kendime engel olamıyorum

seyyyy kizlar valla ben anlamadim kocaniz arkadaslik sitesine mi girdi bagimlilik yapan oyunlar felan deniyo bunu biri bana aciklasin yaaa

yarın saat 11 50 de uzman psikiyatristte randevum var. ilk defa gideceğim. inşallah kendimi doğru ifade edebilirim ve inşallah faydalı olur. ayrıca buradan bana destek olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim hayırlı günler

merhaba
bugün psikiyatriste gittim. 60 yaşlarında bir kadındı. netden araştırmıştım. memnun kaldım mı bilmiyorum. açıkçası olaylara çok farklı açıdan baktı ve beni şaşırttı. "kimsenin vicdanına bu kadar baskı yapamazsınız" dedi bana çok şaşırdım." sizi yanına aldırmayabilir, yanınıza gelmeyebilir" dedi. ben kendimi oyalamalıymışım bir kursa giderek bir meslek sahibi olarak çocuklarımla kendi düzenimi kurmalıymışım. boşanalım dese ben ne yaparmışım? o kadar ağladım ki orda. dedim ki siz burada bana yapılmış bir haksızlık var görmüyor musunuz? neden yıllarımı onsuz geçireceğim. çocuklar ikimizin değil mi? ben bu şekilde yaşamaya neden alışmak zorundayım? bana dedi ki" beraber bir yola çıkalım öncelikle tedavinizi tamamlayalım. sonrasında siz olaylara normal bir insan olarak yaklaşın. kendinizi onun üzerinden çekin sağlıklı düşünemiyorsunuz şu an" bir yığın da kan değerleri için tahlil istedi onlarıda yaptırdım. unutkan olduğumu sürekli uyumak istediğimi mide bulantılarıyla gezdiğimi mutsuz uyandığımı çocuklarıma yetemediğim duygusu taşıdığımı eşime olan öfkemin bir türlü azalmadığını hep anlattım bir ilaç verdi 10 mg. yarım içerek başladım bugun. salı günü kan sonuçlarıma bakacak ve ilaç yan etki yaptı mı onu konuşacağız. bana ayrıca cep telefonunu verdi öğlen 12 ile 13 arası arayabilirsiniz dedi. ağlaya ağlaya çıktım yanından tahlilleri yaptırdım ilacımı aldım ve başladım. rabbime sığınıyorum. eşim aradı bu arada açtım ve söyledim doktora gittiğimi. "icat çıkartıyorsun" dedi yeniden kavga ettik ama itiraf ediyorum o hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyor kavga isteyen ve çıkartan benim:( kendime engel olamıyorum

merhaba
bugün psikiyatriste gittim. 60 yaşlarında bir kadındı. netden araştırmıştım. memnun kaldım mı bilmiyorum. açıkçası olaylara çok farklı açıdan baktı ve beni şaşırttı. "kimsenin vicdanına bu kadar baskı yapamazsınız" dedi bana çok şaşırdım." sizi yanına aldırmayabilir, yanınıza gelmeyebilir" dedi. ben kendimi oyalamalıymışım bir kursa giderek bir meslek sahibi olarak çocuklarımla kendi düzenimi kurmalıymışım. boşanalım dese ben ne yaparmışım? o kadar ağladım ki orda. dedim ki siz burada bana yapılmış bir haksızlık var görmüyor musunuz? neden yıllarımı onsuz geçireceğim. çocuklar ikimizin değil mi? ben bu şekilde yaşamaya neden alışmak zorundayım? bana dedi ki" beraber bir yola çıkalım öncelikle tedavinizi tamamlayalım. sonrasında siz olaylara normal bir insan olarak yaklaşın. kendinizi onun üzerinden çekin sağlıklı düşünemiyorsunuz şu an" bir yığın da kan değerleri için tahlil istedi onlarıda yaptırdım. unutkan olduğumu sürekli uyumak istediğimi mide bulantılarıyla gezdiğimi mutsuz uyandığımı çocuklarıma yetemediğim duygusu taşıdığımı eşime olan öfkemin bir türlü azalmadığını hep anlattım bir ilaç verdi 10 mg. yarım içerek başladım bugun. salı günü kan sonuçlarıma bakacak ve ilaç yan etki yaptı mı onu konuşacağız. bana ayrıca cep telefonunu verdi öğlen 12 ile 13 arası arayabilirsiniz dedi. ağlaya ağlaya çıktım yanından tahlilleri yaptırdım ilacımı aldım ve başladım. rabbime sığınıyorum. eşim aradı bu arada açtım ve söyledim doktora gittiğimi. "icat çıkartıyorsun" dedi yeniden kavga ettik ama itiraf ediyorum o hiçbirşey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyor kavga isteyen ve çıkartan benim:( kendime engel olamıyorum

kk cak yanlış düşünen biziz yani, senin çocuklarını tek başına, kocasız büyütmeye devam etmen çok normal:27:

ilginç bi doktormuş

ama bencede çalışmalısın, çalışman hayatına kesinlikle iyi gelecek

kk cak yanlış düşünen biziz yani, senin çocuklarını tek başına, kocasız büyütmeye devam etmen çok normal:27:

ilginç bi doktormuş

bende şaşırdım ama doktorum nermin tuncel hanımefendi. olaya bu şekilde yaklaştı. herşey anlattığım gibi yaşandı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum

ilginç bi doktormuş

doktor onu demek istememiş bence.
hayatını kocana endeksleme demek istemiş bana kalırsa. daha bağımsız olması ve çalışması için yüreklendirmiş iyide yapmış
senamm ın psikolojisi şu an henüz boşanmaya uygun değil
kadın bu kadar dağılmış haldeyken "boşan" deseydi o zaman ilginç doktor olurdu.

Son düzenleme:
siz kocanızı boşamazsanız,

sıkıntıdan her yerinezde çıkacak bu şeyler ve 1 yıla kalmadan kocanız sizi boşayacak...

bende şaşırdım ama doktorum nermin tuncel hanımefendi. olaya bu şekilde yaklaştı. herşey anlattığım gibi yaşandı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum

bence sen ilaçları muhakkak söylediği gibi kullan, gitmeye de devam et, bakalım nolcak, önemli olan kendini iyi hissetmen, sonuçta kararı verecek olan sensin
hatta kararını verirken kk ya da yazma, etki altında kalmaman için, tamamen senin objektif değerlendirmen olsun
tabii önce bi normale dönmen lazım, ilaçları ihmal etme, onlar seni uyutçak laflarına aldırma, çünkü insanın kimyası bazen bozulabilir bu kimyayı düzeltçek olanda ilaçlar, polyanna olmak her zaman kimyayı ve hormonları düzenlemiyo ne yazıkki

Son düzenleme:
bence hazir terapiye de baslamisken bosanmali. En azindan bosanma süresi belirli, o zaman sonra beyin kabul ediyor ayriligi ve hayatini kurmaya basliyorsun.
AMa bu durumda insan yasayamaz. Hem evli hem degil. Bitirir adami.
Bosanma davasi acsa bundan daha kötü olamaz sanirim ruhsagligin.

her şeyin başı sağlık ve her hastalığın başı stres ilk belitiler gelmiş dahada hasta olup çocuklarına dokunamayacak hale gelmekmi istiyorsn anlamadım..
bi insan kendine bu kadar eziyet edemez ,çocukların sence böyle bi duurmdaki evlilikte mutlu olucaklarmı sanıyorsun.....
ve bu engel olamama durumu hep devam edecek düşünüp düşünüp çıldıracaksın.....ALLAH korusun hastalanıp yataklara düşersende bu defa kocan seni boşar ozman
ne yapacaksın????

doktor onu demek istememiş bence.
hayatını kocana endeksleme demek istemiş bana kalırsa. daha bağımsız olması ve çalışması için yüreklendirmiş iyide yapmış
senamm ın psikolojisi şu an henüz boşanmaya uygun değil
kadın bu kadar dağılmış haldeyken "boşan" deseydi o zaman ilginç doktor olurdu.

ben doktor boşan demeli demedim ki, zaten kendimde hiç boşan demedim ben senama
bu kararı verecek olan, sağlam kafayla yine senam
ama doktorun söylediklerini objektif algılamama olasılığını bende düşündüm
zaten belki çalışan bi kadın olsaydı bu raddeye gelmeyebilirdi.

Son düzenleme:
madem boşanmak istemiyorsun, görmeyeceksin duymayacaksın!
hala neyi irdeliyorsun, kendini bi işe verip unutmaya çalışacaksın..

Hala yapıcı olun diyorsan, sana ancak şunu söyleyebilirim, görme, duyma. Eşin olacak o adam Türkiyeye dönse de geceleri rus kadınlarla düşüp kalkabilir, kendini buna hazırla. Çocuklarını yalnız büyütmemiş olursun, çok istiyorsun ya bunu. Gelir, yemek yer, üstünü değiştirir gider, sana da sadece ekstradan iş çıkar.
Bu adam senden umudu kesmeseydi 5 yıldır gelip gitmemezlik etmezdi, şimdi elalemin diline sakız olmamak için, belki biraz da ailesinden çekindiği için seninle ilgileniyor gibi görünüyor. Bu yüzden maksimum bu kadar yapıcı olabildim.

Canım ya seni merak etmiştim. terapiye başlamışsın, devam et, sakın bırakma eşin istemese bile çünkü bir süre sonra daha objektif bakmaya başlıyacaksın. çalışmaya başla bunca zaman çocuklarına hem annelik hem babalık yapmışsın neden onlara yetemeyesin. Allah yardımcın olsun.

Ya senin bir konun vardı kayınvalideni anlatan, bayuılmıştım okurken böyle gelinler de oluyor demek ki diye. Eşin seni çıldırtmış belli ki aynı şekilde süren değişmeyen şeyler insanı aşırı derecede yorar. Doktora gitmekle çok iyi etmişsin sen yıllardır bekliyorsun eşini sonra tam kavuşacakken bunlar yaşanıyor elbette kızgın olacaksın bu doğal. Yalnız, boşanmam demekle kendini bağlıyorsun aşırı derecede, ne yaptıysa yaptı bundan sonra yapmasın diye düşünüyor olabilirsin ancak yaşananlar seni rahat bırakmaz kendine yazık etme nolur bir daha düşün kadınlar çok güçlüdür sıfırdan başlamak daha kolaydır şu çektiklerindennn...

Bence kalbin boşanmak istemiyor ama mantığının artık midesi kaldırmıyor. Hazır bir daha yapmayacak diye kendini kandırmışken onu hala aynı şeyleri yaparken gödüğünde eski unuttuğun bütün zor zamanlar aklınıza gelecek.

Bence kalbin boşanmak istemiyor ama mantığının artık midesi kaldırmıyor. Hazır bir daha yapmayacak diye kendini kandırmışken onu hala aynı şeyleri yaparken gödüğünde eski unuttuğun bütün zor zamanlar aklınıza gelecek.

konu sahibinin eşi kesin dönüş yapmaya karar vermişti en son. hayırlısı.

herşeyi zamana bırakıyorum
önceliğim ben ve kızlarım. eşimin ailesinden inanılmaz destek gördüm özellikle kaynanamdan. benim için parçalandı diyebilirim. bayramda orda olacağız eşimde gelecek sanırım. şu anda birşey yokmuş gibi davranıyor ki bu onun özür dileme şeklidir. ben rabbime güveniyorum ondan bekliyorum mükafaatımı ailemin hiçbirşeyden haberi yok. benim 1 sokak ötede babam oturuyor en son 3 ay önce görüştük. işte böyle bir ailem var. yapayalnızım ben. terapi bana inanılmaz iyi geldi. kısa bir zaman oldu biliyorum ama ilacın bile faydasını gördüğümü söyleyebilirim rahatlıkla. sabahları eskisi gibi mutsuz uyanmıyorum. telkinlerim daha kuvvetli kısacası kendimi hamdolsun iyi hissediyorum. daha az önemsenmek ona bir "ne kaçırıyorum acaba" dürtüsü yaşatmış olmalı ki yer değiştirdik. arayan ve üsteleyen o şu anda. tekrar söylüyorum. zamana bıraktım rabbime havale ettim. hayırlı ramazanlar hepinize

herşeyi zamana bırakıyorum
önceliğim ben ve kızlarım. eşimin ailesinden inanılmaz destek gördüm özellikle kaynanamdan. benim için parçalandı diyebilirim. bayramda orda olacağız eşimde gelecek sanırım. şu anda birşey yokmuş gibi davranıyor ki bu onun özür dileme şeklidir. ben rabbime güveniyorum ondan bekliyorum mükafaatımı ailemin hiçbirşeyden haberi yok. benim 1 sokak ötede babam oturuyor en son 3 ay önce görüştük. işte böyle bir ailem var. yapayalnızım ben. terapi bana inanılmaz iyi geldi. kısa bir zaman oldu biliyorum ama ilacın bile faydasını gördüğümü söyleyebilirim rahatlıkla. sabahları eskisi gibi mutsuz uyanmıyorum. telkinlerim daha kuvvetli kısacası kendimi hamdolsun iyi hissediyorum. daha az önemsenmek ona bir "ne kaçırıyorum acaba" dürtüsü yaşatmış olmalı ki yer değiştirdik. arayan ve üsteleyen o şu anda. tekrar söylüyorum. zamana bıraktım rabbime havale ettim. hayırlı ramazanlar hepinize

size de hayırlı ramazanlar. profesyonel yardımın işe yaramasına çok sevindim. kesin dönüş konusunda ne düşünüyor eşiniz?

Son düzenleme:
Back
X