Biz buna rahat batması diyoruz.Mehaba arkadaslar, sevgi -ortada bir sebep yokken- öylesine azalabilir veya tükenebilir mi? Sanirim bu suan basima geliyor ve ben daha yeni yeni farkina variyorum. 1,5 senelik iliskim var, hic büyük kavgalarimiz olmadi, alttan alan, güzel gönül alabilen ve agladigimda da güzel teselli edebilen bir beyle beraberim. Saygili, olgun ve ne istedigini bilen bir beyefendi. O 30un baslarinda, ben ise 20li yaslarimin sonlarindayim. Aslinda disardan bakilinca gercekten bir sorun yok gibi, ikimiz de birbirimize yakisiyoruz, bakimli, giyimine kusamina dikkat eden bireyleriz. Ama son zamanda sunu farkettim:ben onu cok tersler oldum (o hic bozuntuya vermiyor) ve ben bu davranisimi sonradan farkedip kendime coook kiziyorum. Insan insandan bir hakaret, saygisizlik, sevgisizlik olmaksizin soguyabilir mi? Ortada gözle görülür bir sorun yokken? "Saçmalama kizim ne sogumasi, bundan iyisini mi bulcan" diye sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Sizce nankörlük mü ediyorum? Beni bi sarssaniz, bi tokatlasaniz kardeslerim. Bi kendime getirtseniz.
Acaba gerçekten sevginizde mi sorun var? Insanlar bazi zamanlar ellerindekinin kiymetini bilmezler, hani karsi taraf iyidir ya bizi de her halimizle kabul eder, dusuncelerimize saygilidir ve az biraz karsi taraf bize zıt düştüğünde sesimizi yukseltmeye, terslemeye baslariz. Nasilsa bizi cok seviyordur bir yere gitmez... Gözlerinizi kapattiginizda onsuz bir yasami hayal edin onu ozleyecek misiniz, anilarinizdan bahsetmiyorum bizzat sahsin kendisini ozleyip yaninizda arayacak misiniz? Ya da evlilik düşünüyorsanız bu kisi mi olsun istersiniz yaninizda yoksa baska birisi olsa daha mi iyi olur? Hayatinizdaki insanin baska bir insanla evli oldugunu hayal edip düşündüğünüzdenne hissediyorsunuz bunun gibi sorulara cevap bulun. Sevgi öyle yemek gibi degildir bitmez birden çünkü arada öyle güzel paylasimlar vardir ki hiçbirisini kıyıp koparamazsiniz bu kadar cabuk ama ha karsi taraf sorunlu bir tipse anlarim bir yere kadar çekilebilir bazi seyler. Ve nolursa olsun sevmiyor olsaniz bile birini durduk yere terslemeniz ne size ne de kimseye yakışmaz.Mehaba arkadaslar, sevgi -ortada bir sebep yokken- öylesine azalabilir veya tükenebilir mi? Sanirim bu suan basima geliyor ve ben daha yeni yeni farkina variyorum. 1,5 senelik iliskim var, hic büyük kavgalarimiz olmadi, alttan alan, güzel gönül alabilen ve agladigimda da güzel teselli edebilen bir beyle beraberim. Saygili, olgun ve ne istedigini bilen bir beyefendi. O 30un baslarinda, ben ise 20li yaslarimin sonlarindayim. Aslinda disardan bakilinca gercekten bir sorun yok gibi, ikimiz de birbirimize yakisiyoruz, bakimli, giyimine kusamina dikkat eden bireyleriz. Ama son zamanda sunu farkettim:ben onu cok tersler oldum (o hic bozuntuya vermiyor) ve ben bu davranisimi sonradan farkedip kendime coook kiziyorum. Insan insandan bir hakaret, saygisizlik, sevgisizlik olmaksizin soguyabilir mi? Ortada gözle görülür bir sorun yokken? "Saçmalama kizim ne sogumasi, bundan iyisini mi bulcan" diye sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Sizce nankörlük mü ediyorum? Beni bi sarssaniz, bi tokatlasaniz kardeslerim. Bi kendime getirtseniz.
Şımarıklık...Mehaba arkadaslar, sevgi -ortada bir sebep yokken- öylesine azalabilir veya tükenebilir mi? Sanirim bu suan basima geliyor ve ben daha yeni yeni farkina variyorum. 1,5 senelik iliskim var, hic büyük kavgalarimiz olmadi, alttan alan, güzel gönül alabilen ve agladigimda da güzel teselli edebilen bir beyle beraberim. Saygili, olgun ve ne istedigini bilen bir beyefendi. O 30un baslarinda, ben ise 20li yaslarimin sonlarindayim. Aslinda disardan bakilinca gercekten bir sorun yok gibi, ikimiz de birbirimize yakisiyoruz, bakimli, giyimine kusamina dikkat eden bireyleriz. Ama son zamanda sunu farkettim:ben onu cok tersler oldum (o hic bozuntuya vermiyor) ve ben bu davranisimi sonradan farkedip kendime coook kiziyorum. Insan insandan bir hakaret, saygisizlik, sevgisizlik olmaksizin soguyabilir mi? Ortada gözle görülür bir sorun yokken? "Saçmalama kizim ne sogumasi, bundan iyisini mi bulcan" diye sakinlestirmeye calisiyorum kendimi. Sizce nankörlük mü ediyorum? Beni bi sarssaniz, bi tokatlasaniz kardeslerim. Bi kendime getirtseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?