- Konu Sahibi VuslataDair
seyyyy kizlar valla ben anlamadim kocaniz arkadaslik sitesine mi girdi bagimlilik yapan oyunlar felan deniyo bunu biri bana aciklasin yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
bugün psikiyatriste gittim. 60 yaşlarında bir kadındı. netden araştırmıştım. memnun kaldım mı bilmiyorum. açıkçası olaylara çok farklı açıdan baktı ve beni şaşırttı. "kimsenin vicdanına bu kadar baskı yapamazsınız" dedi bana çok şaşırdım." sizi yanına aldırmayabilir, yanınıza gelmeyebilir" dedi. ben kendimi oyalamalıymışım bir kursa giderek bir meslek sahibi olarak çocuklarımla kendi düzenimi kurmalıymışım. boşanalım dese ben ne yaparmışım? o kadar ağladım ki orda. dedim ki siz burada bana yapılmış bir haksızlık var görmüyor musunuz? neden yıllarımı onsuz geçireceğim. çocuklar ikimizin değil mi? ben bu şekilde yaşamaya neden alışmak zorundayım? bana dedi ki" beraber bir yola çıkalım öncelikle tedavinizi tamamlayalım. sonrasında siz olaylara normal bir insan olarak yaklaşın. kendinizi onun üzerinden çekin sağlıklı düşünemiyorsunuz şu an" bir yığın da kan değerleri için tahlil istedi onlarıda yaptırdım. unutkan olduğumu sürekli uyumak istediğimi mide bulantılarıyla gezdiğimi mutsuz uyandığımı çocuklarıma yetemediğim duygusu taşıdığımı eşime olan öfkemin bir türlü azalmadığını hep anlattım bir ilaç verdi 10 mg. yarım içerek başladım bugun. salı günü kan sonuçlarıma bakacak ve ilaç yan etki yaptı mı onu konuşacağız. bana ayrıca cep telefonunu verdi öğlen 12 ile 13 arası arayabilirsiniz dedi. ağlaya ağlaya çıktım yanından tahlilleri yaptırdım ilacımı aldım ve başladım. rabbime sığınıyorum. eşim aradı bu arada açtım ve söyledim doktora gittiğimi. "icat çıkartıyorsun" dedi yeniden kavga ettik ama itiraf ediyorum o hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyor kavga isteyen ve çıkartan benimkendime engel olamıyorum
bende şaşırdım ama doktorum nermin tuncel hanımefendi. olaya bu şekilde yaklaştı. herşey anlattığım gibi yaşandı artık ne düşüneceğimi bilmiyorumkk cak yanlış düşünen biziz yani, senin çocuklarını tek başına, kocasız büyütmeye devam etmen çok normal
ilginç bi doktormuş
ama bencede çalışmalısın, çalışman hayatına kesinlikle iyi gelecek
kk cak yanlış düşünen biziz yani, senin çocuklarını tek başına, kocasız büyütmeye devam etmen çok normal
ilginç bi doktormuş
ama bencede çalışmalısın, çalışman hayatına kesinlikle iyi gelecek
bende şaşırdım ama doktorum nermin tuncel hanımefendi. olaya bu şekilde yaklaştı. herşey anlattığım gibi yaşandı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
doktor onu demek istememiş bence.
hayatını kocana endeksleme demek istemiş bana kalırsa. daha bağımsız olması ve çalışması için yüreklendirmiş iyide yapmış
senamm ın psikolojisi şu an henüz boşanmaya uygun değil
kadın bu kadar dağılmış haldeyken "boşan" deseydi o zaman ilginç doktor olurdu.
Bence kalbin boşanmak istemiyor ama mantığının artık midesi kaldırmıyor. Hazır bir daha yapmayacak diye kendini kandırmışken onu hala aynı şeyleri yaparken gödüğünde eski unuttuğun bütün zor zamanlar aklınıza gelecek.
herşeyi zamana bırakıyorum
önceliğim ben ve kızlarım. eşimin ailesinden inanılmaz destek gördüm özellikle kaynanamdan. benim için parçalandı diyebilirim. bayramda orda olacağız eşimde gelecek sanırım. şu anda birşey yokmuş gibi davranıyor ki bu onun özür dileme şeklidir. ben rabbime güveniyorum ondan bekliyorum mükafaatımı ailemin hiçbirşeyden haberi yok. benim 1 sokak ötede babam oturuyor en son 3 ay önce görüştük. işte böyle bir ailem var. yapayalnızım ben. terapi bana inanılmaz iyi geldi. kısa bir zaman oldu biliyorum ama ilacın bile faydasını gördüğümü söyleyebilirim rahatlıkla. sabahları eskisi gibi mutsuz uyanmıyorum. telkinlerim daha kuvvetli kısacası kendimi hamdolsun iyi hissediyorum. daha az önemsenmek ona bir "ne kaçırıyorum acaba" dürtüsü yaşatmış olmalı ki yer değiştirdik. arayan ve üsteleyen o şu anda. tekrar söylüyorum. zamana bıraktım rabbime havale ettim. hayırlı ramazanlar hepinize