deyip kahkaha attı, ben o kadar ağladım ki. Sürekli özür diledi, kasten yapmadığını şaka yaptığını söyledi, beni çok beğendiğini vs. Ama yok 3’e kadar ağlamışımdır gece :’) Ben burnumu da hiç sevmem, geçen ona söyledim yine şakasına “yamuk buruuun” dedi. Ben çok beyaz tenli kumral saçlı biriyim, “ayağının altı neden turuncu” diyor. Normal aslında rengi turuncu değil. Her neyse işte bu tür şeyler sebebiyle kendimden aşırı soğudum. Özgüvenim zaten yoktu iyice bitti. Kilo vermeyi kendim için istemek istiyorum sadece.
Not: boyum 166, kilom 75.
Not2: eşim normalde aşırı iyi birisi, bilerek incitecek birisi değil.
Ne yapmalıyım sizce?
Çok kötü ve iğrenç bir kalbin var. Hastalığımdan dolayı veremiyorum. Ayrıca öğretmenim. Dilerimki 100 kilo olursun.Eşi meşi geç 75 kg çok fazla, spor yap mutlaka. Evde otur otur ne yapmayı planlıyorsun, neden zayıflamak yerine oturup ağlıyorsuntembellik yapa yapa 100kiloya vurursun, sonra gelsin diyabet kalp hastalıkları.
O snaa laf söyleyince sende gidip ağlayacağına lafını sok otur hiç ağlamam valla bulurum bişeyini bende eleştirirm kimse mükemmel değil ziraBen artık çok yoruldum. Hayatta hiçbir başarım yok. Eşimi çok seviyorum onun da sevgisinden şüphem yok ama eşim çok dalga geçebilen birisi. Ben son 3-4 yıldır çok kilo aldım. Eşimde bu durumdan hiç rahatsız olmadığını söyler ama bazen şaka yapar “paşam benim” gibi şeyler söyler. Dünde göbeğime dokunup “pasaportu var mı” deyip kahkaha attı, ben o kadar ağladım ki. Sürekli özür diledi, kasten yapmadığını şaka yaptığını söyledi, beni çok beğendiğini vs. Ama yok 3’e kadar ağlamışımdır gece :’) Ben burnumu da hiç sevmem, geçen ona söyledim yine şakasına “yamuk buruuun” dedi. Ben çok beyaz tenli kumral saçlı biriyim, “ayağının altı neden turuncu” diyor. Normal aslında rengi turuncu değil. Her neyse işte bu tür şeyler sebebiyle kendimden aşırı soğudum. Özgüvenim zaten yoktu iyice bitti. Kilo vermeyi kendim için istemek istiyorum sadece.
Not: boyum 166, kilom 75.
Not2: eşim normalde aşırı iyi birisi, bilerek incitecek birisi değil.
Ne yapmalıyım sizce?
Çok kötü ve iğrenç bir kalbin var. Hastalığımdan dolayı veremiyorum. Ayrıca öğretmenim. Dilerimki 100 kilo olursun.
Eşi söyleyince şaka yapıyorKilo ver diyen arkadaşa ağlayarak 100 kilo ol ühühüühhü diyerek gitti ya şaka gibikilo al diye beddua edeni hiç görmemiştim onu da gördüm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?