Siz hastasınız, hakaret olarak söylemiyorum çok net olarak hastasınız. Bunu size bütün konularınızda yüzlerce kişi söyledi ama yine de doğru olabilir mi acaba demiyorsunuz. Evlat olsa sevilmezsin cümlesinin tam karşılığısınız, beni bile buradan çıldırttınız zavallı babanız nasıl dayansın size. İş arkadaşlarınızı çıldırttınız, eşinizi çıldırttınız, ailenizdeki herkesi çıldırttınız ama hepsi kötü siz iyisiniz bir, bu yalana daha ne kadar inanabilirsiniz?
Adama çektirmediğiniz zulüm, rezillik kalmadı senelerdir, yetmedi bir de üzerine kocanızdan dayak yedi, üzüleceğinize hala o da hak etti ama diyorsunuz babanıza, size az vicdan diliyorum, bu kötü kalbinizle hiçbir işiniz rast gitmez ben söyleyeyim size, sizin evladınız size çok daha kötülerini yapar, herkes yaptığını çeker. Az Allah'tan korkunuz olsun.
Bu kadar rezilliğinizden sonra ben annemle babamı öldü kabul ettim diyorsunuz, hala utanmadan bir de beni eve çağırmadı diyorsunuz. İnsanlar sizin için o şehre geldiler, çocuğunuza baktılar, hala bakarız diyorlar ama öldüler sizin için. Ama size o çocuk benden değil diyen koca hala kıymetli. Tedavi olun, tedavi olun, tedavi olun...
Beni bile çıldırttınız zavallı babanız ne yapsın sizinle, ömrünüzde bir saniye bile olsa empati yapın, siz sizin gibi bir evlada (evlat mı düşman mı belli değil) katlanabilir misiniz? Şimdi yine ama bana dişçiyi ayarttın dedi demeyin, bu dişçi meselesi ile sizin bir sorununuz var kesinlikle babanızın değil, 5 mesajda bir ama dişçi diyorsunuz.
Sarımanolya üyeliğinizden beri okurum konularınızı ama gerçekleri yazacağımı bildiğimden hiç yorum yapmamıştım, ilk yorumum size, inşallah bir saniye de olsa empati yaptırabilir size.