kendimden utaniyorum ..nasil boyle seyler dusunurum

eylulnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
58
6
36
6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..

6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..
Aşk tesadüfleri sever filmini fazla izledin galiba?

gerçekten de bunları düşünmen utanç verici evli barklı kadın evli barklı adama

böyle hisler hissetmemeli

böyle hissetmen bile aldatmaya giriyor mutsuzsan başka adamların hayalini kuracak duruma gelmişsen boşan

Eşinin verdiği mutsuzluğun da payı var tabi
Vicdanen rahat edebilecek misin
Edebilecek olsan buraya yazmaz direk arardın
Eşin neden bu kadar içiyor
Ayrılma noktasına gelmişliğin korkutmuşluğun var mı

Bi film vardıya aklıma o geldi. Kızla oğlan aşık oluyolar.Kızı istemeye gittiklerinde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor.Meger kızın annesiyle çocuğun babası vakti zamanında çok aşıkmış birbirine.Sonuçta biz kavuşamadık onlar kavuşsun gibi bitiyordu sanırım. Aman Allah korusun.

Evliligimde en dibi gordugum zamanlarda bile aklimin ucundan gecmedi kendisi ama simdi birden bire ne oldu anlamadim ...esim bu aralar pek icmiyorda yani beni mutsuz edecek hareketleri yok ramazan boyunca agzina surmedi o zikkimi .. allahim seytana uydurmasin arasam ne diyebilirim ki zaten 8 yil gecmis aradan

Eşinin tek sorunu alkol mü? Tedaviye ikna ettirsen?

Mutsuzsun ve akıl bu oyunu oynatıyor. Geçmişten seçme anılara dalıp hayallerine zengileştirmek en kolay kaçış yolu. Acabalarla yalan bir dünya yaratıyor insan kendine. İçinde bulunduğun gerçeklikten kaçmak için.

Sebep eşinle yaşadığın problemler. Bazen bana da oluyor, özellikle eşimle kavga ettiğimiz zamanlar falan, yalan değil yani. Sonra diyorum ki ya o kadar iyiydi madem neden arkana bakmadan kaçtın elune salak mısın? diyorum geçiyor.

Konu bitek banamı inandırıcı gelmedi? :KK64: Paranoyak olduk iyice fake Üyelerden. Gercek oldugunu varsayarak diyorum, evliliğinde mutlu değilsin ve boşluğa düştüğün icin aklına geliyordur büyük ihtimalle

Bende sizin gibi oldum valla baskalarin konusunu okurken fake mi acaba diyorum .. ayy cnm keske oyle olsam inan icim sikılıyor bu durumdan dolayi

Bi film vardıya aklıma o geldi. Kızla oğlan aşık oluyolar.Kızı istemeye gittiklerinde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor.Meger kızın annesiyle çocuğun babası vakti zamanında çok aşıkmış birbirine.Sonuçta biz kavuşamadık onlar kavuşsun gibi bitiyordu sanırım. Aman Allah korusun.
Ayy allah korusun canim ... neyseki onun iki kizi benimde bir kizim var

Eşinin verdiği mutsuzluğun da payı var tabi
Vicdanen rahat edebilecek misin
Edebilecek olsan buraya yazmaz direk arardın
Eşin neden bu kadar içiyor
Ayrılma noktasına gelmişliğin korkutmuşluğun var mı

Ben neler yapmadim ki o duzelsin diye dava bile actim ama yalvar yakar bin turlu sozle geri donderdi .. ama suan beni mutsuz etmiyor su siralar yolunda hersey ..en kotu zamanlarimda aklimin ucunda gecmiyordu

Bende sizin gibi oldum valla baskalarin konusunu okurken fake mi acaba diyorum .. ayy cnm keske oyle olsam inan icim sikılıyor bu durumdan dolayi
Icinin sıkılmaması icin, eşinle konus tatlım, evliliğinde mutlu olmadıgını söyle, su dönem belki boşlukta oldugun icin aklına geliyordur, sanmıyorum sürekli aklını kurcalayacagını. Ama evliliğinde mutlu olmaman daha büyük bir sorun, önce bunu çözmeye çalışın gerisi gelir. Alkol tedavisi görmeyi istiyormu eşin?

Ayy allah korusun canim ... neyseki onun iki kizi benimde bir kizim var
Gamlı baykuş gibi atladım hemen kusura bakmayın.Yorumu gönderdikten sonra pişman oldum ama gitti bi kere.Neyseki öyle bir ihtimal yokmuş.Düşünmemeye çalışın.Eşinize daha sıkı sarılın.Karşılaşmamak için kızınızın okuluna gitmemeniz bile güzel bir düşünce.Kendinize engel olabildiğinizi gösterir.Umarım kısa zamanda atlatırsınız.

X