Kendimden utandım

Ten tene, piksel piksele değmediği sürece aldatma olmaz benim bildiğim ama sizin piksel zinası olmuş. Büyük ihtimalle eşinizle olan nikah düşmüştür zaten. O karakterle de öpüştünüz namusunuzu temizleyin evlendirin karakterinizi tövbe edin.

Ergenlerin böyle oyunlardan etkilenip kendini o karaktere sokuyor ya sizinki de o hesap olmuş.

Üf simste karısık paket indirmiştim
Meğersem para karşılığı bir takım cinsel hizmetlerin verildiği paketi de indirmişim
Karakter abidik gubidik hareketler yapmaya başlayınca noluyo lan demiştim o geldi aklıma :27:

Üf simste karısık paket indirmiştim
Meğersem para karşılığı bir takım cinsel hizmetlerin verildiği paketi de indirmişim
Karakter abidik gubidik hareketler yapmaya başlayınca noluyo lan demiştim o geldi aklıma :KK53:
Karakterin kocasında şu skill çıkıyor mu "Beni dövdüler abi dediğin zaman seni pezevenklerin elinden gittim aldım"

İMVU mu? Onu ben de oynuyorum son zamanlarda tekrar sardim pandemi ciktiginda baslamistim tanistigim 3 kiz var arada girip geyik yapiyoruz iyi oluyor. 😂 Yanlislikla tikladiniz diye bir şey olmaz ama siz bilirsiniz. 😂
Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaa 😍 bak birinden birine burnuna aşık oldum diye düsersem affına sıgınırım

Kaslı maslı erkekler falanda var cirillaaa 😍 bak birinden birine burnuna aşık oldum diye düsersem affına sıgınırım

😂😂 Yetişkin iceriğe yani cinsellik kismina tam erişim için yaş doğrulamasi istiyor ve ek paket satin aliyorsun.
Bazilari orada kendini kaybetmiş durumda evleniyorlar filan cocuk yapiyorlar 😂

Back
X