Babam bana dişçiyi ayarttın dedi sildim onu ama o beni silmemeli bir ömür boyu her türlü kahrımı çekmeli
Kocam bana bu çocuk benden değil dedi, dövüyor beni, boşanınca kendini ... dedi (o açık açık yazmış ama yazamadım ben, hayır bir de polislere söylemiş nasıl utanmadı anlayamıyorum) ama koca başka tabi, babamı dövdü ama babamda hak etti, bir de beni seviyormuuş ıhıhıh
İş arkadaşlarım çok kötü insanlar, halbuki onlar çalışırken ben çalışmasam ne olacak ki, herkes çok kötü bir tek ben iyiyim
Babam çocuğuna bakarım diyor ama bana bakmıyor kötü işte
40 bin birikmişim+3600 maaşım var ama ev tutup kira veremem ben, kredi kartım o kadar geliyor benim, nasıl geçinicem ben (bunu boşanma densin diye söylüyor sürekli sanırım)
bir derdim var bölümündeki tuhaf üyeler sıralamasında her daim ilk 5 de bence. Bir zamanlar çok değişik üyeler vardı, ne desen başka bir şey der asla çözüm aramazdı, hepsi birer birer gittiler (hayatlarını düzelttiklerini umuyorum) bu üye o ya da bu nickle baki kaldı, asla düzelmiyor.
Niye okuyorum konularını tek tek bilmiyorum inanın, sanırım bende bağımlılık yaptı :)