- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
Hepinize tekrardan merhabalar ablalarim düşündüm ve sorunu bulamadım kendime yeni bir imaj yaratmak istiyorum bu noktada fikrinizi almak istiyorum.Şöyle ki esmer ve kiloluyum baya boyum kısa uni de yurtta ne güzel kızlar var gül gibiler boy 180 ben 164 78 kiloyum baktıkça huzunleniom bu kilodan kurtulmak istiyorum ama çok spor yapıp yiruyemitorum dizimde çaresi olmayan problem var .Burnum kırık dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu bi başka problem ise benim karakterim yok nerde nasıl davranacağımı bilmiyorum insanlar beni neden dışlıyor anlamıyorum yurtta kızlara yakın davranıyorum numara veriyorum alıyorum ama beni sallamiyorlar mesela kıza okula beraber gidelim dedim ses etmedi başka kızla baya yakın oldu bugün okuldan geldi sarıldılar .Nasıl davranmaliyim ki sizce ve de annem bana diyor ki burda ki kızlar çin gibi sen niye pisiriksin antidepresanlae seni aptallastirmis ve de şort giyiniyorum kızıyor sen okumaya değil kerhaneye geldin diyor yani kendimi milletin kızı gibi yapsam da kizio moralim bozuk ne yapmalıyım çok ozguvensizim