• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden vazgeçmek üzereyim...

ne oluyor böyle dur bir bakalım daha ne kadar olmuşki,ne kadar mücadele verdinki bu kadar çabuk isyanlara pes etmelere başladın...daha bir deneme bile yapmamışsın...test sonuçlarına üzülüp duruyosun...bu uğurda yıllarını ,mallarını,herşeylerini veren insanlar var...iyi o zaman bebeği olmayan herkes boşansın...
eğer gerçekten istiyorsan kendine gelmelisin..araştırmalı ve kendine yapacakların konusunda bir yol çizmelisin...öyle üzülerek ,yakınarak,kötü şeyler düşünerek hiç bişey elde edemezsin...

ben 5 sene uğraştım..bu uğurda kariyerimi bıraktım,harcadığım paraların haddi hesabı yok,geçirdiğim operasyonlar,defalarca yapılan testler 4 kere negatifle sonuçlanan tüp denemeleri..ayrıca oturduğum yerde merkez olmadığı için,aylarca evimden ayrı kalışlarım...yaşadığım duygu fırtınalarını anlatmaya gerek yoktur herhalde..ama yılmadım,pes etmedim,en önemlisi eşimin desteğiyle 5. tüp denememde bebişlerime hamile kaldım çok şükür..ve Allah izin verirse 4 gün sonrada kucağıma alıcam inşallah...

rabbim herkese böyle meşakatli bir şekilde değil, daha az uğraşla nasib etsin inşallah...

mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.

özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma :43:

ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin :43::43::43:

merhaba canım sakın böyle kötü şeyler düşünme pozitif düşünmeye çalış bende 4 yıllıkevliyim bizde 1.5 yıldır istiyruz en sonunda gittiğim merkezde sorunun bende old. söyleyince senin gibi çok ağladım ama hemen toparlandım napalım bu da bizim sabrımız sonuçta tıp çok ilerledi allahın ziniyle herşey güzel olacak merak etme ben gittiğim merkezde pskilologdan destek alıyorum ücretsiz eğer varsa gittiğin yerde muhakkak randevu al çok iyi geliyo çevrende olumsuz insanlr bulundurma .bana da histereskopi yapıldı poliplerim vardı aldı doktorum 12 gün oldu tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçsız 3 tane yumurtam var ama olsun 3 tane 1 den yada sıfırdan iyidir. böyle olumlu düşün olumsuz düşüncelerden kurtul .hayatta bebek sahibi olamamktan daha kötü şeylerde var rabbim bunlarla sınamasın .kendine dikkat et

mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.

özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma :43:

ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin :43::43::43:

sizi öyle iyi anlıyorum ki :(

ama anlatacaklarımı iyi okuyun umut olsun size. 2004 te çoook severek evlendik.2 sene istemedik bebek. sonra istedik. hemen hamile kaldım. herkese söyledik. herkes mutlu biz mutlu.. ama malesef dış gebelikmiş. iç kanama ve sezeryan.mahvoldum.1 yıl sonra yeniden dedik. yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik:( tüp bebek dediler.kendi kendine hamile kalma tüplerin sorunlu ölürsün dediler dr lar.. peki dedik.. 1, 2, 3 kere denedik sonuç hep 0 bhcg.. senin gibi oldum.öleyim dedim, boşanalım dedim, insanlardan uzaklaştım,k,mseyle görüşmemeye başladım...:( ama bir şey olumluydu.. eşimle daha çok seviyorduk birbirimizi artık.sımsıkı kenetlendik.dr. dr um polip var histereskopi dedi tamam dedim. 3.tüp bebekten sonra ve 2 rahim filminden sonra dr um bu sefer laporoskopi dedi. tamam dedik.. eşime dedim laporoskopiden önce sonkez normal deneyelim. denedik o ay. laporoskopiye girdim. çıktığımda dr um hamileydin ama yine dış gebelikti aldım bebeği ve tüplerini bağladım dedi :( artık kendi kendime asla hamile kalamayacaktım:(.. öleyim dedim ama olmadı..anneme ve eşime kıyamadım. laporoskopiden sonra tekrar tüp bebek.. ve ben hamileyim:) ama kısa sürdü sevincim. yine dış gebelik.. nasıl olur dedim tüpler kapalı? bu sefer 10.000 kadında 1 kadının başına gelen servikal dış gebelik.yani bebek rahim ağzında:( ve kanama başlarsa rahim de dahil herşeyi alarak beni hayatta tutabiliyotrlar..:( allaha çok şükürki erken teşhis ve usta eller sayesinde sadece bebek gitti.. ama ben vazgeçmedim. 2 ay sonra yine tüp bebek ve ben yine hamileyim..herşey çok güzel kese kalp atışı.. :) ama 2,5 aylıkken kalbi durdu:)ve küretaj.dünyam yıkıldı. öleyim dedim ama yine eşim ve annem canlarım.. sonra yine tüp bebek yine hamileyim ama bu sefer kimyasal gebelik kendiliğinde söndü gebeliğim. vazgeçmedim 3 ay sonra yine tüp bebek ve yine kimyasal gebelik yine kendiliğinde sönen gebelik.. :( bu sefer dr um 3.rahim filmini istedi.rahimde 2 küçük yapışıklık görüldü ve arkasından şinesi denen histereskopi operasyonu ile yapışıklıklar açıldı. 3 ay sonra yine tüp bebek ve ben yine hamileyim.. 2011 ramazan ayı. kese görmeye gittik.kese yok. arife günü karın ağrısı ile acile giitik..:( yine dış gebelik :( dr diyor açık ameliyat :( eşim ağlar bir köşede , abilerim ağlar başka bir köşede.. çünkü ben diyorum ki " bırakın beni ameliyat olmam öleceğim.. istemiyorum kurtarmayın.. bana 1 iğne yaptılar.. sakinleşmem içinde tamam dediler ameliyat yok. ama eşime ve abilerime " sabah ilk ameliyat sizin hastanızın ve gece acil bir durum olursa da bayıltıp ameliyata rızalı yada rızasız alacağız". allah yardım etti ve mucize gibi iç kanamam yapılan methotraxat iğnesinin sonunda sabaha karşı durdu.bütün bayram hastanede geçti. eşim yeter artık dedi."ben çocuk istemiyorum.vermiyor işte allah.ben seni istiyorum çocuk yüzünden seni kaybedemem" ve biz vazgeçtik.
evlat edinmek için başvuru yaptık.ama ben tekrar tüp bebek düşünmeye başladım bu arada.. ve eşim konuyu açtırmamasına rağmen arada ufak ufak onada işlemeye başladım yine.ve aralık ayında yine tüp bebek merkezindeydik.tedavim çok kötü gidiyordu.dr a dedim " yarım bırakalım bu tedaviyi" . hayır dedi toplayalım yumurtaları olmazsa transfer yapmayız. peki dedik. ve şu an 8 aylık hamileyim. :) 1 oğlumuz olacak:)

demem o ki gerçekten istiyorsan sakın vazgeçme ve ne olursa olsun moralini yüksek tut.11 tüp bebek denedim ve bu 9.hamileliğim.tam anlamıyla 9 doğurdum yani.ölmeyi istemeni çok iyi anlıyorum çünkü insansın ve anne olrak doğmuşsun her kadın gibi.bu bir sınav ve çalışınca veriyoruz inan:) sana moral olsun diye yazdım herşeyi.. yazarken kısa sürüyor ama tam 5 yıl sürdü tüm bu yaşananlar.. en çok üzüldüğüm anlar eşimin ağladığı anlardı.. ve hiç birini ailemle dahi paylaşmadım.. sadece son dış gebeliğimden haberi oldu abilerimin..annem bile bilsin istemedim ..eşine sarıl ve yola devam et. pek çok insan var ilk seferde hamile kalan.daha yolun başındasın yıkılman için çok erken ..tek değilsin ve yanlız değilsin..

azmin elinden hiç bişey kurtulmaz.. :) yola devam..

eşimle severek evlendik allaha şükür çok anlayışlı her konuda herzaman tek destekçim o oldu zaten ben her yıkılışımda o kaldırdı beni ayağa emeği çok fazla bende o böyle oldukça ben ne yapacağımı şaşırdım biliyorum tek değlim bu durumda olan herkesin bi derdi var bu dünyada ama bana çok ağır geliyor durumum neler denemedim 41 meryem suresi okudum 4444 salatı tefriciye okuduk her namazımızın ardına dua ediyoruz eşimle saraçoğlu kürlerinide denedim olmadı olmadı psikolojik destekte alıyorum buarada

Canım öncelikle Allah sana sabır versin . Daha herşeyin çok başındasın . bu kadar çabucak pes etmek yakışmaz .
Bu forumda ne hikayeler var okurken ağlıyorum . Diyorum Rabbim sana şükürler olsun .
12 yıllık evliyim 30 yaşındayım . 12 yıldır bebek hasreti ile yanıyorum .
Bu 12 yıla çok şey sığdırdım . hiç bir sorun yok dedikleri için gereksiz yere vucuduma bir sürü hormon ilaçları aldım .
yanlızca 2 kez tüp bebek deneme şansım oldu çünkü hastayım ve hormon alamıyorum . ben herşeyi göze alarak ikinci deneme içinde yola çıktım . bu uğurda inan bana herkes çok büyük acılar , hayal kırıklıkları vs vs yaşıyor .
insanlar kaç denemeden sonra bebeklerine kavuşuyor , isyan etmek sana ancak acı verir. Rabbimden iste onun hazinesi geniş sen yeterki ondan iste verecek olan odur .
ne insanlar var cocuk sahibi olamadıkları için eşlerinden adam gibi muamele görmeyen kadınlar var . Allaha şükretki sana destek olan bir kocan var .
yanlıştasın arkadaşım beni yanlış anlama ama en kısa zamanda kendini topla tövbe et . Bol bol dua et . Rabbim zamanı geldiğinde sanada bu mutluluğu yaşatacak . ayrıca tek bir doktorun tek bir merkezin demesi ile bu kadar umutsuz olmaz lütfen . insanlar 15 sene sonra 20 sene sonra evlat sahibi oluyor . dediğim gibi herşeyin çok başındasın mücadele et Rabbimden dile iste o senin mucizeni verecektir .

Allah yardımcın olsun ...
ne oluyor böyle dur bir bakalım daha ne kadar olmuşki,ne kadar mücadele verdinki bu kadar çabuk isyanlara pes etmelere başladın...daha bir deneme bile yapmamışsın...test sonuçlarına üzülüp duruyosun...bu uğurda yıllarını ,mallarını,herşeylerini veren insanlar var...iyi o zaman bebeği olmayan herkes boşansın...
eğer gerçekten istiyorsan kendine gelmelisin..araştırmalı ve kendine yapacakların konusunda bir yol çizmelisin...öyle üzülerek ,yakınarak,kötü şeyler düşünerek hiç bişey elde edemezsin...

ben 5 sene uğraştım..bu uğurda kariyerimi bıraktım,harcadığım paraların haddi hesabı yok,geçirdiğim operasyonlar,defalarca yapılan testler 4 kere negatifle sonuçlanan tüp denemeleri..ayrıca oturduğum yerde merkez olmadığı için,aylarca evimden ayrı kalışlarım...yaşadığım duygu fırtınalarını anlatmaya gerek yoktur herhalde..ama yılmadım,pes etmedim,en önemlisi eşimin desteğiyle 5. tüp denememde bebişlerime hamile kaldım çok şükür..ve Allah izin verirse 4 gün sonrada kucağıma alıcam inşallah...

rabbim herkese böyle meşakatli bir şekilde değil, daha az uğraşla nasib etsin inşallah...

Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşl doğum haberlerini de paylaşırsın burada ...

ama anlatacaklarımı iyi okuyun umut olsun size. 2004 te çoook severek evlendik.2 sene istemedik bebek. sonra istedik. hemen hamile kaldım. herkese söyledik. herkes mutlu biz mutlu.. ama malesef dış gebelikmiş. iç kanama ve sezeryan.mahvoldum.1 yıl sonra yeniden dedik. yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik:( tüp bebek dediler.kendi kendine hamile kalma tüplerin sorunlu ölürsün dediler dr lar.. peki dedik.. 1, 2, 3 kere denedik sonuç hep 0 bhcg.. senin gibi oldum.öleyim dedim, boşanalım dedim, insanlardan uzaklaştım,k,mseyle görüşmemeye başladım...:( ama bir şey olumluydu.. eşimle daha çok seviyorduk birbirimizi artık.sımsıkı kenetlendik.dr. dr um polip var histereskopi dedi tamam dedim. 3.tüp bebekten sonra ve 2 rahim filminden sonra dr um bu sefer laporoskopi dedi. tamam dedik.. eşime dedim laporoskopiden önce sonkez normal deneyelim. denedik o ay. laporoskopiye girdim. çıktığımda dr um hamileydin ama yine dış gebelikti aldım bebeği ve tüplerini bağladım dedi :( artık kendi kendime asla hamile kalamayacaktım:(.. öleyim dedim ama olmadı..anneme ve eşime kıyamadım. laporoskopiden sonra tekrar tüp bebek.. ve ben hamileyim:) ama kısa sürdü sevincim. yine dış gebelik.. nasıl olur dedim tüpler kapalı? bu sefer 10.000 kadında 1 kadının başına gelen servikal dış gebelik.yani bebek rahim ağzında:( ve kanama başlarsa rahim de dahil herşeyi alarak beni hayatta tutabiliyotrlar..:( allaha çok şükürki erken teşhis ve usta eller sayesinde sadece bebek gitti.. ama ben vazgeçmedim. 2 ay sonra yine tüp bebek ve ben yine hamileyim..herşey çok güzel kese kalp atışı.. :) ama 2,5 aylıkken kalbi durdu:)ve küretaj.dünyam yıkıldı. öleyim dedim ama yine eşim ve annem canlarım.. sonra yine tüp bebek yine hamileyim ama bu sefer kimyasal gebelik kendiliğinde söndü gebeliğim. vazgeçmedim 3 ay sonra yine tüp bebek ve yine kimyasal gebelik yine kendiliğinde sönen gebelik.. :( bu sefer dr um 3.rahim filmini istedi.rahimde 2 küçük yapışıklık görüldü ve arkasından şinesi denen histereskopi operasyonu ile yapışıklıklar açıldı. 3 ay sonra yine tüp bebek ve ben yine hamileyim.. 2011 ramazan ayı. kese görmeye gittik.kese yok. arife günü karın ağrısı ile acile giitik..:( yine dış gebelik :( dr diyor açık ameliyat :( eşim ağlar bir köşede , abilerim ağlar başka bir köşede.. çünkü ben diyorum ki " bırakın beni ameliyat olmam öleceğim.. istemiyorum kurtarmayın.. bana 1 iğne yaptılar.. sakinleşmem içinde tamam dediler ameliyat yok. ama eşime ve abilerime " sabah ilk ameliyat sizin hastanızın ve gece acil bir durum olursa da bayıltıp ameliyata rızalı yada rızasız alacağız". allah yardım etti ve mucize gibi iç kanamam yapılan methotraxat iğnesinin sonunda sabaha karşı durdu.bütün bayram hastanede geçti. eşim yeter artık dedi."ben çocuk istemiyorum.vermiyor işte allah.ben seni istiyorum çocuk yüzünden seni kaybedemem" ve biz vazgeçtik.
evlat edinmek için başvuru yaptık.ama ben tekrar tüp bebek düşünmeye başladım bu arada.. ve eşim konuyu açtırmamasına rağmen arada ufak ufak onada işlemeye başladım yine.ve aralık ayında yine tüp bebek merkezindeydik.tedavim çok kötü gidiyordu.dr a dedim " yarım bırakalım bu tedaviyi" . hayır dedi toplayalım yumurtaları olmazsa transfer yapmayız. peki dedik. ve şu an 8 aylık hamileyim. :) 1 oğlumuz olacak:)

demem o ki gerçekten istiyorsan sakın vazgeçme ve ne olursa olsun moralini yüksek tut.11 tüp bebek denedim ve bu 9.hamileliğim.tam anlamıyla 9 doğurdum yani.ölmeyi istemeni çok iyi anlıyorum çünkü insansın ve anne olrak doğmuşsun her kadın gibi.bu bir sınav ve çalışınca veriyoruz inan:) sana moral olsun diye yazdım herşeyi.. yazarken kısa sürüyor ama tam 5 yıl sürdü tüm bu yaşananlar.. en çok üzüldüğüm anlar eşimin ağladığı anlardı.. ve hiç birini ailemle dahi paylaşmadım.. sadece son dış gebeliğimden haberi oldu abilerimin..annem bile bilsin istemedim ..eşine sarıl ve yola devam et. pek çok insan var ilk seferde hamile kalan.daha yolun başındasın yıkılman için çok erken ..tek değilsin ve yanlız değilsin..

canım neler yaşamışsın allah sana çok büyük bir hediye vermiş okadar şnaslısın ki eşinden dolayı .okurken ağladım inan senin mücadelen herkese örnk olmalı rabbimden istemek ve sabretmek bizim yapabileceğimiz tek şey bu inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın rabbim tez zamanda hepimize versin

anlıyorum kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun ikimizde 27 yaşındayız maddi yönden hiç sorunumuz yok evet ben şanslı insanlardanım ki eşim gibi bi insan var dünyamda ben sadece ona kıyamıyorum onun gizli gizli ağlaması geceleri uykusuz kalması sırf bu konudan başkalarının çocuklarına bakarken keşke benim evladım olsaydı diye bakması işte beni yıkan bunlar tek isteğim eşimin mutlu olması aslında hata bende eşim hep direk tüp başlayalım dedi ben hep allah büyük dedim korktum çünkü psikolojik açıdan kendimi tüp bebeğe hazır hissetmiyor bu benim son umudum ya olmazsa işte o an biterim diyordum eşime tabi bunda 5 doktorun beni yanlış yönlendirmeside etkili oldu maalesef bulunduğumz şehirde bu merkez yok 4 saaatlik yol gidip geliyoruz ama dün farkettimki eşim uçarak gidiyo oraya olacaksa biz deneyelim vermezse gene rabbimden diyo ama içimizde kalmasın diyor yani benim isyanım allaha falan değil ben sadece kendime kızıyorum

anlıyorum kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun ikimizde 27 yaşındayız maddi yönden hiç sorunumuz yok evet ben şanslı insanlardanım ki eşim gibi bi insan var dünyamda ben sadece ona kıyamıyorum onun gizli gizli ağlaması geceleri uykusuz kalması sırf bu konudan başkalarının çocuklarına bakarken keşke benim evladım olsaydı diye bakması işte beni yıkan bunlar tek isteğim eşimin mutlu olması aslında hata bende eşim hep direk tüp başlayalım dedi ben hep allah büyük dedim korktum çünkü psikolojik açıdan kendimi tüp bebeğe hazır hissetmiyor bu benim son umudum ya olmazsa işte o an biterim diyordum eşime tabi bunda 5 doktorun beni yanlış yönlendirmeside etkili oldu maalesef bulunduğumz şehirde bu merkez yok 4 saaatlik yol gidip geliyoruz ama dün farkettimki eşim uçarak gidiyo oraya olacaksa biz deneyelim vermezse gene rabbimden diyo ama içimizde kalmasın diyor yani benim isyanım allaha falan değil ben sadece kendime kızıyorum

Ülkemizde bu işin gerçekten uzmanı olan doktorlarımız ve merkezler var canım . yapmak gereken tek şey herşeye göğüs gererek bu yola girmek . Bak tıp çok ilerledi ben eminim ki sende bizler kadar kolay tedavi olursun . Bak canım ben dayımın eşinin yumurtalıkları hiç gelişmiyordu kadın her ay regl olmak için iğne vurduruyordu çünkü onun yumurtalıklarının gelişimi 10 yaşında bitmişti . böyle biri ilk denemesinde bebek sahibi oldu . doktoru Semra kahramandı . Memorial da . Ara bilgi al canım Allahtan umut hiç bir zaman kesilmez ...

mrb arkadasım bu yazıyı okurken sanki sen degilde ben yazmıs gibiyim yanı aynı yasadıklarını yasıyorum ama aglamaklada bişey olmuyo her adette gozlerim kan canagı gibi oluyodu ama bu defa aglamadım tuttum kendimi bend e esime benden ayrıl dıyorum cokda seviyorum onu ama o hep cabalıyo bosver adını yuzunu nasıl olacagını bilmediğimiz bişey için bu kadar uzulme... ıkı asılama bı suru tadavi bir tup bebek ama hala bişey yok ıkıncıyı dusunuyoruz ramazandan sonra simdiye kadar hiç bi sıkıntı ıkimizdede yoktu ama sson donemde fsh 11.50 yüksek gitgide de artar o yuzden tup bebek dedi doktor... gel biz senlen boşverelim bu durumu ne guzel kocalarımız seviyo bizi cabalıyolar mutlulugumuz için bizde onları bu kadar uzmeyelim onlarla beraber eğlenelim gulelim olacagı varsada olur zaten ben her namazımda yalvarıyorum rabbime bana da o duyguyu yasat dıye ılla bır gun duyar sesımızı.... elimizden geleni yaptık biz.

fsh 11 mi ??
bunun içinmi üzülüyorsun ??
benim 35 ti bir kaç ay ilaç kullandım birde hayıt tohumu çayı içtim 4 buçuğa düştü ..başka bir topikde bir hanım yazmıştı 105 demişti ...11 ne Allah aşkına tedaviye engel değilki ? her ay oynuyor bu rakam ama sen bu denli kendini hırpalamaya devam edersen yükselir tabii senin topiğindede dediğim gibi yaşın çok genç daha 20 yaşında neden bu kadar bıkkın ve bitkin hissediyorsun bende 6 senedir infertiliteyle uğraşıyorum yaşım 32 daha kaç sene uğraşıcam allah bilir ama herşeyden önce sağlığım ve huzurum yerinde hamdolsun ya çocuklarım olsaydıda hasta olsaydım veya kocam dövseydi sövseydi ne yapacaktım halime binlerce şükürler olsun

canım gözyaşlarımı tutamadım neler yaşamışsın neler atlatmışsın İnşallah doğumun kolay olur sağsalim alın bebeğinizi kucağına
RABBim sağlık hayırlı uzun ömürler versin bebeğine ve size

fsh 11 mi ??
bunun içinmi üzülüyorsun ??
benim 35 ti bir kaç ay ilaç kullandım birde hayıt tohumu çayı içtim 4 buçuğa düştü ..başka bir topikde bir hanım yazmıştı 105 demişti ...11 ne Allah aşkına tedaviye engel değilki ? her ay oynuyor bu rakam ama sen bu denli kendini hırpalamaya devam edersen yükselir tabii senin topiğindede dediğim gibi yaşın çok genç daha 20 yaşında neden bu kadar bıkkın ve bitkin hissediyorsun bende 6 senedir infertiliteyle uğraşıyorum yaşım 32 daha kaç sene uğraşıcam allah bilir ama herşeyden önce sağlığım ve huzurum yerinde hamdolsun ya çocuklarım olsaydıda hasta olsaydım veya kocam dövseydi sövseydi ne yapacaktım halime binlerce şükürler olsun

evet yasım daha genç ama doktorlar cok korkutuyo hemen tüp bebek diyolar hayıt tohumunu bı hafta kadar kullandım duzenlı yapmadım yani lutfen fsh için hangi ilacı kullandıgını yazar mısın bıde sole bişi duydum ne kadar düşsede doğru olan deger yüksek olan değermiş

Merhaba canim! Burda SUDENA222 arkadasin ve b.s. kzlarin yazdiklarina katiliyorum....3-sene hicbirsey degil... hatta baslamamisin ki ???? eger baslamadan pes edersen tamamiyla yikilirsin Yardimi Allahtan ve kendinden bekle elinden geleni yap baskasi Allaha tevekkul etmelisin! Hala gencsin- olacak gozuyle bakarak yoluna devam etmelisin... Insanlarin dediklerine bakarsan bu durumun icinden cikamassin...

20 sene sonra 10-15 sene sonra 35/38/40/41/42/45 v.s yaslarinda uzun senelik emekten sonra hamile kalan arkadaslar cok...Ben 14 senelik evliyim yasim 39.5 2-asilama/2-tup bebek/1-acik amelyat-2 histeroskopi/ bitmeyen degisik tedaviler sonunda yapadan yalniz kalinca mecburen bu sene ara verdim...Artik Rabbim nasip ederse insallah diyorum cunku yiprandim onemlisi sagligim kaldiramiyor....

Bu yuzden 5-TEDAVILIK DONEM 2-TUP BEBEKTEN sonra hemde yaslari 35 ALTINDA pes eden arkadaslara cok kiziyorum sans var saAglik kaldirabiliyor devam etmeliDIR . Olacak diyorum...Bu yuzden kiracak birseyler yazmissam hakkini hellal et ve kusura bakma...simdi pes edecek zamanin degil Rabbim o gunleri gostermesin....
En kisa zamanda hamile kalarak bebisini eline almayi Allahim nasip etsin!

Hic umit isigi olmasa bile belki diyorum. Baska arkadaslara kolay nasip olunan annelik BIZIM icin bu sinavlardan gecerek nasip olur ....

saol canım anlıyorum ve asla kimseye kızmıyorum eşimlede konuştuk durumumuzu bana çok üzülme olacaksa zaten olur olmazsa seni bırakmam dedi ona bu kötülüğü yapmaya hakkım yok çünkü bana bişey olsa asla kendine gelemez biliyorum hatta eminim bundan çok şeye beraber göğüs gerdik evlendik tek eşyamız yoktu allaha şükür herşeyimiz var şuan ailem bile yeri geldi sırt çevirdi bana bi tek o bırakmadı beni ki konuşmamızda hep bunları örnek verdi neler yaşamadık ama allahın izniyle inş.. bu iştende yüzümüzün akıyla çıkacağız eşim çok inanıyor buna tek isteğim o üzülmesin tek isteğim gözünde yaş görmeyeyim onun hepsi bu allah büyük elbet

göz yaşlarımı tutamadım okurken, allah nasıl bir güç vermiş size. allahkarnınızdaki bebeği size bağışlasın. sizi ona onu da size hayrlı kılsın. hamile olmanıza nasıl sevindiğimi bilemezsniz.

seni okadar iyi anlıyorumki anlatamam

bende senin yaşadıklarını yaşıyorum tam 12 yıldır.evlilimin 11 yılı tedavilerle geçti 6 tüp denememin 4 tanesi gebelikle sonuçlandı ve toplamda 6 bebek kaybettim.en son kaybım mayıs ayındaydı uykumun içinde ağrım yok kanamam yok hiç bir sorun yokken geldi ilk bebeğim normal doğum gibi geldi wc koştuğumda bebeğimi gördüm 13 haftalık hamileydim çığlık atmamla diğeride geldi çamaşırımda iki bebeğim duruyordu elleri kolları ayak parmakları gözleri herşeyleriyle ordalardı o an ölmek istedim bu kabus olmalıydı uyanmak istedim olmadı gerçekti hepsi.bende eşime ayrılmayı teklif ettim bebeklerini taşıyamıyorum doğurup kucağına evlat veremiyorum dedim o ise bu bizim sorunumuz ben olucaksa senden olsun seninle yaşlanayım istiyorum dedi ve bana herzaman destek oldu kalbimdeki acıyı kelimelerle anlatamam rabbim her uzvunu noksansız yarattığı bebeklerime ömür vermemişti.ona inanıp sığınmaktan başka çarem yok ben inandım bu yoldada gidebildiğim kadar gidicem rabbim emeğimin acımın gözyaşımın mutlaka mükafatını verecektir senden isteğim asla pes etme bir sürü forumda umut dolu ne hayat hikayelri okudum hepsi ayrı umut verdi.sürekli söylediğim ise ben bir gün anne olucam aşık olduğum adamın bebeğini doğurup onları oynarken izliycem, olumlu düşün olumlu olsun fikrini benimsedim ama inan defalarca ölmek istedim ama hakkım yok evlat sahibi olamadım diye annemi evladından edemem buna hakkım yok ben nasıl bir bebek için yanıp tutuşuyorsam annemde benim için öyle yanıp tutuşuyor tüm deneme süreçlerinde yanımdaydı annem hamileliklerimden biri 6 ay sürdeü sürekli bendeydi yatağımdan kaldırmadı o bana böle destek olurken ona bu acıyı yaşatamam sende aynı durumdasın düşün lütfen herkezi bi yana bırak anneni düşün hakkın varmı onu bölesi bir acıyla yakmaya?

lütfen toparlan bebeğini çağır çin inancına göre bebekler anne babalarını seçermiş sende güzel düşüncelerle bebeğini çağır pes etme güçlü ol bir an önce bebeğin seni seçsin

rabbim yardımcın olsun emeklerini boş çevirmesin umarım en kısa zamanda tüm bunları unutursun...........

ayy okurken tüylerin diken diken oldu sen o travmayı inşallah kolay zamanda atlatırsın ben de 4 tane düşük yaşamış bir:nazar: olarak seni çok iyi anlıyorum

göz yaşlarımı tutamadım okurken, allah nasıl bir güç vermiş size. allahkarnınızdaki bebeği size bağışlasın. sizi ona onu da size hayrlı kılsın. hamile olmanıza nasıl sevindiğimi bilemezsniz.

tek kelimeyle şapka çıkarıyorum artık ümitlerimin çok fazla azaldığı bir dönemde nasıl içime sıcacık bir umut ışığı doldurdunuz içime, ben de 4 tane düşük yaşayınca artık hep düşük korkusuyla tüp bebek bile denemeye korkaravaziyetteyim ama içimi ısıttınız inanın sağolun varolun Allah bu azimle size 2.çocuğu da evrecektir ben inanıyorum darısı başımıza :nazar:

evet yasım daha genç ama doktorlar cok korkutuyo hemen tüp bebek diyolar hayıt tohumunu bı hafta kadar kullandım duzenlı yapmadım yani lutfen fsh için hangi ilacı kullandıgını yazar mısın bıde sole bişi duydum ne kadar düşsede doğru olan deger yüksek olan değermiş

fsh nin belli bir ilacı yok doktorum bana hormon ilaçları vermişti dhea ve melatonin hormonları
ama ismini vermem doğru olmaz sen hayıta devam et derim çünkü bütün hormonları düzenliyor ben beş gün kullanmamın bile faydasını gördüm

Back
X