- 19 Temmuz 2024
- 44
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekmina7
boşanmak için annemin evine döndüm kararlıyım hatta ilk zamanlar daha da kararlıydım. aşşağılma hakaret değersiz hissettirme aynı evin içinde aylarca konuşmama ailemi aşşağılama sevgisizliği dibine kadar yaşama 5 senedir evliyiz 5 sendir beni beslemiş annesini herkesten üstün tutuyor bu ve bunun gibi bi çok olay anneme geleli 1 ay oldu başlarda çok ama çok kararlıydım hâlâ kararlıyım, ama güzel zamanlarımız aklıma geliyor ilk zamanlarda ki hali özlüyorum galiba ve bu çok canımı sıkıyor kendime gurursuz musun böyle birini nasıl hala sevip özleyebilirsin diyorum ve bütün modum düşüyor bu yaşadığım normal mi ? Bi engelleyip engeli kaldırıyor bunu takip ettiğime bile inanamıyorum bu kadar iradesiz biri değildim kendime çok kızıyorum bir tane de 11 aylık bebeğim var bilmiyorum her şeyden çok sıkıldım boşanma davası da açmıyor bende açamıyorum babam engel oluyor bazı şeyler keşke benim elimde olsa bir dk durmaz direk açardım davayı belirsizlik canımı sıkıyor ne kadar üzülsem de bu işi bitirip geleceğime ve bebeğime odaklanmak istiyorum bana dua eder misiniz