Eğer kendinden şüphe ediyorsan, geçmişte yaşadıkların yüzünden psikolojinin bozulduğunu düşünüyorsan, bu sadece günlük problemlerle baş edemeyince, " bunları bunları yaşadım ondan böyle oluyor" diye düşünüp, geçmiş dertlerine sığınmandandır. Bana kalırsa gayet aklı başında, psikolojisi düzgün birisin. Sadece birazcık daha hayata sarılman ve sorunlarla baş edebilecek güce sahip olduğuna kendini inandırman gerekiyor. Ancak bunları yapamam diyorsan, bir psikoloğa gitmelisin.
bende daha önceden psikolğa gittim fakat psikolog iyi bi tedavi yöntemi değil sadece sorular sorup gönderiyo bana bi faydası olmadığı için psikoloğu bıraktım pskiyatriye gidiyorum en iyi çözüm psikiyatri bence
Canım benim ilgi istiyorsun ilgi seni en iyi anlayan kişilerdenim şu an.Ama öyle bir erkek yok asla bulamazsın....
Sana 5 ay bir sene o şekil de en fazla davranabilir bu yüzden asla sıkmayacaksın canını.Canını sıkan bir şey oldumu direk başka bir şey bul.Asla düşünme onu.
Mutlu olmak istiyorsan önce karşındakini mutlu etmen gerek bu işler böyle.Sürekli bunalım da olan birisi seni sıkmazmıydı..Neşeli ol keyifli ol şen şakrak ol.
çok haklısın valla tek taraflı bakmışım
gerçekten bunalımlı biri dahada sıkar herşeyi dert eden hep eski konuları açan
çok teşekkür ederim
Psikiyatristte ekstra olarak ilaç veriyor işte. Aslında doktorundan doktoruna değişen bir durum.
Kesinlikle katılıyorum.bunalım bunalımı çeker kuzum...
Ne güzel anlatmış arkadaş.Hakikaten öyle düşünceler eylemi,eylemler de düşünceleri getirir.Ya o şekil de düşünmeye başla yada o şekil de davran her halükarda senin lehine olucaktır.Kesinlikle katılıyorum.
Bir yerden sonra melankolik davranmak zevk vermeye başlar.
Bunlara sığınıp, acını yaşarken içten içe bir zevk alırsın.
Sen de o safhalaradasın işte.
Aynı şeyleri yaşayan çok insan var inan. :)
Bence pozitif ol her konuda herşeye karşı.
Sonuçta pozitiflikte pozitifliği çeker.
Daha mutlu olursun.
Güçlü ol ve kendini güçlü olduğuna inandır. -asıl cümle bu.
dur bakim sana çekim yasasını bulucam ..belkı işe yarar..
Seninle bayağı aynı kafadaymışız. Çekim yasası falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?