- Konu Sahibi Obsesifimsi
-
Eger icinden gelmiyorsa yapicak bise yok bence.
Öncelikle herkese merhaba.. uzun zamandır forumu takip ediyordum, sonunda aranıza katılmaya karar verdim ve ilk konumu da açıyorum :)
21 yaşındayım.. yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var, ve hatta aynı evde yaşıyoruz sayılır. o çok yoğun oldugu için haftada 2-3 gün kendi evimizde kalıyoruz onun dışında ailelerimizle olan evimizdeyiz..
erkek arkadaşım inanılmaz ilgisiz biri. antiromantik! ama kendisiyle ilgilenilmesine bayılır. çok rahat bi ilişkimiz vardır birbirimizi sıkmayız yaklaşık 3 kere ayrıldık ve birbirimizsiz yapamayıp tekar başladık.
onun beni sevdiğine eminim. sorun çooook farklı olmamız.. ben aşk ilişkisi seviyorum o mantık, ben çok şey bekliyorum o az. ve beklentilerimi de karsılamadıgında deliriyorum....
suanki sorunum ise her kadının sorunu olan; İLGİSİZLİK. kendi evimizde kaldığımızda ve cinsellik yaşayacagımız zamanlarda benimle ilgileniyor sadece, sonra fos! ben normalde de romantık olmasını istiyorum ilgilenmesini vs.. Karakteri böyle degil biliyorum ama böyle de kendimi kullanılmış gibi hissediyorum!acaba birlikte olacagımız zaman kendimi ceksem yarıda bıraksam vs.. benden sogur mu yoksa ilgilenir mi diger zamanlarda da? napıcagımı bilmiyorum konusarak çözemeyecegime eminim ona oturup asla ama asla derdimi uzun uzun anlatmam. aklıma baska bir yol da gelmiyor..
önerilerinizi fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum, şimdiden çookkkkk teşekkürlerrr:43
Yani benim aklima birtek oturup onunla konusman geliyor.. ama sunuda düsün eger sana ilgisini zoraki gösterirse daha mi mutlu olacaksin? Tabi senide anliyorum eger sadece iliskiye girmek icin ilgi gösteriyorsa bende kendimi kullanmis hissederim..benim onu her türlü kabul ettiğimi ve asla bırakmıycagımı biliyor, kısacası bu yuzden CABA SARFETME GEREGİ DUYMUYOR. ama ona "ben ayrılmak istiyorum" blöfünü de yapamam. canımın yanmasından da sıkıldım... bir yol yok mu yaa
ilk yorumunu da ben yapayım o zaman canım..
uzun vadeli bir planınız varsa evlenince değişmesini beklemeyin...
hatta daha kötüye gidebilir..
he yok evlilik düşünmüyoruz diyosanız ozaman da yol yakınken dönün..
birbirimizi çok seviyoruz modundasınız ama seven insan ilgilenir fedakarlık yapar karşısındaki insanı mutlu etmeye çalışır..bu tabiki her gün her dakika değil..romantik olması da şart değil ama arada bazı jestler olmayacaksa ilişkinin anlamı nedir..yani sizi sevdiğine nereden eminsiniz mesela?ayrıca oturup uzun uzun derdinizi anlatacak bir ilişki değilse bu herşeyi çok zorlaştırır...sevgi bir süre sonra yerini alışkanlığa bağımlılığa bırakır sizinkide o yolda ilerliyor gibi..yazdığınız bir kaç satırdan ben bu yorumları çıkarıyorum..umarım herşey yoluna girer ikiniz içinde..
Yani benim aklima birtek oturup onunla konusman geliyor.. ama sunuda düsün eger sana ilgisini zoraki gösterirse daha mi mutlu olacaksin? Tabi senide anliyorum eger sadece iliskiye girmek icin ilgi gösteriyorsa bende kendimi kullanmis hissederim..
Hmm baktin ki senden soguyor sende anlarsin seninle sadece yatip kalkmak icin beraber oldugunu.zorla yapmasını değil zaten ama çabalaması gerektiğini farketmesini istiyorum. o zaman zorla yapmıs olmaz.. ve evet kullanılmıs gibi hissedildigim için bu kadar kötüyüm şu sıralar, ve aklıma ilişki olayını kullanarak yola getirmekten baska bi çözüm gelmedi -_- ama korkuyoum ya benden daha cok sogursa....
Hmm baktin ki senden soguyor sende anlarsin seninle sadece yatip kalkmak icin beraber oldugunu.
Korkma cnm simdiki endiselerin en azindan bir cevap bulur. Ya oturup konusacaksin yada senin dedigin gibi yapicaksin.bu yöntemi bi dene diyorsun yani? ama onu kaybetmekten çok korkuyorum... arası yokmudur bunun ya:/
eğer ilgisizlik meselesi başından beri varsa bu onun karakteridir bence bazı insanlar duygularını gösteremez. romantik olmayı beceremez. fakat yeni bir durum ise , insanların birbirine olan ilgisi zamanla azalabilir her ilişkide bu olur. sizin birlikte yaşama ve birbirinizi çok sık görmeniz de bunu hızlandırıp sana alışmasına neden olmuş olabilir. bence kendini özletmende fayda var eğer 2. seçenekse, yani bu sonradan oluşan bir durumsa.
kaybetmekten korkmaması veya kendini sevdirmeye çalışmamasının sebebi bence senin onu sevdiğinden çok emin olması. kadınlar her zaman sevildiğinden emin olmak ister bizim kafa yapımız daha farklı, fakat erkekler bu güvene sahip olduklarında gözlerinde garanti oluyoruz ve çabalamaları için sebepleri olmuyor. bu seni sevmediğini göstermez fakat biz böyle olmadığımız için bu kayıtsız tutumları böyle şüphelenmeye beni sevmiyor mu seviyorsa niye göstermiyor diye sorgulamaya yol açıyor. seni sevdiğinden eminsen ve bu şekilde devam ederim yeter ki kaybetmeyeyim onu diyorsan bence çok sorgulamadan bu ilişkiyi yürütmende fayda var. çünkü başta kendini yıpratırsın. onu da bunaltıp ilişkinize zarar verirsin bence değişmesini isteyerek. tabi sevgisinden emin olduğuna dayanarak söylüyorum bunları.
selamlar daha bu formu cozemedimnormalde de sürpriz yapan hediye alan çok ilgilenen biri değildir ama eğer kaybetmekten korksa, bi amacı olsa, amaçtan kastım mesela kendini bana sevdirmeye calıssa falan elinden geleni yapar ve ben o adamı istiyorum işte.. ama ona asık oldugumu bilirken bunu nasıl basarırım bilmiyorum bi anda soguyamam, sadece özletmekte ne kadar işe yarar bilemiyorum..
öncelikle tesekkur ederim yorumun için...
beni sevdiğini biliyorum çünkü inanılmaz engelleri aşarak birlikte olduk biz, ve mesela ayrı oldugumuz donemde bile benim her anımdan bi şekilde haberdar oldgunu, beni umursadıgını biliyorum. ama işte bunu ona asla kabul ettiremezsiniz mesela.. fazla gururlu ve fazla "ben kimse için aglamam kimseye deli divane asık olmam ben buyum" kafasında bi adam. aslında kaybetme korkusu olsa yine çabalar adım gibi eminim ama işte ben ona olan baglılıgımı o kadar net belli ettimki ona şimdi toparlayamıyorum. artık onsuz yapamayacagımı biliyor. hatta buna emin. eskıden benı kaybetmekten korkardı cunku ben korkmazdım. şimdi tam tersi oldu..
g
erçekten birbirimizi sevdiğimiz ve bu ilgisizlik dısında baska bi problemimiz olmadıgı için de "ayrılalım" diyemiyorum, blöf yapmak istemiyorum yani. yemez çünkü ve ona göre hiçbir suçu olmadıgı için bana "nolur gitme" demez, "tamam" der geri dönecegim günü bekler..
"asla derdimi konusamam" olayı ise sadece bu konuda. yani baska ne derdimi anlatırsam anlatayım yanımda olur dinler çözüm üretir. ama onun hakkındaki sıkıntılarımı anlattıgımda bi kılıf buluyor ve benı susturmayı basarıyor cunku fazla mantıklı konusuyor.. ona konusarak değil de bişiler yaparak yaptırmalıyım istediklerimi..
kısacası mutlu olmam için ya ondan beklentilerimi azaltmak zorundayım yada onu kendime asık etmeliyim yani ilk zamanlarımıza döndürmeliyim. ama bunu, onu bu kadar çok severken ve aramızı hiçç bozmadan nasıl yapacagımı bilmiyorum malesef...taktiğe ihtiyacım varr ya yok mu böyle bi ilişki tecrübesi olan
bu yöntemi bi dene diyorsun yani? ama onu kaybetmekten çok korkuyorum... arası yokmudur bunun ya:/
anladım..
ben gitsem dur demez diyosun..neden sen gideceksin ve neden dur diyecek yani yanlış anlama ama kendi egonu tatmin etmek için zaten böyle bir blöf yapma..bakalım dur diyecek mi bakalım arkamdan üzülecek mi bunlarla ilişki yürümez....hem bu bir beklenti değil arkadaşının kişilik yapısı böyle değiştiremezsin..onu seviyosan elindekilerle mutlu olmalısın..
ayrıca bence ilişkinize biraz renk katmaya çalış bazı değişiklikler yap mesela alıştığınız rutinleri biraz değiştir...
sen ona onun istediklerini vermediğin zaman senden soğuyacaksa zaten seninle bişeyler yaşamak için birliktedir ve sen çok da umrunda değilsindir. e böyle bir insanın hayatından çıkması da senin için bi kayıp olmaz.. yaşın henüz çok çok küçük erkek arkadaşının da öyle olduğunu tahmin ediyorum kızlar erken olgunlaşır ama erkekler kızlardan nerdeyse 10 yıl geç olgunlaşıyorlar ve erkek arkadaşın senin kadar olgun ve ciddi düşünmüyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?