Kendime Çeki Düzen Vermem Gerek

Ozguven degil mi?Agiz da laf yapacak.
Konu sahibi antidepresan kullaniyorsan depresyon var ozaman o da ozguven kaybi yapar.Bu konuda bir kitap arayisinda ol bence.Iyi gelecektir.
Ornek :iyi hissetmek
Hatali alanlarimiz

Aynen öyle. Ağzım iyi laf yapar, konuşmayı da bilirim. Giyimim kuşamım da düzgündür, kişisel bakımıma da dikkat ederim. Başka da bir şey yok zaten. Konu sahibi dediklerimizi dinleseydi şimdiye kadar fark edecekti zaten

'Bir musibet bin nasihatten iyidir' atasözünü değiştiriyorum ve diyorum ki ' Bir rekabet bin nasihatten iyidir' :KK14:

Sevgili ezikcim (kendine bu ismi uygun gördüğün için ceza olarak böyle hitap edicem sana) onceki konunu hatirladim. Kendine neden eziyet ediyorsun tatlım ? Bende üniversite okudum ama hiç uzun boylu fıstık gibi kızlar hatırlamıyorum. Evet arada bir çıkıyordu ama çok nadirdi. Bence sen o kızları gözünde çok buyutuyorsun. Haliyle kendini de asagiliyorsun. Zayıflamak istiyorsan zayıfla. Sacindan memnun değilsen boyat. Ama lütfen kendine ''ezik'' sıfatını yakıştırma. İnsanlarla arkadaş olcam diye kendini kasma. Daha yolun başındasin. Bu şekilde o okul bitmez. Rahat ol,kendin ol. Arkadaş olmak için kimse fiziksel özelliklere bakmiyor. Belki kendini kasiyosun yada arkadaş olcam diye çok yapmacik davranıyorsun o yüzden yanasmiyolar sana. Biraz kendin ol.
+1

Benim boyumda 163 ama zayıf olduğum için yani 50 kilo gayette beğenilirim. Sende 78 kilo olduğundan dolayı tıknaz görünüyorsundur. Şuan için tek yapacağın şey kilo vermek. Çillerin ve annelerin içinde sabahları bb krem vs kullanabilirsin. Gar....* markası güzel. Sen kendini nasıl hissedersen öylesin başkaları için farklı davranma. O zaman gerçek şenle takılmak isteyenler etrafında belirir zaten

Back
X