Canımsın ya.. Beni anlattın sanki 2 yıl önceki beni.. Aynı durumdaydım ben de.. Tuvalete girmek için eşimi beklerdim. Bazen teli yanıma alır tuvalete gitme bahanesiyle banyoda dinlenirdim biraz :)) geçiyor canım inan hepsi geçiyor.. Ya sen alışıyorsun ya bebek düzeliyo , büyüyor ama geçiyor.. O zamanlar 2. Çocuğa asla diyen ben şimdi kızım 2 yaşına gelmeden 2 yıl sonra bi daha yapmak istiyorum :) çünkü kızım büyüdü uykuları daha düZene girdi kendi kendine oynamaya başladı hatta artık sallamadan yanına uzanınca kendi kendine uyuyor.. İnan geçece bu günler her şey daha güEl olacak.. He bu arada sonbahar böyle hissetmeni tetiklemiş olabilir..Buraya bile girip yazamaz oldum oysa bir zamanlar her konuda cene yaristirirdim simdi sadece okuyabiliyorum o da benim minik bebegim 20 dakikalik sahane uzun uykusuna dalmisken evet sorun artik hic biseye vakit ayiramam yani istedigim sadece banyo yapabilmek pijamalarimi sabah cikarabilmek biyiklarimi alabilmek bende o eski sahane bakimli beni aramiyorum artii 5 aylik bir bebegimm var gurbet ellerde yapayalnizim bi markete ekmek lazim olsa onuda goturmem gerek yagmur soguk emanet etcek kimse olmaz mi 5 dak sabahlari iki yudum ekmek yiyip ustune su icebilmem icin surekli aglayan yavrumu bitanemi sirinleri izlemek uzere 10 dak birakiyorum tv karsina cok kotu bir anneyimm ama yemeliyim ki sut olsun sadece sut icin kendimden gectim 4 gundur yikanamadim esim ise benden biseyler bekliyor ben kendimi kadin gibi hissetmiyorum parfum kokmuyorum ki sut kusmuk ter kokuyorum saclarimida belimdeyken neden kisacik kestirdimki. Zaten ne zaman tuvalate uyunak icin girer oldum tuvalate gidicem bakarmisin bahanesiyle annem neden yanimda degil ki sanki .bak annemi ariyorim bu yasa bile ne guzel benim kuzum da beni boyle sevcek mi? Aynalara ne zaman bu kadar küstum ? Nezaman hic sevmedigim bir insanin bile kapimi calmasi icin dua eder oldum. Belki sohbet ederdik kimbilir .....dedim ya anneyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?