• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden utanıyorum!!

o nick'i ne oyle ya.....ayni durum senn basina gelmeden anlayamzsn.oyuncak gbi oynuyisun insanlarla resmen..

demek ki daha ciddi ilişkiye hazır hissetmiyorsun kendini, ve sevmekten çok sevilmeyi beğenilmeyi istiyorsun.

Ne yapiyosun tam olarak?
Flortlesiyosun ve konu sevgililige gelince hayir olmaz diye bozuyomusun erkekleri?
Onlar ne yapiyor sonra?

Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorum:KK42::KK42: Bir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Neden olacak, kendini seviyorsun en çok, hem de epeeeey çok.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bir gün bir erkek de aynısını sana yaşatacak, sen ancak öyle anlayacaksın.

Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorum:KK42::KK42: Bir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum

çok açık.
iflah olmaz şekilde egositsiniz.
empati yeteneği kazanmaya çalışın.
inacınız varsa kul hakkının nasıl bir şey olduğunu düşünün.
bugün yediğiniz hurma arkadaşların, yarın böyle alevli minik topakçıklar halinde kucağınızda kalacağını düşünün.

Egom yok aslında istemeden yapıyorum

egom yok diye bir şey yok. ego "ben" demektir ve egonuz var.
sizin yaptığınız egoizm (sadece kendi ben'inizi doyuruyorsunuz)
kitap okuyun, kendinizi geliştirin, millete ışık yakıp durmayın.
profile baktım 18 yaşındaymışsınız. bu işlere girişmek için çok erken.
ünvteye hazırlanın, kişisel gelişimle alakalı kurslara gidin, ingilizce kursuna gidin.
elbette bir takım duygular hissedeceksiniz, aşık olmuşsunuz gibi olacak vs. ama gidişatınızı hiç sağlıklı görmüyorum.
bu böyle devam ederse devam eden süre içerisinde çevrenizde insan kalmayacak ve kendinize zarar verir hale geleceksiniz. haberiniz olsun.

psikoloğa gidin bence ...

bukadar fazla güvenme kendine. biraz alttan al kendi düşüncelerini.

Ne yapiyosun tam olarak?
Flortlesiyosun ve konu sevgililige gelince hayir olmaz diye bozuyomusun erkekleri?
Onlar ne yapiyor sonra?
Hayır mesela benden
Ne yapiyosun tam olarak?
Onlar ne yapiyor sonra?
Hayır örneğin bir arkadaşım benden hoşlanıyodu bunu öğrenince ister istemeden yüz veriyorum sevgili o
kendine neden sidikli diyorsun :KK53:
Aklıma o geldi

Sen hiç üzülmemişsin, dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Adamlardan biri üzsün seni de göreyim ondan sonra :p

doğru kişi gelmemiş henüz diyebiliriz.. abartılacak bişi yok.. sevmediklerine umut verme yeter.

çok açık.
iflah olmaz şekilde egositsiniz.
empati yeteneği kazanmaya çalışın.
inacınız varsa kul hakkının nasıl bir şey olduğunu düşünün.
bugün yediğiniz hurma arkadaşların, yarın böyle alevli minik topakçıklar halinde kucağınızda kalacağını düşünün.
Bunun yüzünden başıma kötü birşey geldiği size anlatıyorum eğer bu durumdan hoşnut olsaydım buraya yazmazdım .

Egonu kontrol edemiyosun Egonu tatmin etmek için erkekleri kullanmak hoşuna gidiyo senin peşinde koşmaları sana yalvarmalari seni mutlu ediyo sonrada büyük bir keyifle fotolarına bakıp kendinle gurur duyuyosun kendini daha güzel daha havalı hissediyorsun bence bunu bırakmak senin elinde aşık olmamissın sen gülüm kimseyi İncitme yazık ilişki kuramiyosan hiç girme bu işlere karşındaki insanda bi ananin evladı yazık

Back
X