sizlerin tekrar yardımına ihtiyacım var

ben istanbula geldiğimden beri görüşüyoruz ve ilk görüşmemizde o kadar buz gibiydi sonra beni eve bırakırken açıldı içi düzeldi vs. ama şimdide sevgilicilik oynuyoruz resmen sonunu düşünmeden 2 gün geçirelim dedik hatta fikri ben teklif ettim gibi bişe oldu ama ben daha kötüyüm. pazar akşamının hayali bugünün son günün kabusu oldu resmen. hiç ayrılıktan konuşmuyoruz ben sadece ufak ufak açtım hatta bi seferinde böyle nasıl desem keşke hep böyle kalsak dedim oda nasıl dedi ? ne sen bana karış ne ben sana karışıyım sadece bir birimizi sevip serbest bırakalım sonra biri giderse gitsin dedim. çünkü kavgalardan falan o kadar bunaldım ki :S bu halimiz birlikteyken okadar iyi ki ne trip atıyoruz bir birimize ne bişe. o da durdu tamam ama dedi öyle olursak sevgiden daha çok ego tatminine gitmez mi ilişki dedi ? sadece buluşuruz sarılırız , gezeriz hayatımızı yaşarız ama biz bişe paylaşmayız. genel olarak nefsimizi doyururuz dedi. ben sana öle davranamam dedi. hoş beni yanlış anladı ama cevabı hoşuma gitti . sonuçta hep şey diyordum bu 3-4 günüde mi o amaçla geçirmek istiyor falan :S sonra dün ilk çıktımızda gittimiz kafeye gittik. baya özeldi bizim için aynı koltukta oturduk ne giydimizi flört ederken neler yaptımızı o günki yağmuru vs. konuştuk aralık ayındaydık sonra benim kulaklarıma hayallerimizi isteklerimizi fısıldadı sonra sarılırken ben ağlamaya başladım ama öyle böyle değil nasıl ağlıyorum anlatamam. ama fark etmedi sonra yanağımdan öperken ne bu tuz tadı gülerek :) gene mi gözlerin doldu gibisinden espri yaparken baktı yüzüme ne oldu sana dedi. kötü oldum çok kötü oldum dedim sana ya hep ya hiç demek o kadar sitiyorum ki dedim. oda melike seninle benim ortak isteğimiz sadece hiç bişe düşünmeden anı yaşıyoruz dedi istersen gideyim dedi bu kadar kötüysen sana zarar veriyorsam vedalaşalım bitsin dedi. o biraz içine kapanıktır ama gözleri buğulandı nasıl desem içi içini yedi. çok mu zor herşey dedim. kalbimin üstünde bir duvar var nasıl gidicek bilmiyorum dedi.şuanda sorsan içim yana yana hiç derim ama sende biliyorsun dedi. bilsem dedi bende yapıcam dedi bilsem kaldırıcam o duvarı dedi. bende bana söle ben kaldırıyım dedim . bişeler oldu vee kosakca 20 günlük ayrılık hikayemizde ilk kez inşallah kalkar dedi. sonra böyle konuşursak daha kötü oluyorsan konuşmayalım dedi. aslında konuşmayalım dicektim sonuçta şuan benle ama düşündüm ki böyle gidip içim acısada aramazsam. oda kötü olucak birde yakın arkadaşlarıda tek tek dönüyor evlerine . birde düşünkü ilk konuşmamaya başladımızda sınavına girememişti kötü olup yaz okulunda ikinciye alıyor ve not ortalaması parlak bir öğrenci değil kesin yüksek vermesi gerekiyor. herneyse detay bunlar
sonra ben düzeldim falan. bişeler konuşuyorduk dedim ki senle yaşadığım hiç birşeye pişman değilim hatalarım dışında dedim. o an hatalarımı sordu bende boşver dedim ve aklına olanlar geldi daldı elimi 10 ay içinde ilk kez bu kadar buz gibi tuttu. buz gibiydi. sonra ben kötü oldum diye sarılmaya kalktı bişe olmamış gibi yapıp ama o an gözünün önüne eski sevgilim gelmiş buz gibi oldu ama çekilemedi neden bilmiyorum sonra ben çekildim daha kötü olunca
sonra o bana diyordu son günlerde bir birimiz için herhangi biriyiz onu takmama gerek yok diyordu adını bile rahat rahat ağzına alıyordu eskiden diyemezdi hep o derdi. durdu demeye başladım ben senin için herhangi biriyim ne bana sorumluluğun var ne bişe ,bak sadece böyleyiz takma onu takman için sebep yok vs. dedim sonra dur.
nasıl hiç bişey değilsin dedi
öyleyim dedim.
öyle değilsin olmamıyorsun herhangi biri gibi yapmayı beceremiyorum işte seni dedi. sonra wc gitti kalktı geldi düzeldi biraz ama donuktu sonra eve döndük. ve bugün son kez buluşucaz yemek yapıcam ona beraber yemek yicez vs. ama bu günden sonra beni otobüse bindirip gittiğinde ben napıcam ? nasıl kalkıcak o duvar kızlar. vee dün en çok içimi ne yaktı biliyor musunuz ? eve gidince mesaj at demedi ilk defa. sormadı yada eve gittin mi demedi?
akşama netten sorardı napıcaz yarın diye biliyorum ama ben uyuya kalıcaktım aradım oda odasına çıktı.
sonra akaşm bişeler soruyordum. benden utanıyor musun dedim saçmalama falan dedi.
netten 1den.-4e kadar konuştuk.
sürekli yat diyorum yarın sabah dersi var. 08.30 dan 17.30 kadar ve 13.30 taki dersinde konu anlatıcak
ama yatmadı .
bana sen ne güzel olmuşsun yanınca bide kilo vermişssin taş olmuşun taş diyip duruyor şımarıyorum bende falan.
hatta bak eylülde vs. böyle deme çok havalı olurum falan dedim. güldü espri yaptık falan
sonra dediki çıkarken
bak ne olursa olsun sana bazen ne kadar kzıarsam kızayım içim ne kadar acısada
seni çok seviyorum bunu biliyorsun dimi dedi
biliyorum dedim
seni seviyorum dedi uzun bir zamandan sonra böyle ve içten gele gele
ve uyudum ilk defa sabah uyanmak istemedim ama bissürü işim var daha ona yemek yapıcam

ve sizce nasıl bir durum çok uzun oldu ama bana yardım edin. ne yapmalıyım o duvar nasıl kalkar ?