Kendimden utandım

dalgic kedi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
5
33
3
Eskiden bekarken oynadığım bir oyun vardı sırf can sıkıntısından tekrar yükledim bir bakıyım ne var yok diye. Karakter oluşturuyorsun böyle sims gibi kapsamlı bir oyun. Eğlenceliydi o zamanlar zaman öldürüyordu. Neyse karakterimi oluşturdum aynı eskiden oynadığım gibi bazı yerlerde gezdirdim bu eğlenceli kısmı, bir sürü kıyafet alıyorsun, süslü saçlar ayakkabılar makyaj vs aklınıza ne gelirse var ve gezilecek yerler çok fakat aynı zamanda müstehcen ortamlarda çoğunlukta ve oyuncular arasında sohbet dönüyor. Ben kimseyle konuşmadım tabiki sadece karakterimi gezdirdim. Değişik ortamlar olduğu aklımda kalmıştı öyle bir girdim baktım erkek karakterlerle kadın karakterler öpüşüyor. Eşyalara tıklayınca karakter oraya gidiyor bazı hareketler yapıyor işte dans ediyor oturuyor vs bende tıklıyorum öyle bakıyorum erkek karakterin yanınada tıkladım neymiş diye benim karakter gitti erkek karakterle öpüşmeye başladı. Çıktım ordan hemen oyunu sildim. Üf ne salak oyun dedim ve kendimden utandım evli bir kadınım ne yapıyorum ben ergen gibi dedim. Çok mu kötü bir şey yaptım diye aklımdan çıkmaz oldu takıntı yaptım aklıma geldikçe çok rahatsız hissediyorum kendimi. Yorumlarınızı bekliyorum

Eskiden bekarken oynadığım bir oyun vardı sırf can sıkıntısından tekrar yükledim bir bakıyım ne var yok diye. Karakter oluşturuyorsun böyle sims gibi kapsamlı bir oyun. Eğlenceliydi o zamanlar zaman öldürüyordu. Neyse karakterimi oluşturdum aynı eskiden oynadığım gibi bazı yerlerde gezdirdim bu eğlenceli kısmı, bir sürü kıyafet alıyorsun, süslü saçlar ayakkabılar makyaj vs aklınıza ne gelirse var ve gezilecek yerler çok fakat aynı zamanda müstehcen ortamlarda çoğunlukta ve oyuncular arasında sohbet dönüyor. Ben kimseyle konuşmadım tabiki sadece karakterimi gezdirdim. Değişik ortamlar olduğu aklımda kalmıştı öyle bir girdim baktım erkek karakterlerle kadın karakterler öpüşüyor. Eşyalara tıklayınca karakter oraya gidiyor bazı hareketler yapıyor işte dans ediyor oturuyor vs bende tıklıyorum öyle bakıyorum erkek karakterin yanınada tıkladım neymiş diye benim karakter gitti erkek karakterle öpüşmeye başladı. Çıktım ordan hemen oyunu sildim. Üf ne salak oyun dedim ve kendimden utandım evli bir kadınım ne yapıyorum ben ergen gibi dedim. Çok mu kötü bir şey yaptım günah mı işledim diye aklımdan çıkmaz oldu takıntı yaptım aklıma geldikçe çok rahatsız hissediyorum kendimi. Yorumlarınızı bekliyorum
Silmişsiniz zaten, böyle boş işlerle uğraşmazsınız artık, olur biter. Abartmayın.

İMVU mu? Onu ben de oynuyorum son zamanlarda tekrar sardim pandemi ciktiginda baslamistim tanistigim 3 kiz var arada girip geyik yapiyoruz iyi oluyor. 😂 Yanlislikla tikladiniz diye bir şey olmaz ama siz bilirsiniz. 😂

Yani merak ettim ne olacak bi bakıyım dedim

Back
X