- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi beyinerror
ayrılıp üstüne bi de mesaja boğmayın karşınızdakini. boşuna rezil oluyosunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani mumkun değil kaldı ki son attigim saglik mesajı muhakkak cevap vermedi gereken birseydi bu saatten sonra ne hali varsa görsünişte bazı erkekler böyle acı çektirmeyi seviyo kendisine değer verenlere. adam gibi size bitti dese birazcık rahatlarsınız. şöyle bir yol var. madem sizi engellemiş. nerde yaşarsa yaşasın yanına gitseniz konuşsanız
Rabbim göstermesin ölümü uzak tutsun onun acısından hepimizi korusun inşallahKaçan kovalanır...
Gormezden gelmek en iyisi.
Bende 5 sene ciktim sevdi sevdim gezdim gogus gerdim yaptim yapti karsilikli bir cok sey ama konu nişan olunca hep geri adım attım. Eşmlede hemen evlendim boyle seyler nasip şoyle düsün allah onu senden uzak tutmaya calisiyor cunku daha cok acı cekeceksin. Belki başka seyler olacak.
Boyle dusun hayirlisi buymuş...
Kimse kimsenin aşkindan olmuyor sus otur o olmamiş gibi davrandign zaman daha iyi hem senin hem onun icin.
Kimler hangi ayriliklarin ustesinden gelmiyor ki.
Başta ölüm akrabalarindan ailenden biri öldugunde aglamadinmi uzulmedinmi hicbir sey yoluna girmicek diye dusunmedinmi. Tabiki yaptin ne oldu zamanla o acinin ustesinden geldin bunu boyle dusun.
Allah seni sevdiklerini korusun ayriliklar sadece ayrinti ve laga luga...
İlk zamanlar seviyordu en azından bunu hissediyordumsevdiğini mi düşünüyorsun gerçekten?? yoluna bak bence çok gençsinarkasından kedi olup da kendini küçük düşürme... yaz geliyor tatil falan ayarla memlekete git dağlara bayırlara çık birileriyle arkadaşlık et unut gitsin
Ben ona seni degistirecegim demedim,daha sevgili olmadan eski sevgilimi alkol yuzunden terk etmistim dedim. Oda ben sevmem zaten pek kullanmam belki sene de bir yeri gelirse oda belki demişti. Bende sene de birden bisey olmaz diye dusundum,ama yine trip yaparim dedim kurban olurum istedigini yap demişti,asla değiştirmek değildi amacım. Öncesinde de trip yapmıstim hemen geçmişti,simdi de yaptım 3 gece sabahlara kadar içip beni takmadı geleceğimizi göremedi.. Aynen vazgeçtim birakmicam çöpe aticam resimleri ve cicekleri attigim gibiKimseyi değiştiremezsin
Alkol alıyorsa bunu onun özelliği olarak kabul etmen şart
Ona göre ya o özelliği ile sev ya da o özelliğinden ötürü vazgeç sen onu değiştirmeye çalıştığın için gitmiş
Bunu neden diyorum ayrıca bizim iyi niyetli kızlarımız ben onu evlenince bıraktırırım işte şöyle yaparım değişir çapkın ama bana gelince durulur vs diye hayaller kuruyorlar ama kimsenin değiştiği yok huylu huyundan geçmez.o yüzden bunu bilerek görerek gelecek olur mu olmaz mı senin düşünmen lazımdı.
Ayrıca lütfen işyeri kapısına bırakma bişey çok çocukça ,erkek arkadaşını rezil edersin.Ve bunu yapınca bi daha döneceği varsa da dönmez bence
Aslında onu attım cevap alamadım ondan sonra içimden koptu,be adam ortada bir sorun var ve sebebi senden kaynaklı. Bende sildim numarasını resimlerini. Merhaba yeni hayat,tabi güvenmemek şartıyla.Hediyeyi falan kapisina bırakıp da daha da egosunu tavan yaptirma. eminim diyordur ki yapısti kız bana. Hastalık raporunu falan atmak hiç iyi olmamış bence. Adam silmiş seni daha da bırak bence.
Cidden boğmadım 3 hafta tek mesaj atmadım,bunu sağlık nedeniyle atmam gerekti attım cevap alamayınca da tepem attı hassas bir noktaydı çünkü.ayrılıp üstüne bi de mesaja boğmayın karşınızdakini. boşuna rezil oluyosunuz.
Canim genceciksin hayata yeni baslamissin bırak bu sorunlu adamları. Seni mutlu edecek kisilerle ol.mutsuzluk verenden hayir gelmez.hayatin hep mutsuz gecer.eminim çıkar karşına dengin.Aslında onu attım cevap alamadım ondan sonra içimden koptu,be adam ortada bir sorun var ve sebebi senden kaynaklı. Bende sildim numarasını resimlerini. Merhaba yeni hayat,tabi güvenmemek şartıyla.
biraz umutsuzum ama inşallah çok teşekkür ederim çok sağolunCanim genceciksin hayata yeni baslamissin bırak bu sorunlu adamları. Seni mutlu edecek kisilerle ol.mutsuzluk verenden hayir gelmez.hayatin hep mutsuz gecer.eminim çıkar karşına dengin.
çünkü bu sorunun temeli onunla oluştu o yüzden onun cevap vermemesi yıkım oldusizin sağlık sorununuz var ve o adamın cevap vermesini onemsiosunuz bırakın yahu şu kendini bişi sanan insanları hayatta sağlıktan daha önemli olan çok az şey var...
en iyisini yaparsın canım. belkide hakkında hayırlısı budurYani mumkun değil kaldı ki son attigim saglik mesajı muhakkak cevap vermedi gereken birseydi bu saatten sonra ne hali varsa görsün
inşallah yarın öbürgün bu konuyu açar güler kendimle alay ederim inşallah inşallah inşallahen iyisini yaparsın canım. belkide hakkında hayırlısı budur