Kendime cok kiziyorum

Niye sarsalım.... Biriyle alışkanlık oldu daha iyisi olamaz diye beraber olmak ne zamandan beri sevmek oldu? Yani sen insansın yahu. Unuttunmu. Beşer şaşar bir varlıksın. Senin elindemi sevmek yada soğumak. Yaşamak yada ölmek için bile sana soran yok. Doğmayı seçmedik ölmek istemiyoruz. Sars beni kendime geleyim... Seni Bihter ölçeğinde 7.4 sallasam olmaz. Dökme suyla değirmen dönmez. Niye suçluyorsun kendini ilerde onunda kendinin de hayatını zehir edip başkasını sevip bin türlü hal yaşayacağına.... Dürüst ol. Kendine ona. 1 yıl üzülür 2 yıl üzülür mutlu olursunuz. Biz akıllı varlıklarız bize irade verilmiş aklınla çözebileceğin sorunda ne sarılması ne mecburiyeti yahuyerim o daha iyisinimi bulan kafasını. Zorlamı. Adam dünya iyisi olsun iyi hissettirmiyorsa kime ne. Ben şimdi seni ikna edeyim sen devam et sonra 5 yıl sonra bana küfret benim kulaklar çın çın istemem kalsın kim ne bilir yahu yaşayan sensin seni ne bağlar o onu bu bunu demiş. Bitmiş işte. Ölüyü çıkar çıkar öp o zaman ne diyeyim. Her 1 yılda bir sarssın seni biri. Akıl sende irade sende kalp sende hayat senin. Yaşın normal hislerin doğru. Bitirmenin tavsiye ederim bak bunun günahı pişman olursan boynuma olsun. Olmayacaksın. Ben nedenini biliyorum istersen özelden yazarım sende biliyorsun. O zaman

Neden ortada sorun yokken insan birini tersler? Demek ki bazi hareketleri batiyor sana... birisi batmaya basladi ise de sevgi bitmis demektir ya da sadece bir hoslanti idi, sevgi degil...

Sevgi azalabilir tabi ki özellikle biz kadınlar ne istediğimizi tam manasıyla yirmilerin sonuna doğru anlıyoruz zaten. Kendinizi tanımaya başlamışsınız. Size tavsiyem bu işi uzatmayın ne kendi zamanınızı boşa harcayın ne de onunkini.

Bu arada bundan iyisini mi bulcan tarzı baktığınız bir ilişki de gerçekten sevmiyorsunuzdur da zaten :)

ömrümde bir narsist olmadigim kalmisti, o yaftayi da yedim ya sizin sayenizde, sagolun vallah sjsjsj. kizlar benim durumum sanirim tam olarak söyle; evet biraz simariklik biraz da nankörlük mü desem bilemedim. "ondan daha iyisini bulamazsin" dan kastimda cidden cok iyi kalpli buldugum ve bana karsi iyi davranis halinde oldugu. herseyden öncede merhametli olmasi. Merhametli adam nerde varmis bu devirde? Ask yok degil, son bulusmamizda yine heyecanlandim gözlerine baktigimda, benim anlatmak istedigim o ilk bastaki asik olma halinin olmamasi yani daha bi sevgi ve sefkat bazli ama tabii ki de ara da kuvvetli bi cekimde mevcut. Evlilik konusuna gelince de, beyefendiye kalsa ilk 6 ayda evlenesi vardi ama ben direttim olmaz en az 1 yil birbirimizi tanimamiz gerek diye. böyle oluncada uzadi ha bide araya pandemi de girdi derken bugünlere geldik. araya elimizde olmayan sebeplerden dolayi da mesafe girince acaba bi sogukluk mu oldu diye düsünür oldum cünki cok fazla görüsme imkanimiz da olmadi ama hergün yazisiyor konusuyoruz zaten yani cogunlukla da o arar ben telefonda pek konusmasini sevmem ama kendisini biraksam saatlerce konusur en kücük detayina kadar herseyini anlatir bana. neyse uzatmakta istemiyorum, sanirim biraz kendimi törpülemem lazim bu konuda, onluk pek bir sorun göremiyorum ben. olumlu olumsuz cevap yazanlara tesekkürler. narsist diyen ablaya da not: beni tanisan seversin, iyi kizim vallah bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…