Kendimden yoruldum

Jerfin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
39
19
88
45
Merhaba ben yeni üye sayılırım ben 24 yıldır evliyim iki kızım var dört sene evvel eşimin metresini olduğunu bir çocuk yaptığını öğrendin eşimle hiç anlaşamazdık ailelem destek çıkmıyordu çalışmama izin vermedi ilk okul ortakolu dışardan aldım kendime o kadar yüklendim ki hasar görmeyen bir organım kalmadı üç yıldır da eve gelmesini istemedim ama hafta sonları falan geliyor söz de kuzları görmek için varlıklı biri ama başandan bana parasl konuda testek vermez çünkü hiç bir şey üzerin de yok ama ben kendime yediremiyorum her gün her saat boşanma ilgili kendimle boğuşmaktan çok yoruldum ( ilk defa masaj atıyorum söhbet nasıl açılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

E yuh. Adam aldatmış, üstüne de 1 tane çocuk yapmış ve hala evlisiniz. Boşanmak için düşünüyorsunuz... Nafaka vermek zorunda size, o vermezse yasal olarak hakkın var. İş yasala binince sıkıysa vermesin...

Eşinin üzerinde mal varlığı yoksa ve maaşı en düşük seviyedeyse nafaka çok komik bir değerde olur. Anlıyorum sizi. Peki kızlarınız çalışmıyor mu? Yani size kızlarınız destek olamaz mı ayrılırsanız?

En can alıcı nokta bazı sebeplerden dolayı resmi olarak boşanmıştık

Peki nasıl geçiniyorsunuz eş kişisi destek olmazsa çalışıyor musunuz?
Birden çok hastalığa sahip olduğum için birde kendime hiç yatırım yapmamıştım iş aramaya başladım yaş vasıfsızlık iş ağırlığı mallesef bullamadım kızlar yanım da kalıyor kendisi maddiyat olarak kensi karşılıyor

Ayrıl rahatlarsın
Evet başkası bana bunları anlatsaydı ne duruyorsun ayrıl hemen tabi kendimi aklamak için demiyorum boşanmama demek kızları bırakıp ayileme dönmek hapis hayatı yaşamak demek bir de onlar la mucadele etmk için kendimde o gücü bulamadım kızlarımı o kadına teslim edip kendi hayatıma devam edemezdim burdan söyleyeme kadın neyse

Boşanmışsın niye bu kadar kafana takıyorsun, çocuklarını görsün sen görüşme ilgilenme. Kendini bu kadar üzme, bitmiş gitmiş zaten.

Anlamadım resmî olarak boşandıysanız boşanma konusunda neyi düşünüyorsunuz tam olarak?

Eşiniz peki ne düşünüyor boşanma hakkında
İstemiyor tehdit ediyor ayilmle çocuklarım la tabi beni de istiyor olmayınca kendi hayatına devam ediyor kimse ayıplamıyor normal görüyor ayilesi biliyormuş zayen yüzüme baka baka beni uyıtmuşlar ne diyeyim okadar çok şey varki geceler gündüzler yok oldu ne gitmeyi beceriyorum ne kalmayı

Ben konuyu anlayamadim
Resmi olarak bosanmissiniz , adam sizinle yasamiyor
Sadece hafta sonu gelip cocuklarini goruyor
Sorun ne ?
Biz boşanmayı bu olaydan on yıl evvel yapmıştık bazı sorunları vardı işyerini vs işte kendi üzerine yapadığı için ısrarlarına dayanadım kabul etmiştim ama dini nikahla kalmıştım

Ben eror verdim hee
Senin ewlilik diye birseyin kalmamis bosanmissin kocan diye biri yok artik...Kimsenin hukmuyle harekette edemezsin su saatten sonra silkelen kendine gel al kizlarini cik ayri bir ewe isine gucune bak.O adam vasfiyla dolanan yaratikta ne hali warsa gorsun kendine dunyayi zehir etme yazik gunah.Egerki bunlari yapmaya cesaret edemiyosanda hicccc kimseye dert yanma sana senden baska yardim etcek kimsen yok.

Boşanmışsın niye bu kadar kafana takıyorsun, çocuklarını görsün sen görüşme ilgilenme. Kendini bu kadar üzme, bitmiş gitmiş zaten.
Tesmi olarak bu olay meydana gelmede on yıl evvel yapmıştık dini olarak hala devam ediyor neden mi takıyorum güçlü olamadığım için onun nikahın da durduğum için onca yıl bana yapmadığı eziyyet kalmamaıştı sonun dada bunu yaptı zaten ayilemden dolayı evlendim onunla 14 yaşım da ayilemden sonra bana yaptığı eziyetleri normal görmeye başladım içime kapandım kendime daha fazla eziyet etmeye başladım defalarca intihar ettim bileklerimi kestim sigarayala kedimi avutmaya başladım yazmakla anlatamayacağım kadar doldum taştım çok yanlızlığa mahkum ettim zaten pek arkadaşta edinemiyorum

Çok can sıkıcı bir konu ben kimseden bir şey beklemiyorum zaten ilk zaman lar büyük kızıma çıkalım gidelim dedim ben seçim yapmak zorunda değilim dedi eğer kızları alsaydım amansız bir savaş çıkardı sırf canımı acıtmak için bile olsa alırdı benden onları ben kendimi geçtim zaten kızlarım babaların çok korkuyorlar onun dediğin çıkmıyorlar arkamı dönüp gidemedim yapamadım işte korkaklık mı nederseniz diyin işte kafama iki kere silah dayatan adamla kaldım kızları onunla bırakıp gidemedim işte

Afedersin ama arkadasim ben kufru sevmem ama suan agzima bin bir turlu kufur geldi.Oyle adami madam yapmak lazim o kim kopekte silah cekiyor.Sen dag basinda mi yasiyosun da korkuyosun bu ruh hastasindan etsene sikayetini valla gelmiyosa kizlarinda kendileri bilir belliki buyumusler cik kurtul elbet pesinden gelcekler kalamazlar da ama orda kaldigin surece hayatini mahfetceksinBir gun haberlerde senide mi gorelim bu uckur duskunu pisliklerden dolayi daha kac can yancak evlat atilmaz evlat birakilmaz ama sen mutku degilsen onlar hic mutlu olamayacak kaç kurtar kendini bu psikopattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…