Kendini sevmekten geçiyor herşey23 yaşında bir genç kızım 1 sene önceye kadar 73 kiloydum (163boy) kilom yemekten çok abur cuburdandı abur cuburu hamur işini kesince 53 kiloya düştüm ama ben hala ne kilomdan ne de dış görünüşümden mutlu değilim etrafımdaki herkes zayıflıktan çelimsiz olduğumu söylüyor eski yüzümün çok daha güzel olduğunu söylüyor tabi ki bu da beni mutsuzluğa itiyor.
53 bana göre çelimsiz duracak bir kilo değil açıkçası daha fazla kilo verme derdinde de değilim ama bir insan kendini nasıl sever? Bu sorunun cevabını bilemiyorum ...
vücudum çok deforme oldu spora gidiyorum 1 aydır daha bir değişim gözlemleyemedim hala istediğim kıyafetleri giyemiyorum kendime yakıştıramıyorum kendimi güzel güzelden de öte cirkin görmekten vazgeçemiyorum :’(
Kendinle barışık ol kimseyi duyma , sağlıklıysan en güzeli sensin , emin ol23 yaşında bir genç kızım 1 sene önceye kadar 73 kiloydum (163boy) kilom yemekten çok abur cuburdandı abur cuburu hamur işini kesince 53 kiloya düştüm ama ben hala ne kilomdan ne de dış görünüşümden mutlu değilim etrafımdaki herkes zayıflıktan çelimsiz olduğumu söylüyor eski yüzümün çok daha güzel olduğunu söylüyor tabi ki bu da beni mutsuzluğa itiyor.
53 bana göre çelimsiz duracak bir kilo değil açıkçası daha fazla kilo verme derdinde de değilim ama bir insan kendini nasıl sever? Bu sorunun cevabını bilemiyorum ...
vücudum çok deforme oldu spora gidiyorum 1 aydır daha bir değişim gözlemleyemedim hala istediğim kıyafetleri giyemiyorum kendime yakıştıramıyorum kendimi güzel güzelden de öte cirkin görmekten vazgeçemiyorum :’(
ah şu insanlar, yıllarca kilon olur kilo ver derler, verirsin çok verdin derler. kimseyi memnun edemeyiz, kendimizi sevmeli, önce kendimizle barışmamız gerekir. sağlıklı olduğumuz sürece istediğimiz bedende olabiliriz, siz boyunuza göre normal standartlara göre normal bir aralıktasınız, bedeninizi spora giderek de toparlayabilirisniz ama 1 ayda olmaz ve sporunuz kardiyodan çok kas çalıştırma üzerine olmalı bence. yine de sağlıktan şaşmayın ve diyet yaparken beslenmeye sağlıklı beslenme ile bakın,kendinizi aç bırakmayın. giydiğiniz kıyafetlerle aynaya baktığınızda mutluysanız sorun yok. kimseyi mutlu edemezsiniz ve etmek zorunda değilsiniz unutmayın, kendinizi sevin. çünkü her insan biricik ve güzeldir, özeldir.23 yaşında bir genç kızım 1 sene önceye kadar 73 kiloydum (163boy) kilom yemekten çok abur cuburdandı abur cuburu hamur işini kesince 53 kiloya düştüm ama ben hala ne kilomdan ne de dış görünüşümden mutlu değilim etrafımdaki herkes zayıflıktan çelimsiz olduğumu söylüyor eski yüzümün çok daha güzel olduğunu söylüyor tabi ki bu da beni mutsuzluğa itiyor.
53 bence de çelimsiz duracak bir kilo değil boyunuza göre iyi. İnsanlar her zaman bir şeyler söyler. Herkesi memnun edemezsiniz. Spora başlamanız güzel. Zamanla değişimi görürsünüz.23 yaşında bir genç kızım 1 sene önceye kadar 73 kiloydum (163boy) kilom yemekten çok abur cuburdandı abur cuburu hamur işini kesince 53 kiloya düştüm ama ben hala ne kilomdan ne de dış görünüşümden mutlu değilim etrafımdaki herkes zayıflıktan çelimsiz olduğumu söylüyor eski yüzümün çok daha güzel olduğunu söylüyor tabi ki bu da beni mutsuzluğa itiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?