Canım sana şunu söyleyeyim bende 3 aylık evliyim istediğim bi çok şeyi kendi paramızla yaptık ama şuan boşanmak üzereyim keşke hiçbişeyim olmasaydı da mutlu olsaydım ( bu yeterli olur size bence)Ben evleneli 6 ay oldu. Maddi manevi hic destek goremedim - goremedik esimin ailesinden.. Heveslerim kursagimda kaldi ,. bu konuya girmek istemiyorum sadece bahsetmek istedim konuyu daha dogru anlamaniz icin. Bu konu sorun degildi mutluydum ama malesef su an gundeemim oldu.
Gorumcem evleniyor, bu ayin sonunda dugunu var. Ne mutlu ona ki, maddi manevi tum hayal ettiklerimi nisanlisinin ailesi yapiyor , kayinvalidesi- tam benimde bir zamanlar hayal ettigim gibi gercek bir anne ..
Su an cok ciddi sorunlar yasiyorum esimle, cunku malesef cok utanarak soyluyorum gorumcemi kiskaniyorum.
Ne olur biri bana yardim etsin, nefret ediyorum bu duygudan, istemiyorum Allaha dualar ediyorum ama her gun bir sekilde agzimi tutamiyorum, agzim sussa suratimdan anliyor esim yuzum dusuyor, bildigin mutsuz oluyorum ve kacinilmaz olarak esimle tartisiyoruz
Asla yanlis anlasilmasin gorumcemin adina cok mutluyum, ona neden oluyor diye degil, bana neden olmadi diye uzuntum ve kiskancligim..
Dugune daha 2 hafta var o dugun nasil gececek, daha dogrusu ben mutsuz olayim raziyim ama bu sefer esimlede cok tartisiyoruz, kendisi benim cigerimi bilir malesef, o katlanamiyor boyle hissetmeme, ben bu duyguyu yenemiyorum, o boyle hissetmeme tahammul edemiyor = cikmaz sokak
Ben evleneli 6 ay oldu. Maddi manevi hic destek goremedim - goremedik esimin ailesinden.. Heveslerim kursagimda kaldi ,. bu konuya girmek istemiyorum sadece bahsetmek istedim konuyu daha dogru anlamaniz icin. Bu konu sorun degildi mutluydum ama malesef su an gundeemim oldu.
Gorumcem evleniyor, bu ayin sonunda dugunu var. Ne mutlu ona ki, maddi manevi tum hayal ettiklerimi nisanlisinin ailesi yapiyor , kayinvalidesi- tam benimde bir zamanlar hayal ettigim gibi gercek bir anne ..
Su an cok ciddi sorunlar yasiyorum esimle, cunku malesef cok utanarak soyluyorum gorumcemi kiskaniyorum.
Ne olur biri bana yardim etsin, nefret ediyorum bu duygudan, istemiyorum Allaha dualar ediyorum ama her gun bir sekilde agzimi tutamiyorum, agzim sussa suratimdan anliyor esim yuzum dusuyor, bildigin mutsuz oluyorum ve kacinilmaz olarak esimle tartisiyoruz
Asla yanlis anlasilmasin gorumcemin adina cok mutluyum, ona neden oluyor diye degil, bana neden olmadi diye uzuntum ve kiskancligim..
Dugune daha 2 hafta var o dugun nasil gececek, daha dogrusu ben mutsuz olayim raziyim ama bu sefer esimlede cok tartisiyoruz, kendisi benim cigerimi bilir malesef, o katlanamiyor boyle hissetmeme, ben bu duyguyu yenemiyorum, o boyle hissetmeme tahammul edemiyor = cikmaz sokak
Aynı olmasa da yakın olaylar yaşadım ben de,çalışmaya başladıktan bir yıl sonra evlendik eşimin babası yurtdışında çalışıyordu hep anlattılar buradaki den daha çok para kazanıyor o yüzden yurtdışında diye,isimiz gereği koyde kalacağız okulda öğrenci yetersizliğinden ikinci yıl kapanacak tasinacagiz diye eşya almak istemedim parasını kenara koyalım dedim kaynana oğlumu okuttum o halleder dedi, neyse takilmadim nisanliyken para biriktirdi esim,babası da para verdi yarı yarıya hemen, araba aldı, arabaya para odetti diye mi bilmem düğün için bilezik alacağız dediler eşim para yolladı,bilezik aldık para kalmadı dediler eşim yolladı,salonu gelinligi ıvır zıvır kredi çektik de tuttuk aldık,4bilezik takıldı Allah razı olsun yine bir şey demedim laf geldi arabayı babası aldı oğlum tek alamazdı dedi bir şey demedim,şimdi eşimin erkek kardeşi için 6.500liralik bilezik almışlar bana gösteriyordu bi de para gitmesin diye alltin aldık paramız kalmadı oğlum şunları alıver diye istedi biz yardım ettik,kardeşi askerde para istedi düğünde takılan ceyreklerden bozdurup yolladık.eşime söylediğimde sen paranın peşine mi düştün annemle mi yarisiyorsun bilezik almak için diyo ya ben paragozum kaynima yapılan hazırlıkları kiskaniyorum ya da hakikaten sıkıntı var,kaynim okumamış eşim okumuş bunun altında eziliyor diye düşünüyorum bi tane evleri var eşim hakkını kaynima verecekmiş,bu meseleden sıkıntı çıkıyor bizde de ama artık bıraktım. onlar iyi ben kötü oluyorum konuyu açıp tartistikca,siz de düşünmeyin yoksa çekilmez oluyorBen evleneli 6 ay oldu. Maddi manevi hic destek goremedim - goremedik esimin ailesinden.. Heveslerim kursagimda kaldi ,. bu konuya girmek istemiyorum sadece bahsetmek istedim konuyu daha dogru anlamaniz icin. Bu konu sorun degildi mutluydum ama malesef su an gundeemim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?