Kendime gelmem lazım!!!

Zamanla geride kalacak hersey.
Benim de sorunlarim var esimin ailesiyle, ciddi derecede psikolojim alt üst, her bir vukuat yasaniyor stresliyim cok, kafamda sürekli konusuyorum, yürürken, yemek yaparken, dus alirken, en ufak bir boslugumda beni ele geciriyor söyleyemediklerim, ugradigim haksizliklar sürekli yasiyorum sanki hic geride kalmamis gibi. Bir telefon dahi günümün geri kalanini rezil etmeye yetiyor, öyle bir stresim var.
Ama gececek sükür ki sizin ki bitmis, basi belli sonu belli, ben hala ugrasiyorum ama bu da bitecek.
Seninle asagi yukari ayni seyleri hissediyorum yani günümü cok ciddi bir sekilde bozuyor, verimliligim cok az, konsantre olamiyorum, kendim icin birsey yapamiyorum. Kafamin icinde hala canli bircok sey.
Yardim da alamiyorum ne sartlarim uygun ne de zamanim var.
Dur ya ben seni teselli edicem diye kendi caresizligimi iyice kendime gösterdim.
Bir dakika ya cok sinirlendim su an. Tam tatliya bagliyordum tadim kacti.
Yedi sülalesine küfür etmek istiyorum, dünyadan kazinsalar da rahat bir oksijen alsam.
Off, ders calismam lazim bir de biliyor musun. Cocuklarimi uyuttum oda daginik ben daginik öyle sorulari bakiyorum.
Sana su an tüm dibe düsmüs halimle hersey iyi olacak diyorum.
Allah yardımcınız olsun sizinde insallah her sey düzelir:(

Allah yardımcınız olsun sizinde insallah her sey düzelir:KK43:

Ay cok saolun. Öyle zor zamanlar geciriyorum ki bazen, iki kücük cocuga yalniz bakiyorum üzerine, cok yorgunum hastalaniyorum sürekli, vücut direncim yerlerde cünkü uyku uyumuyorum kücük bebegi emziriyorum sabaha kadar. Üzerine de esimin ailesiyle ugrasiyorum.
Bakin beterin beteri varmis, benden daha cok zor durumda kalanlar da vardir. Hepimiz atlatacagiz insallah.
Üniversite döneminde inan daha agir seyler yasamistim ben, gececek orasi kesin de, kisa bir tatile cikin olabiliyorsa, gezin tozun, yiyin icin, kendinizi kapatmayin.
Atlatacaksiniz. Zamana ihtiyacin var sadece biraz..

Ay cok saolun. Öyle zor zamanlar geciriyorum ki bazen, iki kücük cocuga yalniz bakiyorum üzerine, cok yorgunum hastalaniyorum sürekli, vücut direncim yerlerde cünkü uyku uyumuyorum kücük bebegi emziriyorum sabaha kadar. Üzerine de esimin ailesiyle ugrasiyorum.
Bakin beterin beteri varmis, benden daha cok zor durumda kalanlar da vardir. Hepimiz atlatacagiz insallah.
Üniversite döneminde inan daha agir seyler yasamistim ben, gececek orasi kesin de, kisa bir tatile cikin olabiliyorsa, gezin tozun, yiyin icin, kendinizi kapatmayin.
Atlatacaksiniz. Zamana ihtiyacin var sadece biraz..
Haklısınız kendimi kapattikca daha kötü oluyorum. Gecer insallah

Başkaları için kendi hayatını ertelemene değmez..
Şuan çok yeni oldugu için acı çekiyosun bu çok normal. Kendine zaman tanı bu bir süreç zamanla azalacak en sonunda yok olacak.
Kendini üzme kimse senden değerli değil:KK68:
Insallah cok tesekkur ederim

Silkenlerin kendine gel ,o bu halini görse ne kadar sevinir, bak mesleğin elinde ona dört elle sarılman lazım

Canım bubkadat naif ruhlu duygusal olma. Hayallerini düşün bi ilerde çok şükğr ki farketnişim de ayrılmışım diyceksin. Yolun sonu değil ya ileri de daha temkinli olacaksın ders çıkaracaksın bu olaydan. Dur bi kendinle başbaşa kal gmzşerini kapa sahile ve ya sessiz yeşillik bi yete git sakinleş kendini dible kendine teşekkür et Allaha şükret. Konuş kendinle ben olmadan önce de vardın kendim olmaya devam edicem onun çaldıkalrı olmadan daha güzçlü olucam de. Bir tokat at kendine sen çok güçlü bir kadınsın mimaraın ayaklarını üstünde dur. Gereksiz bir insan için telafi edemeyeceğin hatalar yapma stajjn falan yanmasın devam et daha fazla çabala yeni uğraşlar bul duygusallaşma öyle arkadaşlarından uzaklaş. Kolpa takıl biraz sallama yani. Sakın duygusal mizijler dinleme. Onun iyi yönlerini düşünme. Fotolarını sil smyle olsa böyle olurdu diye ortak hayalleri çöpe at. Onun en pislik 5 ösellipini ezberle nefretinin harı azalınca o 5 i tekrarla . Nefretin ateşi en güçlüsidür tabi çok zor bir süreç ama sende liseli bir kız değilsin güçlü bir kadınsın ve o adi seni yıkamaz kendine gel ve toparlan dünyaa ve kendine ne kadar güçlü olduğunu ispatla ..

Birde uyku düzenini bozma kaçta yatarsan yat hep erken kalk staj yerin yakınsa yürüyerek git derin nefes al kuşları bulutları izle. Sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayır. Sürekli duygusallaşır duygusallaşırsan uzarda uzar bu süteç hareketli yabancı müzikler dinleyerek yürüyüşler yap kendi kendini toparla inan ki bunları uygularsan 1 2 ay sonra ben ne saflıkla u ucubeyle oyalanmışım diyceksin..

Merhaba geçen gün bi konu acmistim erkek arkadaşım evli çıktı diye. Kaç gündür kendimde değildim. Mimarlık öğrencisiyim staja gitmem gerekirken gitmedim 1 haftadır. Planladığım şeyler vardı onları da yapamıyorum. Hicbir sey yapmak içimden gelmiyor. Önceden sıkılınca çizim yapardım kitap okurdum simdi kendimi veremiyorum.Sabah uyandığımda kalbim sıkışıyor ve daraliyorum. Psikologada gidiyorum umarım iyi gelir ama böyle yaptıkça zamanım gidiyor ve planlarım yok olup gidecek kendimi de gelistirmem lazım. Suan kafami dagitan tek şey evimizin altında seramik atölyesi var orada heykeller yapıyorum kafam dağılsın diye ama oradakiler bile kendine gel artık bi kere güldüğünü görelim diyorlar. Neden bu kadar kendimi saldim hic bilmiyorum :KK43: sadece kendime gelmek istiyorum:KK43:
Boşver gerçekten bu günlerin birdaha gelmeyecek çok değil birkaç sene sonra bunamı üzülmüşüm diyeceksin.Yazik olur.Ben bazen düşünüyorum önceden neden kendimi yormuşum kafamı doldurmuşum bu kadar bos şeylerle diye.

Birde uyku düzenini bozma kaçta yatarsan yat hep erken kalk staj yerin yakınsa yürüyerek git derin nefes al kuşları bulutları izle. Sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayır. Sürekli duygusallaşır duygusallaşırsan uzarda uzar bu süteç hareketli yabancı müzikler dinleyerek yürüyüşler yap kendi kendini toparla inan ki bunları uygularsan 1 2 ay sonra ben ne saflıkla u ucubeyle oyalanmışım diyceksin..
Canım bubkadat naif ruhlu duygusal olma. Hayallerini düşün bi ilerde çok şükğr ki farketnişim de ayrılmışım diyceksin. Yolun sonu değil ya ileri de daha temkinli olacaksın ders çıkaracaksın bu olaydan. Dur bi kendinle başbaşa kal gmzşerini kapa sahile ve ya sessiz yeşillik bi yete git sakinleş kendini dible kendine teşekkür et Allaha şükret. Konuş kendinle ben olmadan önce de vardın kendim olmaya devam edicem onun çaldıkalrı olmadan daha güzçlü olucam de. Bir tokat at kendine sen çok güçlü bir kadınsın mimaraın ayaklarını üstünde dur. Gereksiz bir insan için telafi edemeyeceğin hatalar yapma stajjn falan yanmasın devam et daha fazla çabala yeni uğraşlar bul duygusallaşma öyle arkadaşlarından uzaklaş. Kolpa takıl biraz sallama yani. Sakın duygusal mizijler dinleme. Onun iyi yönlerini düşünme. Fotolarını sil smyle olsa böyle olurdu diye ortak hayalleri çöpe at. Onun en pislik 5 ösellipini ezberle nefretinin harı azalınca o 5 i tekrarla . Nefretin ateşi en güçlüsidür tabi çok zor bir süreç ama sende liseli bir kız değilsin güçlü bir kadınsın ve o adi seni yıkamaz kendine gel ve toparlan dünyaa ve kendine ne kadar güçlü olduğunu ispatla ..
Cok teşekkür ederim yapicam insallah

Şu saatten sonra duşunmenız gereken en ıyı olay.. Karaktersiz birinden kurtulmuş oldugunuz..
Elbetteki ıyı yonlerı anılarınız gecıyor dur aklınızdan.. Şu durumda şeref İn en buyugu yapıldı sıze..
Zaman her seyin ilacı olacak..
Şuan ılk gun ki duydugunuz acının bır ıkı asagi sını duyuyorsunuzdur..
O kadar kolay atlatmaya bekleyemezsiniz..
Kımı bır kac ay, kım yıl kımı yıllar gecerek atlatabılıyor yasanan acı olayları..
Acı ceke ceke korelecek hislerinız.. Sabır ve zaman
. Sevgiyle kakın

Ne desek boş zaman herşeyin ilacı düzelecek biraz zaman alicak ama düzelecek yeniden güleceksin mutlu olacaksın hayatına biri girecek. Geçmişe dönüp baktığın da işe daha güçlü ayağa kalktığını göreceksin. Mutlulukla kal...

Merhaba geçen gün bi konu acmistim erkek arkadaşım evli çıktı diye. Kaç gündür kendimde değildim. Mimarlık öğrencisiyim staja gitmem gerekirken gitmedim 1 haftadır. Planladığım şeyler vardı onları da yapamıyorum. Hicbir sey yapmak içimden gelmiyor. Önceden sıkılınca çizim yapardım kitap okurdum simdi kendimi veremiyorum.Sabah uyandığımda kalbim sıkışıyor ve daraliyorum. Psikologada gidiyorum umarım iyi gelir ama böyle yaptıkça zamanım gidiyor ve planlarım yok olup gidecek kendimi de gelistirmem lazım. Suan kafami dagitan tek şey evimizin altında seramik atölyesi var orada heykeller yapıyorum kafam dağılsın diye ama oradakiler bile kendine gel artık bi kere güldüğünü görelim diyorlar. Neden bu kadar kendimi saldim hic bilmiyorum :KK43: sadece kendime gelmek istiyorum:KK43:
yaşadığınız şey kolay bir şey değil hemen toparlanmak zorunda da değilsiniz. Acıya bile biraz zaman vermek gerekir rahat bırakın kasmayın sonuna kadar yaşayın. Bir yerden illaki başlayacaksınız ama şu an zamanı değil napsanız da zevk almazsınız kendinizi dinlendirin acınızı yaşayın sonra yeniden doğun:)

Sevdiğiniz biri artık hayatınızdan çıkmış, hem de sizi inciterek. Üzülmeniz, acı çekiyor olmanız kadar doğal bir şey yok. En nihayetinde bir alışkanlık, ortadan kalkması zaman alacaktır. Kendinizi yormayın, zaman tanıyın, acınızı baskılamayın. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Elbette ki geçecek ve daha iyi, güçlü hissedeceksiniz... :KK25:

Siz psikolog musunuz?

yaşadığınız şey kolay bir şey değil hemen toparlanmak zorunda da değilsiniz. Acıya bile biraz zaman vermek gerekir rahat bırakın kasmayın sonuna kadar yaşayın. Bir yerden illaki başlayacaksınız ama şu an zamanı değil napsanız da zevk almazsınız kendinizi dinlendirin acınızı yaşayın sonra yeniden doğun:)
Teşekkür ederim:)

Back
X