Kendimden nefret etmek istemiyorum lütfen yardım edin..

Eger takdigin ilişkiye tam başlarken kendini geri cekmekse bence oyle yapma bu durumu daha kotu yapar hep sogur senden. kendini ozletmeye dene, artık onun için hersey sıradan olmuştur marotanlaşmıştır hayatı yani farklı birseyler dene ne bilim sacını farklı renge boya farklı seyler yap bi ilişki de degişiklik sart mesela ben evliyim evleneli 1 yıl oldu daha yeni sayılır ama hersey aynı olmasın diye sacim siyahken buyuk bi riks alıp sarı yaptm ama ben kapalıym eşim için yaptım sende sırf onun için birseyler yap belki degişiklik arıyodur.

Iyıde güzelim bu rahatlığı sen vermişsin bu çocuğa. 21yasındasın. O kaç yaşında ? Daha cok kucuksun bana gore. Aynı evde kalmakla evli gıbı herseyı yasamakla hata yapmışsın. Adam artık rahat benı bırakamaz modunda salmış kendini. Bu saatten sonra düzelmez. Ya ayrılıcan yoluna bakucan istediğin gıbı bırını bulycan yada cok sevıyosan adamı boyle kabul edıcen.

işte biz hep böye düşünüyoruz malesef ama doğru değil...yani sen gittikten sonra adam üzülse ne olur üzülmese ne olur..sevmese seninle olmazdı zaten canım

Anladım canımm evet sanırım monotonluk yüzünden bu hale geldik biraz değişiklik iyi gelebilir teşekkür ederimm

o 24 yaşında. evet haklısın ve malesef hata yaptığımı yeni farkediyorum böyle giderse bi gün çekip gidicek diye korkuyorum ama en azından eski haline beni merak ettiği kıskandığı günlere dönebilsek

Anladım canımm evet sanırım monotonluk yüzünden bu hale geldik biraz değişiklik iyi gelebilir teşekkür ederimm

Ben erkn evlendm benm esimde 25 yasinda hep ayni seylerdn sikilan biri degisikligi cok seviyor her konuda o yuzden elimdn geldigi kadariyla degisiklik yapiyorm ve evliligimz cok guzel gidiyo bunlari sundan dolayi soyluyorm hemen hemen ayni yasitlar belki oda degisikliklere acik biridr insallah yardimci olabilmsmdir

cinsellik dışında benimle ilgilenmiyor diyorsan kullanılıyorsun bence insan sevdiğiyle her zaman ilgilenir seni sadece böyle biş ilişki yaşayacagınız zaman ilgi gösteriyorsa ortada büyük bi sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…