Kendime aşık edip,bağlayıp yüzüstü bırakmak istiyorum

qbrha

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
608
112
323
Ankara
bişi sorcam akıl danışıcam size ama sakın garip gelmesin size şimdi bi çocuk iyi güzel muhabbetimiz falan gayet güzel. ben onun yanında çok huzurlu hissediyorum kendimi keza o da öyleymiş konuştuk bunları yüzyüze. ama sevgili değiliz tam manasıyla. çünkü beyimiz bağlanmak istemiyomuş ben onu hayatımda özel bi yere koymuştum ama o bana aynı değeri vermiyo sanki. seninle vakit geçirmek inanılmaz hoşuma gidiyo ama bu böyle kalsın diyo. şimdi vakit intikam vaktidir kendime aşık edip bağlayıp yüzüstü bırakmayı istiyorum napayım sizce nasıl davranayım ki bana iyice alışsın

Karşıdaki erkek sizi cepte tutmaya çalışıyor.

Niçin intikam gibi gereksiz çabalarla zamanınızı heba edesiniz.

Yol verin hayatınıza bakın.

o intikam isteklerinin sonu hep hüsrandır ve tam tersi olur genelde yüz üstü bırakılan sen olursun sakın deneme derim uğraştığınla kalırsın boşver..

o intikam isteklerinin sonu hep hüsrandır ve tam tersi olur genelde yüz üstü bırakılan sen olursun sakın deneme derim uğraştığınla kalırsın boşver..

sonuna kadar katılıyorum. sen onu kendine bağlamaya çalışırken bir de bakarsın, sen ondan daha çok bağlanmışsın. bu sefer daha büyük hüsrana uğrarsın.

O bana alışsın derken siz ona alışırsınız olan size olur yine.Bir de aranızda tam bir şey yokmuş,yani size bir kötülüğü de yok neden-neyin intikamı?Boşverin...​

başlığı görünce merak ettim ama sonu hüsran oldu. sandımki sizin eski erkek arkadasınız falan aldattı sizi.
yani böyle gereksiz şeylere girip bos yere zaman harcamayın. kaybedince geri gelmeyecek olan tek şey zamandır, o yüzden zamanınızı idareli kullanın

neden böyle bir şey istiyorsunuzki ben 34 yaşımdayım lise yıllarında bile umut vermek istemezdim günah acısı benden çıkar diye..

bişey yapma sadece doğal ol ona karşı . hani o şuan dusunuyordur zaten seviyor bu kız beni diye biraz kendini uzaklaştır uzaklaştir derken tamamen kopma tabi hani çok guzel giyin bişey derse lafı koy hani sana noluyor gibisinden :) ya da bişeyler uydur bugun biri söyle söyle dedi hayır dedim felan diye olmadı beraber yemek yapın şakalaşın çok güzel olur çok hoşuna gider onunda seninde ya da tesadufmus gibi aniden onun sana bakarkendi halini yakala göz göze gelin hafif gülümse geri dön arkanı kadınlığını kullan diyor bana arkadaşlarım mesela cekici ol dışarı çıktığında tum gözler uzerinde olsun makyajını çok sade yap saçını ör bide şirin bir elbise giy . kuzenim bizde kalıyor o da aynı durumda öyle demiş kıza dedim aynen bunları böyle şeyleri felan kıza şimdi çıkıyorlar bizimki ciceklerle felan supriz bile yapıyor kıza :) diyeceğim o ki oluruna bırak ve dediğim şeyleri yap ustunede gitme emin ol kendiğinden gelecektir :)

işe bu fıkrınden vazgecmekle başla zira buraya konu açacak kadar takmışsan gözünüz aydın nur topu gibi bir bağınız olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…