Kendimden utanıyorum, duygularım çok karışık!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım sen ne diyon allah aşkına?

ya böle ya şöle bi karar versen yani....

herşeyin bi dozu var yahu......

Eski sevgilinle arkadaş gibi mi msjlaşıyorsun hani medenice dediklerinden :uhm:

Yoksa eskisi gibi mi konuşuyorsunuz eğer,arkadaş gibiyse bilemem ama değilse ihanettir.
Bence kafan karışmış cnm kendine gel kaydirigubbakcemile5

Küs kalsaydınız ne olcaktı ki eski sevgilinizle barışık olmanızın sizin hayatınıza ne gibi bir artı yönü olabilir bilmiyorum ama sizin eski sevgilinizle tekrar diyalog kurma çabanızın bahanesi küs kalmamaktan öte geçmişe yönelik duyduğunuz özlem ve o insanla konuşma isteğiniz.

Adı üstünde iyi olsaydı zaten adı eski sevgili olmazdı.

Siz ne kadar seviyorum desenizde şimdiki sevgilinizle beraberliğinizde bir eksiklik muhakkak var ki eski sevgiliyi düşünebilecek boşluğa düşmüşsünüz.

Kendinizden emin olana kadar ciddi bir şeyler düşünmeyin derim.

Bence eski sevgiliden dost olmaz..
Eğer aranız da gerçekten bir aşk olduysa..Hem zaten çok yakınında bir insan değilse neden muhatap oluyorsun kii..lmaz:
Kafanı neden karıştırıyorsun kii görünce tatlı bir anı olarak yaşadıklarımız aklıma geliyor deseydin neyse de??Barışsam mı diye bahsetmişsin:uhm:
Bence sen şuanki erkek arkadaşını sevmiyorsun bana öyle geldi açıkçasıCADIARZU
Aldatma mı?Değil mi? diye soracak olursan bence sevgiline eski erkek arkadaşımla msjlaşıyoruz de bakalım ne diyecek eğer onun için sorun yoksa aldatmak değildir..

şimdi,şu kırmızıyla işaretlediklerime baktığımda sen eski sevgiline mesaj çekerken dostane çekmemişsin.
kalbinin hızlı hızlı akması ,onunla geçen günleri hatırlaman,özlemen ona karşı duygularının olduğunu unutamadığını ,açıkça gösteriyor. bu mesajlarıda bu yüzden atıyorsun.
yeniyi seviyorum diyorsun ama eskiyide unutamıyorsun. yani onuda seviyorsun. ki 2 erkeği sevmek nasıl oluyor bilemiyeceğim. ,
aldatıyormuyum diyorsan,evet bu hisleri duyup birde iletişime geçtiysen aldatıyorsun. bu kesin. lmaz:
bence karar vermelisin
. bu şekilde hareket ederek,yeni sevgiline çok yanlış yapıyorsun.. bence eskiyi arama ve iletişimi kopar.

Kızlar ben yazdıklarınızı okudum ve kendi kendime düşündüm yaptığım hatayı anladım.
sonra eski sevgilime msj attım yinede biz mesajlaşmayalım sevgilimi aldatıyo gibi hissediyorum kendimi yazdım
:) bu işareti gönderdi bende gülüncek ne var komik mi dedim bana öyle geldi dedi
iyi neyse uzatmayalım zaten yakında nişan yapcaz bizde sorun çıksın istemiyorum dedim
tmm sen bilirsin,tebrik ederim yazdı bende saol seneye düğünüme beklerim dedim yine :) işaretini gönderdi
Yani artık biliyorum onu mesaj yazmaz
Bu olayı böyle kapattım
Kendimden nefret ediyorum ben çok kötüyüm gerçekten
Böyle bişeyi nasıl yaptım hala inanamıyorum nasıl msj yazdım ona ben yaaa
Kendime böyle bişeyi yakıştıramıyorum sevgilim bunu hak etmedi ben ise böyle bişey yaptım eski sevgilime mesaj yazdım vicdan azabı çekiyorum mafoldumben

Vicdan azabını sevgiline bunu anlatarak üstünden atarsın..cnm

bence eski sevgiline dön.
başkasının sevgisi bile onu unutturamadığına göre
ona olan sevgin daha baskın

Bence sevgiline söyleme çünkü olaylar daha da büyüyebilir
Zaten hatanı anlamışsın..

Şimdiki sevgilimi çok seviyorum
Ama diğeriyle de keşke hiç ayrılmasaydık diye düşünmeden de edemiyorum.

Bu nasıl bir çelişki ?
Ya ben bilmiyorum sevgi nasıl birşey yada siz aşmışsınız :)

Ahh ahh ben anlamıyorum işte yanlıs anlama ama tatlım madem pisman olacaktın niye bitirdin yada sevmedigin insan nasıl aklına geliyor mafoldumben benim sevgilimde benden ayrıldı acaba aklına gelirmiyim ama baskasıylayken aklına gelirsem hic istemem daha iyiiiiiiiiiiii
sana gülücükle cvp vermis bence de cok komik bi durum bence
neden dersen karsındakı insan belkide senden bi msj bekliyordu onca zaman sen bi msj at demissin bi msjlasmayalım demissin onun duygularını da aranızdakı bağı da oyuncak etmissin umarım beddua almazsın
ılıskıler oyuncak diil arkadaslar ya varsındır ya yoksundur yok böyle kalsın yok böyle olmasın söyle olsun diyip neden karsıdakının duygularıyla da oynuyorsunuz aynı konuma bı kendinizi koyun
Acıksoyleyim beni bırakan sevgilim bana msj atacak msjlasalım ara ara diye ben nasıl sevinirim
daha sonra da sevgilimi aldatıyorum en iyisi msjlasmayalım diyecek gozumde toz kadar değeri olmaz benimle resmen dalga geciyor gel diyince gel git diyince git der gibi cantada keklik sandı derim

canim mantik onemli
bence yeni olan evlenilecek birisi.
sorumsuz birisiyle evlensen uzun surmez.askin omrude 3 gundur bilirisin
yureginin goturdugu yerede gitme canim

gönderdiğin mesajlar çok çocukça olmuş :sinifsinif:

bi de karsı taraf hıc uzatmıyor mesajlasmayı yanı ya sadece :) isaretini yapıyor ve gonderıyor ya da tamam sen bılırsın tebrık edıyorum dıyor ama sız hala mesaj atıp uzatıyorsunuz onunla mesajlasmak hosunuza gıdıyor bence hıc hos degıl ınsallah su an bırlıkte oldugunuz cocukta sıze boyle seyler yasatmaz...

kendini bi hafta ikisinden de uzak tut. hangisini özlersen ona git arkadasım bence sen şimdiki sevgilini sevmiyorsun sevdiğini zannetmişsin seven insan baskasını düşünmez..

Aldatma sadece fiziksel anlamda oluşan bi durum diildir ki canım sen sevgilini resmen aldatıyorsun ve bence hiç dürüst diil.Onun sana olan saygısını ve senin ona olan saygını yitirme derim ben bu çok yanlış otur düşün ne istediğine karar ver bence.

sen kendi kendine iş çıkarmıssın basına bence...
eski sevgilinle görüşüosun ve zaten aldatıosun..
eski sevgiliden dost flan olmaz...iyi olmanıza gerek yok ..
zaten senin bi sevgilin var..
boşyere iş çıarmıssın kendin düzeltceksin..
elindekindende olursun ozamanda onun peşinden koşarsın ...
bence eski sevgiliyi sil....o oldugu sürece hep kafan karışcak..
ne malum suan onla görüşmelerini sana karşı kullanmıcagı veya sevgiline..hataaaaaaaaaa ya dogru gidiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…