- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Emin ol bunlar yanliz olan annelerin cogu icin gecerli. Ben de hala pj lerimi cikaramadim valla. Napicaksin. EskiyiBuraya bile girip yazamaz oldum oysa bir zamanlar her konuda cene yaristirirdim simdi sadece okuyabiliyorum o da benim minik bebegim 20 dakikalik sahane uzun uykusuna dalmisken evet sorun artik hic biseye vakit ayiramam yani istedigim sadece banyo yapabilmek pijamalarimi sabah cikarabilmek biyiklarimi alabilmek bende o eski sahane bakimli beni aramiyorum artii 5 aylik bir bebegimm var gurbet ellerde yapayalnizim bi markete ekmek lazim olsa onuda goturmem gerek yagmur soguk emanet etcek kimse olmaz mi 5 dak sabahlari iki yudum ekmek yiyip ustune su icebilmem icin surekli aglayan yavrumu bitanemi sirinleri izlemek uzere 10 dak birakiyorum tv karsina cok kotu bir anneyimm ama yemeliyim ki sut olsun sadece sut icin kendimden gectim 4 gundur yikanamadim esim ise benden biseyler bekliyor ben kendimi kadin gibi hissetmiyorum parfum kokmuyorum ki sut kusmuk ter kokuyorum saclarimida belimdeyken neden kisacik kestirdimki. Zaten ne zaman tuvalate uyunak icin girer oldum tuvalate gidicem bakarmisin bahanesiyle annem neden yanimda degil ki sanki .bak annemi ariyorim bu yasa bile ne guzel benim kuzum da beni boyle sevcek mi? Aynalara ne zaman bu kadar küstum ? Nezaman hic sevmedigim bir insanin bile kapimi calmasi icin dua eder oldum. Belki sohbet ederdik kimbilir .....dedim ya anneyim ben
Masallah. 4. Yasinda kizim bar, 6 aylik oglum var ama kendimi hamileaynı aylarda bebişimiz senle. ben hayatım boyunca hiç parfüm kullanmam. ne biliyim sevmiyorum işte.
hala bebişimi emziriyorum ve doğal olarak süt kokuyorum. bazı erkekler bu kokuyu çok sever, benim adam gibi.
unutma ki bizim en güzel makyajımız: anneliğimiz. ben şuan kendimi dünyanın en güzel kadını olarak görüyorum ki değilim. ama anneyim, çok kutsal bi mesleğim var.
bazen kendimize gerçekten bakamıyoruz gerçekten. hele de evde 3 yaşlarında bi kızın ve 6 aylık bi oğlun varsa. şuan 3.ye hamileyim ve eskiden tanıyanlar: annelik seni güzelleştirmiş, diyorlar.
emin olun ki ne kadar bakımsız olsanız da çok güzelsiniz, çünkü annesiniz...
AYY DUYGUSALLAŞTIM MI NE :))
Tuvalete bile goturuyom bende. Benim 4 yasindaki kiz da geliyo tabi. Bizde de open door policy varben bebegimi sallanan minik oturagina yatar pozisyonda yatirip banyoya yanima aliyordum..onunla konusa konusa dus alirdim
bazi konularda cok vicdan yapmaman lazim ki bebegine saglikla bakabilesin..4 gundur yikanamiyorsan bebek yatagini banyonun karsisina cek,kapini acik birak,eline ver oyuncagi hizlica dusunu al..aglasa da 10 dk aglicak ama karsisinda temiz ve mutlu bi anne bulacak o yuzden 10 dk aglamasina goz yumman gerek.
bebek arabasi kullanmayi sevmiyorsan cok guzel bebek tasiyicilari oluyor,ben onunla oglumu 1 yasina gelene kadar koynumda tasidim,21 gunluktu ilk koynumda disari ciktigi zaman..gezmedigim yer kalmadi o sekilde.
yalniz lohusalik zor ama o gunler geciyor emin ol..disini sIkacagin 1,5 sene,sonra yavastan yarim gun filan krese baslatirsin kendine zamanin kalir..
aşk onlar ya, hayat, nefes, yaşama sebebiMasallah. 4. Yasinda kizim bar, 6 aylik oglum var ama kendimi hamile
Dusuniyorum. Yerlerde surunurum cunku ben hamilelihin ilk 3 ayi :)
Ben de bayiliyorum onlara. Bir tane daha isterdim okula baslicak olmasam.aşk onlar ya, hayat, nefes, yaşama sebebi
Tuvalete bile goturuyom bende. Benim 4 yasindaki kiz da geliyo tabi. Bizde de open door policy var.
:) kuccuk sipalar. Korkuyo benim kiz hala. O yuzden nerdeysem orda.benimkide 2 yasina girdi,open door policy bizde de mevcut ama artik dus alirken kapimi hafifce kapatiyorum,ama yine de burnunu elini aradan sokup dikizliyor sipaoglum bak git gelcem hemen diyorum,tin tin kosarak gidiyor iceri
Bana çocuğun zorluğundan ziyade eşiniz sorumsuz size yardımcı olmayan üstüne de bir şeyler isteyen bir insan gibi geldi. İşten geldiğinde baksın iki saat şöyle uzun bir duş alın dinlenin falan yani. Eşiniz de desin çünkü ben bir babayım
Yoknaslinda esim cabaliyo ama cok nobet tutuyor o da eve gelince uyuyor ve uyutmayi beceremiyor yoksa cababgosteriyo mesela yatiyorum 10 dak sonra cocuk agliyo yatamiyorum yat sen diyo yok olmuyoBana çocuğun zorluğundan ziyade eşiniz sorumsuz size yardımcı olmayan üstüne de bir şeyler isteyen bir insan gibi geldi. İşten geldiğinde baksın iki saat şöyle uzun bir duş alın dinlenin falan yani. Eşiniz de desin çünkü ben bir babayım
Ya ne bilim bi gaz olayi vardi simdi dis cikti 5 dak durmuyo bi yerde hep kucak o da disa donuk istiyorAglamayan bebek yok mu ?
Belki benim ki aglamaz..him?
Korkytmayin beni ya
Aglamayan bebek yok mu ?
Belki benim ki aglamaz..him?
Korkytmayin beni ya
Amanin vallahi tebrik ederim evet anne olmak zor ben allah buna uzun omur versin baska istemem diyorumm istersinndiyorlar bakalim.oyle mi olucakGeçecek inŞaAllah.bende gürbetde yalnız başıma 2 kız bebiş büyütüyorum çok şükür.biri 5 diğeri 2.5 yaşında.artık tabiiki o kadar zorlamıyorlar.rahata erdim gibi bin şükür.kreşede gidiyorlar able kardeş.ama malesef çok hasta oluyorlar.annelik zor.ama onların gülüşü nefesi her şeye değer.senin bebişin daha çok küçük canım.1 yaşını geçsin çol rahatliycaksın.bende duş alirken araba koltuğuna koyub baka baka duş alırdım bir zamanlar.yemek yapmak gerçekten çabaydi.çorba yapmak için.soğani kızart altini kapat bebek acıktı.biberi koy diğeri tuvalette yıkanmayı bekliyor.domatesi koy küçük kucak istiyor.böyleee uzayib gidiyordu liste.yavaş yavaş düzene giriyor.
Hatta 3 cü bebiş bile istiyorum.tabii 4 5 sene sonra kismetse
Amin..istiyceksin tabiiki.bende ilk kızım.19 aylık olduğunda öyle bir istek gelmdiki.zaten hemende geldi miniğim.Amanin vallahi tebrik ederim evet anne olmak zor ben allah buna uzun omur versin baska istemem diyorumm istersinndiyorlar bakalim.oyle mi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?