- 20 Haziran 2018
- 16
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi Stupid love
Arkadaşlar merhaba,1 yaşında bir oğlum var 3 yillik evliyim.
Eşimle tanıştığımız dönemde 60 kiloydum en fazla.
Dogumda 88 kilo oldum.suandada 77 kiloyum veriyirum ama tekrar aliyirum.
Kendimı o kadar bakımsız hissediyirum ki kiyafetlerim olmuyor.
Gıdim çıktı emziriyirum diye saçlarimi boyamiyorum.
Kalinlastim resmen arrik değismek istiyirum.
Kocamin davranışlarından rahatsız oluyirum .Geçenlerde bir gün otobusle gelcez eve bekliyoruz durakta eşimde o arada çocuğun arabasıyla uğraşıyor.
Allahım bir kiz geldi durağa fizik falan çok guzel zayıf uzun boylu çokta sexy giyinmis böyle şort göbek açık falan acayip dikkat çekici bir kızdı .
Ay eşim baktı bide diyor ki oğlum sen bak ben bakamıyorum diyir ogkuma.
Otobüse bindik bakmanmaya çalışıyor falan ama aklı orda kaldı.
Kıyafetleri falan cidden cok dikkat çekiciydi zaten hatun vücut guzeldi.
Şuandada kilo sorunum varya dddim ki bunlarda hep beni buluyor eşimin yanındayken.
Tabi ki güzel bayanlar heryerde ama şuan pskolojik olarakta kötü bir dönemdeyim.
Değişen fiziksel görüntüm ne bileyim hiç beğenmiyorum kendimi artık olmak istediğin kişi bu değil.
Yapmak istediklerimi yapamiyirum çocuk bakımı vs.bir kısır döngü içindeyim.
Eşimde zaten çok sinir bozucu bir insan bazen beni çok kırıyor.
Geçenlerde tartistik bana aynaya bak önce sen diye bir cümle kullandi cidden çok üzüldüm .
20 kilo vermek gb bir hedefim var eski halime dönmek istiyorum.ama bir türlü baslayamiyirum.
Saclarimi boyatmak istiyirum. kaşlarımı yaptırmak istiyirum cok döküldü çünkü cok kötü durumda şekli falan.
Birde dişlerime bonding yaptirmayi dusunuyirum .
Bilmiyirum emzirme döneminde nasıl olur anestezi şuanda kendimi cok kısıtlanmış hissediyirum .
Bu istediklerimi yapmayi ürün 1 yıl daha beklemek durumundayim bu degisklikler için ve aynaya bakınca sikiliyirum artık kendimi görmekten .
Eşimde asagılayipı duruyor beni eskiden bakımlı ydim guzeldim kendime bakınca özlüyorum eski halimi bunun bir dönem olduğunu ve gecicegini telkin ediyirum kendime pskolojik olarak yoruldum .
Belki bunalri yapınca daha iyi hissediycem. Kendimi eşimin karakteri degısır mi tabi ki değişmez.
En azından kendime olan özgüveni mi tazelemek istiyirum.
Eşimle tanıştığımız dönemde 60 kiloydum en fazla.
Dogumda 88 kilo oldum.suandada 77 kiloyum veriyirum ama tekrar aliyirum.
Kendimı o kadar bakımsız hissediyirum ki kiyafetlerim olmuyor.
Gıdim çıktı emziriyirum diye saçlarimi boyamiyorum.
Kalinlastim resmen arrik değismek istiyirum.
Kocamin davranışlarından rahatsız oluyirum .Geçenlerde bir gün otobusle gelcez eve bekliyoruz durakta eşimde o arada çocuğun arabasıyla uğraşıyor.
Allahım bir kiz geldi durağa fizik falan çok guzel zayıf uzun boylu çokta sexy giyinmis böyle şort göbek açık falan acayip dikkat çekici bir kızdı .
Ay eşim baktı bide diyor ki oğlum sen bak ben bakamıyorum diyir ogkuma.
Otobüse bindik bakmanmaya çalışıyor falan ama aklı orda kaldı.
Kıyafetleri falan cidden cok dikkat çekiciydi zaten hatun vücut guzeldi.
Şuandada kilo sorunum varya dddim ki bunlarda hep beni buluyor eşimin yanındayken.
Tabi ki güzel bayanlar heryerde ama şuan pskolojik olarakta kötü bir dönemdeyim.
Değişen fiziksel görüntüm ne bileyim hiç beğenmiyorum kendimi artık olmak istediğin kişi bu değil.
Yapmak istediklerimi yapamiyirum çocuk bakımı vs.bir kısır döngü içindeyim.
Eşimde zaten çok sinir bozucu bir insan bazen beni çok kırıyor.
Geçenlerde tartistik bana aynaya bak önce sen diye bir cümle kullandi cidden çok üzüldüm .
20 kilo vermek gb bir hedefim var eski halime dönmek istiyorum.ama bir türlü baslayamiyirum.
Saclarimi boyatmak istiyirum. kaşlarımı yaptırmak istiyirum cok döküldü çünkü cok kötü durumda şekli falan.
Birde dişlerime bonding yaptirmayi dusunuyirum .
Bilmiyirum emzirme döneminde nasıl olur anestezi şuanda kendimi cok kısıtlanmış hissediyirum .
Bu istediklerimi yapmayi ürün 1 yıl daha beklemek durumundayim bu degisklikler için ve aynaya bakınca sikiliyirum artık kendimi görmekten .
Eşimde asagılayipı duruyor beni eskiden bakımlı ydim guzeldim kendime bakınca özlüyorum eski halimi bunun bir dönem olduğunu ve gecicegini telkin ediyirum kendime pskolojik olarak yoruldum .
Belki bunalri yapınca daha iyi hissediycem. Kendimi eşimin karakteri degısır mi tabi ki değişmez.
En azından kendime olan özgüveni mi tazelemek istiyirum.