Kendimden nefret ediyorum

Emin ol bunlar yanliz olan annelerin cogu icin gecerli. Ben de hala pj lerimi cikaramadim valla. Napicaksin. Eskiyi
Ozleme, simdinin tadini cikar. Benecil iki yasina geldimi duzelir zaten bayagi bir ve sen eski sene donersin. Ama simdi kendini yipratmazssan.

Masallah. 4. Yasinda kizim bar, 6 aylik oglum var ama kendimi hamile
Dusuniyorum. Yerlerde surunurum cunku ben hamilelihin ilk 3 ayi :)

Tuvalete bile goturuyom bende. Benim 4 yasindaki kiz da geliyo tabi. Bizde de open door policy var .

Tuvalete bile goturuyom bende. Benim 4 yasindaki kiz da geliyo tabi. Bizde de open door policy var .

benimkide 2 yasina girdi,open door policy bizde de mevcut ama artik dus alirken kapimi hafifce kapatiyorum,ama yine de burnunu elini aradan sokup dikizliyor sipa oglum bak git gelcem hemen diyorum,tin tin kosarak gidiyor iceri

Arkadaslarim canlarim tek tek yazamiyorum cevap aslinda cok istiyorum kiminiz gulumsetti kiminiz umut isigi oldu hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz

Bana çocuğun zorluğundan ziyade eşiniz sorumsuz size yardımcı olmayan üstüne de bir şeyler isteyen bir insan gibi geldi. İşten geldiğinde baksın iki saat şöyle uzun bir duş alın dinlenin falan yani. Eşiniz de desin çünkü ben bir babayım

Aglamayan bebek yok mu ?
Belki benim ki aglamaz..him?
Korkytmayin beni ya

Elbet büyüyecek elbet hayatınız düzene girecek. Hiç bitmeyecek bir zorluk değil ki.

benimkide 2 yasina girdi,open door policy bizde de mevcut ama artik dus alirken kapimi hafifce kapatiyorum,ama yine de burnunu elini aradan sokup dikizliyor sipa oglum bak git gelcem hemen diyorum,tin tin kosarak gidiyor iceri
:) kuccuk sipalar. Korkuyo benim kiz hala. O yuzden nerdeysem orda.

Yoknaslinda esim cabaliyo ama cok nobet tutuyor o da eve gelince uyuyor ve uyutmayi beceremiyor yoksa cababgosteriyo mesela yatiyorum 10 dak sonra cocuk agliyo yatamiyorum yat sen diyo yok olmuyo

Aglamayan bebek yok mu ?
Belki benim ki aglamaz..him?
Korkytmayin beni ya

yok.. ciksss
ama bebegin aglamasi kotu bisey degil aksine cok olumlu..
dogum travmasini bu sekilde atlatiyorlar bebekler..
eger doktor bebegin bi hastalik yuzunden agrisi olmadigini soyluyor ve anne de bebegin ac olmadigindan ve altinin temiz oldugundan eminse,yavrunun kollarinda aglamasina izin vermeli,onerilen davranis bu..
korkmayin,onlarin kokusu bakislari varliklari yeter

Geçecek inŞaAllah.bende gürbetde yalnız başıma 2 kız bebiş büyütüyorum çok şükür.biri 5 diğeri 2.5 yaşında.artık tabiiki o kadar zorlamıyorlar.rahata erdim gibi bin şükür.kreşede gidiyorlar able kardeş.ama malesef çok hasta oluyorlar.annelik zor.ama onların gülüşü nefesi her şeye değer.senin bebişin daha çok küçük canım.1 yaşını geçsin çol rahatliycaksın.bende duş alirken araba koltuğuna koyub baka baka duş alırdım bir zamanlar.yemek yapmak gerçekten çabaydi.çorba yapmak için.soğani kızart altini kapat bebek acıktı.biberi koy diğeri tuvalette yıkanmayı bekliyor.domatesi koy küçük kucak istiyor.böyleee uzayib gidiyordu liste.yavaş yavaş düzene giriyor.
Hatta 3 cü bebiş bile istiyorum.tabii 4 5 sene sonra kismetse

Amanin vallahi tebrik ederim evet anne olmak zor ben allah buna uzun omur versin baska istemem diyorumm istersinndiyorlar bakalim.oyle mi olucak

Amanin vallahi tebrik ederim evet anne olmak zor ben allah buna uzun omur versin baska istemem diyorumm istersinndiyorlar bakalim.oyle mi olucak
Amin..istiyceksin tabiiki.bende ilk kızım.19 aylık olduğunda öyle bir istek gelmdiki.zaten hemende geldi miniğim.

Canım benim çok cici annesin en yorucu günler bunlar ama ileride uykusu falan düzene girer kendine vakit ayırırsın üzülme ben çok üzülüyorum bu yeni annelere ya kıyamam çok tatlı oluyorlar o şaşkınlıkları ben şimdi ne yapacağım demeleri gençliğim geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…