• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime bile itiraf edemiyorum.

İnsan cok sevdigi kisiden ayrilinca ciddi iliski yasamamali bir sure. O kisiyi buyuk olcude unuttuktan, umursamadiktan sonra tekrar baskasini sevebilirdiniz. Aşik olmadan evlilik nasil olur aklim almiyor. Sirf cocuk yapmak veya sozum ona yuva kurmak icin. Olup bittigin adamla bile yeri geliyor evlilik zor oluyor. Mantikla hayat mi gecer?

Bundan 3 yil önce cok sevdim duymadan görmeden yapamadigim, başı agrisa icim yanardi okadar delicesine sevdim. Ailem herkes karşı çıktı. Herkesi karşıma aldim nisanlandim onunla. Sonra ortada hiçbişey yokken ben sana aşık değilim deyip kisa süre icererisinde başka biriyle evlendi.
Toparlanmak kolay olmadi, hergün içip sarhos olup ağlayan. Hayattan kopuk bir haldeydim, aynaya baktığımda artık kendimi taniyamaz olmuştum.
Sonra kendimi toparlamam lazim adam çocuk bile yapti ben hala yasini tutuyorum dedim. Her gelen kismeti degerlendirdim sırf unutmak icin bak sensizde yapabiliyorum demek için. Olmadi en fazla bir hafta dayanabildiler bana. Çünkü artık tahammülüm yoktu. En ufacık birşeyi fazlasıyla sorun yapıyordum. En ufacik hatayi kabul edemiyorum. Sonra simdiki nisanlim cilti karsima. Benim niyetim ciddi. Zamanini harcamak istemem eğer sende istersen görüselim olur dersen uzatmadan evlenelim dedi. Çünkü onların aile yapisi kizlarla gezeyim tozayim değil de zamani gelince kendilerine uygun bir es bulup hemen evlenmekti. Aradan 3 ay geçtikten sonra nisanlandik. Farkli şehirlerdeydik. Çok fazla birlikte bişeyler yapamadik. Nisandan sonra her ay geldi kaldı bizde hiçbir sorun yok hic kavgamiz.yok. Herşey fazla normal hatta. Ama ben nedense son zamanlarda bazen acayip soguyorum bazen acaip seviyorum. Çoğu zaman doğrumu yapıyorum dedim. Daha cok mantık evliliği. Ama ben bundan sonra kimseyi öyle sevemem sevemedim. Aradan yıllar geçti olmadi. Yaparsam ancak böyle bir evlilik olacaktı. Neden evlenmek zorundamisin diyenler aile kurmal istiyorum bende çocuğum olsun güzel çekirdek ailem olsun istiyorum.
Bazen sırf bak bende evlendik demek icin mi bunu yaptım diyorum.
Kafam allak bullak çok kötüyüm
zaten olmaz olamaz . onu arama seviyormusun tamam. için ısındımı tamam mantıklımı tamam.

ama azcıkta olsa diğerine birsey hissediyorsan tamamen unutmadıysan bekle derim

Evlendıkten bır sure sonra sevgı bıtıyor zaten saygı alıyor yerını boyle olup bıtmeler asla olmaz senın sevgınden daha da onemli senı seven saygılı karekterlı bır ınsan olması evlenınce senı uzmeyen deger veren bırı olmalı

Çok iyi anlıyorum gerçekten. Ama evlenmek için evlenmeyin tamamen mantık demişsiniz.

Kesinlikle evlenme, gerçekten sevginden emin olmadan evlenme, cinsel anlamda çekim hissetmiyorsan evlenme. Listeyi uzatabilirim, çok sevdiğimiz aşık olduğumuz insanlarla yaptığımız evlilikler bile zaman içinde bir çok sorun doğuruyor kaldı ki sevmeden evlenmek toleransı iyice düşüreceğinden 1 sene içinde evlendiğine evleneceğine pişman olursun.

Öyle aile yapısı var ama nişandan sonra her ay gelip sizde mi kaldı?

İkisini de boşverin bence, acele etmezseniz evlilik kaçıyor değil.

Allah yardımcın olsun canim cok iyi düşün. Evlenmek cok buyuk bir sorumluluk. Sadece kendini degil karşı tarafida düşün. Insan cok sevdigi kisiyle bile bazen anlasamiyor. Mantik evliliği diyosun ama unutma o adamla ayni evi paylasacak. Birlikte bi hayat kurucaksiniz. Ihtimaller ve şüpheler uzerine bir yuva kurma sana tavsiyem. Ya da nişanlılık dönemini biraz daha uzatip duygu ve düşüncelerini yeniden gözden gecir.

Zararın neresinden dönerseniz kârdır..doğru değil nişanlınız temiz biri bdnce sevemeyeceğinizi düşünüyorsanız ayrılın çünkü istemediğin sevmediğin kanının kaynamadığı biri ile sadece iyi insan diye evlenerek karşı tarafada haksızlık yapmış olursunuz öncelikle eaki sevgilinizi kafanızda bitirin silip atın ..sonrada nişanlınızla bol vakit geçirmeye bakın baktınız olmuyor konuşarak elektrik alamadığınızı anlayın sonuçta nişanlanmak demek tanıma dönemidir

Back
X