Kendimden sikildim

Durumunuzu izah ettiniz siz de fazla kilosu olan kadınlardanmışsınız,o yüzden alınganlık yapıyorsunuz.
Yok, aksine.
Hayatımda her bedeni yaşadığım için, bu konuda özgüvenim oldukça yerinde hatta fazla yerinde ki, gram kilo vermekle işim yok.
Benim bir lafım vardır; ‘ bir gülüşüme dünya yıkılır’ diye, o derece tavandayım yani siz merak etmeyin.
Ve inanın o gülüşüme de sıfır bedenleri ipe dizerim ama öyle yüzeysel bir insan değilim.
Sadece görüntümle alakalı iy ya da kötü bir şey söylenirse, karşımdakine kim olduğumu hatırlatır, aklını alırım.
Güzellik olgusunun bedenden çok daha öte, mutlulukla alakalı olduğunu düşünüyor ve gözlemliyorum.
Çevremde nice dünya güzeli manken gibi kadınlar var, karakterleri de öyle ama kocalarının umurlarında değiller.
Ve mutsuz insan güzel olamıyor, biliyorsunuzdur.
Ama bir azınlık da orta halli eli yüzü düzgün oldukça kilolu ya da aşırı zayıf kadınlar ama eşler peşlerine pervane.
Güzellikle kadın erkek ilişkisinin yakından uzaktan alakası olmadığını düşünüyorum.
Hiçbir insan zayıf, güzel, fit vs olmak zorunda değil ama hayatındaki insan tarafından mutlu edilmek zorundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…