- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olacak, kendini seviyorsun en çok, hem de epeeeey çok.Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Egom yok aslında istemeden yapıyorum
psikoloğa gidin bence ...Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Hayır mesela bendenNe yapiyosun tam olarak?
Flortlesiyosun ve konu sevgililige gelince hayir olmaz diye bozuyomusun erkekleri?
Onlar ne yapiyor sonra?
Hayır örneğin bir arkadaşım benden hoşlanıyodu bunu öğrenince ister istemeden yüz veriyorum sevgili oNe yapiyosun tam olarak?
Flortlesiyosun ve konu sevgililige gelince hayir olmaz diye bozuyomusun erkekleri?
Onlar ne yapiyor sonra?
Aklıma o geldikendine neden sidikli diyorsun![]()
Aklıma o isim geldiKonu başlığı ve üye ismini görünce dedim sanırsam altına kaçırıyor .. Bariz fake kokusu geldi bana bilemedim belkide gelen sidik kokusudur![]()
Olmayacagimiz haldeHayır mesela benden
Hayır örneğin bir arkadaşım benden hoşlanıyodu bunu öğrenince ister istemeden yüz veriyorum sevgili o
Aklıma o geldi
Yok o konuda bir sorunum yokBir sorunum var diyince nickin dogru mu acaba diye dusundm yeminle![]()
Benim sandigimdan cok farkliymis dert![]()
Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Hayirsorun sidikli olman sandım olabilir mi öyle bişey![]()
Daha önce benim başımada geldi bir benzeri merak etmeyinSen hiç üzülmemişsin, dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Adamlardan biri üzsün seni de göreyim ondan sonra![]()
Bunun yüzünden başıma kötü birşey geldiği size anlatıyorum eğer bu durumdan hoşnut olsaydım buraya yazmazdım .çok açık.
iflah olmaz şekilde egositsiniz.
empati yeteneği kazanmaya çalışın.
inacınız varsa kul hakkının nasıl bir şey olduğunu düşünün.
bugün yediğiniz hurma arkadaşların, yarın böyle alevli minik topakçıklar halinde kucağınızda kalacağını düşünün.