Kendime Çeki Düzen Vermem Gerek

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Hepinize tekrardan merhabalar ablalarim düşündüm ve sorunu bulamadım kendime yeni bir imaj yaratmak istiyorum bu noktada fikrinizi almak istiyorum.Şöyle ki esmer ve kiloluyum baya boyum kısa uni de yurtta ne güzel kızlar var gül gibiler boy 180 ben 164 78 kiloyum baktıkça huzunleniom bu kilodan kurtulmak istiyorum ama çok spor yapıp yiruyemitorum dizimde çaresi olmayan problem var .Burnum kırık dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu bi başka problem ise benim karakterim yok nerde nasıl davranacağımı bilmiyorum insanlar beni neden dışlıyor anlamıyorum yurtta kızlara yakın davranıyorum numara veriyorum alıyorum ama beni sallamiyorlar mesela kıza okula beraber gidelim dedim ses etmedi başka kızla baya yakın oldu bugün okuldan geldi sarıldılar .Nasıl davranmaliyim ki sizce ve de annem bana diyor ki burda ki kızlar çin gibi sen niye pisiriksin antidepresanlae seni aptallastirmis ve de şort giyiniyorum kızıyor sen okumaya değil kerhaneye geldin diyor yani kendimi milletin kızı gibi yapsam da kizio moralim bozuk ne yapmalıyım çok ozguvensizim

Herşeyden önce bol kitap okuyup kendini geliştrmelisin. Sinema tiyatro konser gibi sosyal aktivitelere gidip hayattan tat alabilmelisin. Eğer içi boş bir kutu olursan çevrendekiler seni önemsemez. Kendini sevmeli eğlenmelisin böyle kendine değer katarsın. 2 haftada bir kuaföre git saç ağda manikür pedikür yaptır. 1 dakikada yapabileceğin ama fark yaratan makyaj hilesi öğren. Giyim konusunda da bu kıyafeti beğendim deyip alma kombin kombin al. Etek bluz çorap ayakkabı tokasına takısına kadar kombin yaparak al bunu moda bloglarındaki önerileri bire bir alarak da yapabilirsin. İnsanlara okula beraber gidelim deme mesela yurttan çıkınca birini gördün aynı yöne gidiyorsunuz, hemen yurt veya okulla ilgili bir konu aç zaten konuşa konuşa okula birlikte gitmiş olursunuz. Bu vb...

Sevgili ezikcim (kendine bu ismi uygun gördüğün için ceza olarak böyle hitap edicem sana) onceki konunu hatirladim. Kendine neden eziyet ediyorsun tatlım ? Bende üniversite okudum ama hiç uzun boylu fıstık gibi kızlar hatırlamıyorum. Evet arada bir çıkıyordu ama çok nadirdi. Bence sen o kızları gözünde çok buyutuyorsun. Haliyle kendini de asagiliyorsun. Zayıflamak istiyorsan zayıfla. Sacindan memnun değilsen boyat. Ama lütfen kendine ''ezik'' sıfatını yakıştırma. İnsanlarla arkadaş olcam diye kendini kasma. Daha yolun başındasin. Bu şekilde o okul bitmez. Rahat ol,kendin ol. Arkadaş olmak için kimse fiziksel özelliklere bakmiyor. Belki kendini kasiyosun yada arkadaş olcam diye çok yapmacik davranıyorsun o yüzden yanasmiyolar sana. Biraz kendin ol.

Ya inanamıyorum boyum kısa deyip çok hayiflaninca 145-155 filan sandım.okadar iyi bir boya sahipken bu şükürsuzlukte ne..! Türkiye de 165 gayet ideal ve normaldir.rusyada filanmi okuyorsunuz yoksa? Öyle bir anlatttinizki cevreniz hep çağla Şikelle dolu..Haksızlık ediyorsun sana nimetleri veren Rabbine.Biraz kilo verirr,iki bakım yap tamamdir.sagi solu kesmeyi birakta iç huzura yönel..Gerçekten bakış acini degistirrmelisin

Nasıl bir annen var senin. O nasıl bir hitap şekli evlerden uzak. Bedeninden önce şu kafa yapını değiştir bu kafayla gittiğin sürece hep dışlanırsın. Sana daha önce verilen tavsiyeleri es geçiyorsun kaç kişi yazdı kullnacını adını değiştirmekle başla diye ama nerdeee.

Kız yinemi sen :dondurma:
Ay şu annende kızını aşağılamayı ve başkalarıyla sidik yarışını bırakıp az sana özgüven filan aşılasa yani..

Annemi,ömür törpüsümü anlamadım ben bu kadını..

Bana yazsana. Ciddi diyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Çünkü ben de zayıf biri değilim ama gayette ilgi çekiyorum, kişinin kendisinde bitiyor bu iş. Bu durumu aşmamız gerek. Çünkü gidişatını iyi görmüyorum açıkçası.

öncelikle bu kadar özgüvensiz olma boyun çok çok iyi bence iradene hakim ol ve biraz kilo ver bi rutin oluştur ve kendine bakım yap bence yaşadığın sosyal problemlerin kaynağı özgüvensiz olman acilen özgüven kazanman lazım. Umarım herşey gönlünce olur :)

Herşeyden önce bol kitap okuyup kendini geliştrmelisin. Sinema tiyatro konser gibi sosyal aktivitelere gidip hayattan tat alabilmelisin. Eğer içi boş bir kutu olursan çevrendekiler seni önemsemez. Kendini sevmeli eğlenmelisin böyle kendine değer katarsın. 2 haftada bir kuaföre git saç ağda manikür pedikür yaptır. 1 dakikada yapabileceğin ama fark yaratan makyaj hilesi öğren. Giyim konusunda da bu kıyafeti beğendim deyip alma kombin kombin al. Etek bluz çorap ayakkabı tokasına takısına kadar kombin yaparak al bunu moda bloglarındaki önerileri bire bir alarak da yapabilirsin. İnsanlara okula beraber gidelim deme mesela yurttan çıkınca birini gördün aynı yöne gidiyorsunuz, hemen yurt veya okulla ilgili bir konu aç zaten konuşa konuşa okula birlikte gitmiş olursunuz. Bu vb...
Cevap için çok teseokur ederim bu dedikleeinizi uygulayacagim şehir çok güzel gezmek istiyorum kıyafet makyaj felan almak istiyorum güzel otolar çekilmek istiyorum ama yurttaki kızlara dışarı çıkıp gezelim deyince gelmiyorlar böyle olunca moralim bozuluyor

Cevap için çok teseokur ederim bu dedikleeinizi uygulayacagim şehir çok güzel gezmek istiyorum kıyafet makyaj felan almak istiyorum güzel otolar çekilmek istiyorum ama yurttaki kızlara dışarı çıkıp gezelim deyince gelmiyorlar böyle olunca moralim bozuluyor
Tek gidin, bir süre tek gezin, gezginler en iyi arkadaşlarını yolda bulur

öncelikle bu kadar özgüvensiz olma boyun çok çok iyi bence iradene hakim ol ve biraz kilo ver bi rutin oluştur ve kendine bakım yap bence yaşadığın sosyal problemlerin kaynağı özgüvensiz olman acilen özgüven kazanman lazım. Umarım herşey gönlünce olur :)
Evet çok ozguvensizim

Öncelikle annene sakın çok takılma. Kendine yapacağın en büyük kötülük olur. Annen, örnek alınması gereken annelerden değil muhtemelen kendisinin antidepresan kullanmaya başlaması gerekir. Tavsiyem yurtta devam et. İllaki arkadaş bulursun kendine uygun. Bırak onlar herkesle iyi geçinsin, sen maksimum 2 kişi ile iyi ol yeter. Nerde çokluk orda b.kluk. Samimiyet artık çok avantaj kazandırmıyor aksine seni enayi yerine koymalarını engellersin. Asıl sen onlara mesafe koy.

Kilo problemine gelirsek madem dizin problemli sen de yağlı şekerli şeyleri kes. Mekik çek dizi çok zorlamaz. Farkı göreceksin.

Ve bu tavsiyeleri insanlara boşa yazdırma. Hepsine kulak as, eller yorulmakla kalmasın.

Bana yazsana. Ciddi diyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Çünkü ben de zayıf biri değilim ama gayette ilgi çekiyorum, kişinin kendisinde bitiyor bu iş. Bu durumu aşmamız gerek. Çünkü gidişatını iyi görmüyorum açıkçası.
Ozguven degil mi?Agiz da laf yapacak.
Konu sahibi antidepresan kullaniyorsan depresyon var ozaman o da ozguven kaybi yapar.Bu konuda bir kitap arayisinda ol bence.Iyi gelecektir.
Ornek :iyi hissetmek
Hatali alanlarimiz

Hepinize tekrardan merhabalar ablalarim düşündüm ve sorunu bulamadım kendime yeni bir imaj yaratmak istiyorum bu noktada fikrinizi almak istiyorum.Şöyle ki esmer ve kiloluyum baya boyum kısa uni de yurtta ne güzel kızlar var gül gibiler boy 180 ben 164 78 kiloyum baktıkça huzunleniom bu kilodan kurtulmak istiyorum ama çok spor yapıp yiruyemitorum dizimde çaresi olmayan problem var .Burnum kırık dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu bi başka problem ise benim karakterim yok nerde nasıl davranacağımı bilmiyorum insanlar beni neden dışlıyor anlamıyorum yurtta kızlara yakın davranıyorum numara veriyorum alıyorum ama beni sallamiyorlar mesela kıza okula beraber gidelim dedim ses etmedi başka kızla baya yakın oldu bugün okuldan geldi sarıldılar .Nasıl davranmaliyim ki sizce ve de annem bana diyor ki burda ki kızlar çin gibi sen niye pisiriksin antidepresanlae seni aptallastirmis ve de şort giyiniyorum kızıyor sen okumaya değil kerhaneye geldin diyor yani kendimi milletin kızı gibi yapsam da kizio moralim bozuk ne yapmalıyım çok ozguvensizim
Beslenmene kefir gibi şeyler eklesen,
Hem belki kilonada fayda sağlar,
Stres içinde iyiymiş sanırım...
Ayrıca hala nicki degistirmedin!!!
Neden oradan baslamiyorsun

Back
X