Kendimden nefret ediyorum

kussesleri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
9
-2
1
26
Ben artık çok yoruldum. Hayatta hiçbir başarım yok. Eşimi çok seviyorum onun da sevgisinden şüphem yok ama eşim çok dalga geçebilen birisi. Ben son 3-4 yıldır çok kilo aldım. Eşimde bu durumdan hiç rahatsız olmadığını söyler ama bazen şaka yapar “paşam benim” gibi şeyler söyler. Dünde göbeğime dokunup “pasaportu var mı” deyip kahkaha attı, ben o kadar ağladım ki. Sürekli özür diledi, kasten yapmadığını şaka yaptığını söyledi, beni çok beğendiğini vs. Ama yok 3’e kadar ağlamışımdır gece :’) Ben burnumu da hiç sevmem, geçen ona söyledim yine şakasına “yamuk buruuun” dedi. Ben çok beyaz tenli kumral saçlı biriyim, “ayağının altı neden turuncu” diyor. Normal aslında rengi turuncu değil. Her neyse işte bu tür şeyler sebebiyle kendimden aşırı soğudum. Özgüvenim zaten yoktu iyice bitti. Kilo vermeyi kendim için istemek istiyorum sadece.
Not: boyum 166, kilom 75.
Not2: eşim normalde aşırı iyi birisi, bilerek incitecek birisi değil.

Ne yapmalıyım sizce?

Eşiniz şaka adı altında sizi yeriyor..oturun konuşun rahatsız olduğu birşey varsa sizinle ciddi olarak konuşsun ..şaka yaptığını söylüyorsa artık şakalarının sizin fiziksel görüntünüz ile dalga geçmek döngüsünden çıkmasının gerektiğini buna son vermezse sizin kendinizi korumak için ilişkinizi gözden geçireceğiniz anlatın.Okullarda çocuklar da zorbalığı merdivenden iterek ..kolu bacağı kırarak yapmıyorlar genelde.Böyle "şakalarla" yapıyorlar.Yüzleri güldüğü ve en keyif alınan anlarda yaptıkları için de zorbalığa uğrayan bunun ayrımına duygusal olarak çok yara aldıktan sonra varıyorlar.Eşin bu şakaları iş arkadaşlarına ...kendi kardeşlerinin eşlerine de yapıyor mu?

Eşinizden soguyun soğuyacaksınız kendinizin ne suçu var hayret.

Eşiniz dikkat ettiyseniz sizi nerden yaralayacağini iyi biliyor ve hassas yerinizden vuruyor sizi.

Şaka yollu baya baya giydiriyor abimiz.

Eşinize hassas yerinizi göstermeyin, hiçkimseye göstermeyin. Eşlerimiz de olsa bizim hakkımızda her şeyi bilmek zorunda değiller.

Pasaportu var mı vs dediği zaman gülün. Ve gülen gözlerle bakın eşinize. Ya da siz de onA benzer bi şaka yapın (Senin sinekkaydı kelinin olur da benim göbeğimin olmaz mı gibi) ve hemen bi kahkaha atın. Gerçek bir kahkaha. Madem şakalasıyorsunuz eglenmeniz gayet normal cünkü

Bi daha yapmayacağına bahse girerim.

İstiyorsan biraz zayıfla çok kilon yokmuş zaten, istemiyorsan da seninle istemediğin konularda dalga geçtiği zaman ver ağzının payını geç. Her konuda kendini yermekten vazgeç, çünkü orasi burası kötü diyerek adamın gözüne sen sokuyorsun. Bu arada bu kadar da alıngan olma ömür geçmez, o seni vuruyorsa istemiyorsan ve buna devam ediyorsa aynısını ona yap, vardır zayıf bı noktası vur yüzüne "şakayla"

Zayıf olsanız yine dalga geçer çünkü eşiniz boş boğaz saygısız.
Siz saatletce ağlamayı bırakın kendinizi sevin ,sahiplenin nedemek başarım yok o yok bu yok insanız fazla kilolu olsanız başka bir uzvunuz farklı olabilir bunlar dalga konusu olamaz oluyorsa o kişi seviyor olamaz seven saygısız olamaz.
Kocanıza gelince bir Kadir inanır ,Cüneyt Arkın değilsin diyesim var..

Cuneyt Arkin'da simdi hakkaten yakisikli bir abimizdi hakkini yiyemem Kadir Inanir'da o Dila Hanim'da falan cok iyiydi.

Bir de muhtemelen yeni evlisiniz yarın bir gün Bebek istiyorumlarınız da başlayacaktır ..kendinizi psikolojik ve fizyolojik olarak güçlendirmeden hiç o yola girmeyin sakın .Hamilelik ve doğum en "hazırım" diyen kadının bile sendelediği ,kendisini güçsüz hissetmesine neden olan hormonal değişimleri getiriyor.Şimdi ayak tabanındaki farklı renk nedeniyle ağlıyorsanız o zaman karnınızdaki ekstra 15/20 kg "fazlalık" ,bedeninizdeki çatlaklar ve renk değişimleri ile çok zorlanırsınız.

3 saat ağlayacağınıza bi yarım saat spor yapsanız.... Kilonuz fazla değilmiş kolayca verirsiniz. Eşiniz densiz esiriler yapıyor, kendi sanki Brad Pit. Siz de isteseniz bir yığın kusur bulursunuz onda dalga geçilecek. Takmayın kafanıza. İsterseniz bir diyetisyene gidin, gerçekten fazla kilonuz yok verirsiniz.

Bu adam sizi hiç tanımıyor mu? Söylediklerini art niyetle söylemiyor karakteri öyle ama size uymuyor demek ki.

Eşi meşi geç 75 kg çok fazla, spor yap mutlaka. Evde otur otur ne yapmayı planlıyorsun, neden zayıflamak yerine oturup ağlıyorsuntembellik yapa yapa 100kiloya vurursun, sonra gelsin diyabet kalp hastalıkları.
Çok kötü ve iğrenç bir kalbin var. Hastalığımdan dolayı veremiyorum. Ayrıca öğretmenim. Dilerimki 100 kilo olursun.

O snaa laf söyleyince sende gidip ağlayacağına lafını sok otur hiç ağlamam valla bulurum bişeyini bende eleştirirm kimse mükemmel değil zira

Çok kötü ve iğrenç bir kalbin var. Hastalığımdan dolayı veremiyorum. Ayrıca öğretmenim. Dilerimki 100 kilo olursun.

Hanım abla baştan yazsana. Hastalığın varsa doktora görünüp caresini arayacaksın. Insülin direnci, tiroid bozukluklarına bağlı her şeyin artık ilacı var. Bana kalırsa tembel ve disiplinsizsin, kendine bahaneler üretiyorsun hastalığı da kendini acındırmak için şimdi uydurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…