Kendimden utanıyorum, duygularım çok karışık!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sitemdepresif

Ziyaretçi
Hemen konuya giriyorummm
Ben bundan önceki sevgilimle anlaşamadığım için ayrılmıştım hatta o beni sevmediğini söylemişti benden ayrılmak istedi ben ona bana geri dönsün diye çok ağladımmm sonra ben istemedim artık ve tamamen bittiğini kendimi inandırdım.Sonra bu peşimden geldi yalvardı bensiz yapamayacağını sinirden söylediğini ona geri dönmem gerektiğini söyledi. Böyle döneklik yaptığı için nefret ettim ondan.ıyiki ayrılmışım dedim sorumsuzun tekiydi.
Sonra şimdiki sevgilimle ilişkiye başladık onu çok seviyorum o da beni seviyor,ciddi düşünüyoruz.Onu çok öncedende tanıyordum zaten. Yani ona olan sevgimden hiç şüphem yok. Fakat iki gün önce eski sevgilime msj yazdım.Nasılsın aramız bozulmasın diyee.Onu sokakta gördüğümde hiçbişey hissetmiyordum fakat bu aralar kalbim daha hızlı atıyor ve eski günleri özlüyorum.Onunla geçirdiğim günler ve gelecek hayallerimiz bu aralar hep aklımda.Benim yazdığım mesaja karşılık o da bencede küs kalmayalım ama erkek arkadaşına ayıp olur msj yazmak dedi.Bende zaten sürekli msj yazacak değiliz sadece dargın olmamak istedim dedim.Tamam haklısın dedi o da. Az önce yine msj yazmış nasılsın yaz okuluna gidiyormusun diye. Bir sürü dersi kalmış yine sorumsuzluğu artırmış.Benim derler kötüye gitti dedi.Bende batacağın kadar batmışsın artık kendini toparla falan dedim.Dünde otobüste gördüm okuldan gelirken ama o otobüsün arkasındaydı konuşmadık.
Şimdiki sevgilimi çok seviyorum sensiz yaşayamam falan diyor.Benimle ciddi düşünüyor.Ama diğeriyle de keşke hiç ayrılmasaydık diye düşünmeden de edemiyorum.
Kendimi sevgilimi aldatıyor gibi hissediyorum ve bu yüreğimi acıtıyor. mafoldumben
Diyorum şimdiki bırakıp ona dönseydim diye,ama asla istemiyorum bunu çünkü sevgilim olmadan yapamam ben beni sevdiğini biliyorum ve onu seviyorum
Kafam öyle karışıkki kendimi hep aldatıyo gibi hissediyorum kendimi suçluyorum senağlama
Napcam ben :gitme:

Ayyy ne kadar karıştırmışsın kafanı yaw anlamadım bile hangisini seviyorsun senCADIARZU
Bir başkasıyla birlikteyeken neden eski sevgilinle mesajlaşıyorsunki geçmiş bitmiş sen yoluna bak o kendi yoluna..

gibi hissediyorsun CADIARZU

bence elindeki ilişkinin degerini bil hem seviyorum diyorsun.düşünmemeye çalış derim ben.sonra elindekindende olabilirsin.hani derler ya dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma diye.ayrıca eski erkek arkadaşın sorumsuzmuş ya yine üzerse seni?

Şeytan dürtüyor seni kötükedihüso . Aldırış etme bence. Seni onu tekrar aramaya iten neden şu an rahatsın seviyor ve seviliyorsun fakat bilinçaltında hala o şahsın seni bıraktığı zamanki anılar var sonra gelmiş vs ama sen bunu kabullenememişsin. Bence o geçmişin hayal kırıklığı seni ona yöneltiyor bir şey çıkmaz o şahıstan sorun etme çok da görüşme daha ileri şekle gider hazır olandan da olursun.

Buraya "sevgilim eski sevgilisiyle mesajlaşmış" diye konu açan birine vereceğim cevap hemen ayrıl olurdu. Çünkü bir aldatma vardır ortada.
Aynen sizin yaptığınız gibi, madem sevgiliniz var, madem bitmiş bir ilişkiniz var neden uyuyan yılanı uyandırıp mesaj çekiyorsunuz, bırakın mesajı kalbiniz güm güm atıyor ve hala eski sevgilinizi düşünüyorsunuz. Yani sevgilinizi aldatıyorsunuz.
Bence bir an önce karar verin, gerçi ben hala aklınızın eski sevgilinizde olduğunu düşünüyorum, o zaman yapacağınız tek şey yeni sevgilinizden ayrılmak olmalıdır. Çocuğu aldatmayın bari bırakın o da kendi yoluna gitsin.

Hissetmene gerek yok tatlım,zaten aldatıyorsun
Aldatma sadece fiziksel olmaz.
Aklında o varken,öteki çocuğun duygularıyla oynuyorsun.
Kalkıp mesaj yazmakla sen startı vermişsin zaten
Şimdi önünde uzun bir maraton var
Ama bu tavırlarınla finishi görürmüsün bilemem.
Şansın bol olsun.

Senin duygularin karismis, boyle bi sey basima gelmedi ama , insallah dogru olani bulursun ne diyem baska .

bence de bi karar ver ve yolunda devam et.aynı şeyi erkek arkadaşın yapsaydı ne hissederdin?eminim çok üzülür ve kendini aldatıkmış hissederdin.hem eski sevgilinle küs kalmamak için niye çaba gösteriyorsun*ne gerek var anlamadım.bence aklını başına topla.......

hımm hakikaten kafan bayağı bi karışmış . 1-2 hafta telefonlarını kapat.ikisylede irtibatını kes .
sonra 2 hafta sonunda en çok kimi özlediğiini düşünüosan onla yoluna devam et. . .
sana önerebileceğim başlka bişi yok gibi CADIARZU

canım her zaman seni sevene ver gönlünü ben eskisiyle mutlu olacagına inanmıyorum
msj çekmeklede hata etmişsin bence görüşme unut gitsin

yapacağın şey çok basit canım eski sevgili adı üzerinde kafanda bitireceksin ve yeni sevgilinle yoluna devam edeceksin. biten bir ilişkiye asla dönme hatanın en büyüğünü edersin.

kabuk bağlamış yarayı yeniden kaşıyıp kanatmışsın boşu boşuna...

simdi tam tersi yonunden bak bakalim
sevgilin eski sevglisiine mesaj atiyor ve senin haberin yok. sik sik da otobuste felan karsilasiyorlar.

ne hissedersin??
bana bunun cevabini ver, kendin icin dogru olani bulcaksin.

Ben eskilerle hep pis ayrılıyorum hata onlardan geldiği için, eşek gibi pişman olanlarada geçti boru pazarı diyorum. Sizin içinde öyle olmasını dilerim. Vicdanınızın rahat olmasını istiyorsanız, "eden bulur " sözünü derken rahat etmek istiyorsanız buna çalışın. Çocuk sorumsuz morumsuz diyorsunuz ama en azından yaptığınızın ayıp olacağı konusunda sizi uyarmış. Taktir ettim kendisini.

güzelim sen bence her ikisini de bırak, çünkü aldatıyor gibi değil aldatıyorsun zaten şimdiki arkadaşını. aldatmak sadece fiziken olmazki ruhsal anlamda da olur bence. "acaba" demek bile şimdiki arkadaşına haksızlık. yazık ne günahı var haberi yok herşey yolunda sanıyor,beni seviyor bende onu seviyorum diyorsun ne mesaj atıyosun madem yaranı kanatıyorsun. eskiyi bırak, msj falan atma o yazarsa yazma yada üsturuplu bir şekilde bir daha yazmamasını söyle. önüne bak, ne demişler yenmişe kuzu geçmişe maziii...

gereksiz bir mesajlaşma olmuş... durup dururken küs kalmayalım... senin onunla ilteişime geçmek için bahane ettiğin bir mesaj ...sence gerekli belki de...

hani derler ya rahat batmış diye ; aynen o olmuş sana ...

Eski sevgiliyi aklından çıkaramamak yeni sevgiliyi sevmekse ; Ben sevgi nedir bilmiyorum ya da yanlış biliyorum

Yeni sevgilimsiz yaşayamacağımı söyleyip ruhu duymaksınız; eskisiyle mesajlaşılabiliyorsa ıhanetin " ı " sinden haberim yok

demek yeni sevgilinizi sadece sevdiğinizi sanıyorsunz.. yoksa niye eskisiyle yeniden irtibata geçip o adamın da aklını karıştırasınız ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…