Kendime gelmeye ihtiyacım var nolur yardım edin

onun yuzunden olan hastalik bulasici bisey galiba
insallah kalici deildir sagligini omur boyu etkilemez
bi insan sevgili adi altindaki bi zat için bnasil bu kdr kendini hirpalar benim aklim almiyor
bunu anladiigm gun size ise yarar bi tavsuye verebvilirim belki

bi el oglu ve disarida ondan milyonlarca avr bunu unutma

onun yuzunden olan hastalik bulasici bisey galiba
insallah kalici deildir sagligini omur boyu etkilemez
bi insan sevgili adi altindaki bi zat için bnasil bu kdr kendini hirpalar benim aklim almiyor
bunu anladiigm gun size ise yarar bi tavsuye verebvilirim belki

bi el oglu ve disarida ondan milyonlarca avr bunu unutma
sadece şüpheydi ve bişey yokmuş çok şükür.
bilmiyorum bende derdim öyle,forumda çok kızardım herkese ama ben böyle yaptım çok utanıyorum kendimden bu halimden

Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi

Bu adam senı sevmıyor ve deger vermıyor azıcık sevseydı senınle knusur benı bırakma falan derdı sen adamın alkol almasından rahatsız oldn dıye bırakmış senı seven adam alkolu bırakır kadını uzulmesın dıye. bence bsuna aglama daha cok gencsın daha ıyılerı cıkarr ınsallaaah karsınna

Elle tutulacak hiçbir terafı olmayan ilişkine rüya gibi demende ayrıca hayret verici.Sen bence git bu akşam 7 yasin oku.Allah

seni sakınmış.Eşyalarını falan götürmeyede kalkma bunca zaman sonra hala kendini hatırlatmaya çalışır gibi.Yürü önüne

bak.Aklını başına al daha neler çıkacak önüne.

Elle tutulacak hiçbir terafı olmayan ilişkine rüya gibi demende ayrıca hayret verici.Sen bence git bu akşam 7 yasin oku.Allah

seni sakınmış.Eşyalarını falan götürmeyede kalkma bunca zaman sonra hala kendini hatırlatmaya çalışır gibi.Yürü önüne

bak.Aklını başına al daha neler çıkacak önüne.
evet haklısınız tek elle tutulur yanı aşkla bakan gözleriydi,onlarda artık yok hiçbişey yok.

Bu adam senı sevmıyor ve deger vermıyor azıcık sevseydı senınle knusur benı bırakma falan derdı sen adamın alkol almasından rahatsız oldn dıye bırakmış senı seven adam alkolu bırakır kadını uzulmesın dıye. bence bsuna aglama daha cok gencsın daha ıyılerı cıkarr ınsallaaah karsınna
çoook teşekkür ederim inşallahhh:)

O kafada bitirmiş.çoktan gitmiş.
tekrar seversin insanlar boşanıp tekrar aşık olup evleniyor neden sevmeyesin.
takılı kalma gidene yol ver arama ulaşma onu yüceltme.
geçmiş olsun bu arada acil sifalar

Aman bende öle olduydum.ne salakmışım.sakın hediyeleri falan göndermek gibi bi hata yapma önemsendiğini hisseder.ayrıca kuzum sen ayrılmışsın bide geri dönme sinyalleri gönderiyon çok itici :) bende aynı yaşlarda ölcem sandıydım aşk acısından.şimdi arada böyle hikayeler okuyunca gülüyorm.geçecek emin ol geçecek.

O kafada bitirmiş.çoktan gitmiş.
tekrar seversin insanlar boşanıp tekrar aşık olup evleniyor neden sevmeyesin.
takılı kalma gidene yol ver arama ulaşma onu yüceltme.
geçmiş olsun bu arada acil sifalar
teşekkür ederim,numarasını falan sildim hiçbi yerden bağımız yok artık hiç tanışmamış gibi
Aman bende öle olduydum.ne salakmışım.sakın hediyeleri falan göndermek gibi bi hata yapma önemsendiğini hisseder.ayrıca kuzum sen ayrılmışsın bide geri dönme sinyalleri gönderiyon çok itici :) bende aynı yaşlarda ölcem sandıydım aşk acısından.şimdi arada böyle hikayeler okuyunca gülüyorm.geçecek emin ol geçecek.

hediyeyi çöpe atacam hatta kırıp atıcam hırsımı alayım diye,ben mecbur ayrıldım ama 10 gün hiç bir mesajıma cevap vermiyordu üst üste atınca da kafam karışık ne dicem bilmiyorum diyordu yani kafayı oynattırdı madem belirsizlikte bırakıyorsun gideyim dedim,gitme demedi,benim yapmam için çabaladı.
Üzüldüm çok üzüldüm,ailem dostlarım falan herkesi de peşimden üzdüm perişan ettim herkesi

insan gibi sevmiyorum az öteye git dese şimdi unutmuştum bile
işte bazı erkekler böyle acı çektirmeyi seviyo kendisine değer verenlere. adam gibi size bitti dese birazcık rahatlarsınız. şöyle bir yol var. madem sizi engellemiş. nerde yaşarsa yaşasın yanına gitseniz konuşsanız

Önceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)

Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.

Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.

Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.

Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.

Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.

Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin

Kaçan kovalanır...
Gormezden gelmek en iyisi.
Bende 5 sene ciktim sevdi sevdim gezdim gogus gerdim yaptim yapti karsilikli bir cok sey ama konu nişan olunca hep geri adım attım. Eşmlede hemen evlendim boyle seyler nasip şoyle düsün allah onu senden uzak tutmaya calisiyor cunku daha cok acı cekeceksin. Belki başka seyler olacak.
Boyle dusun hayirlisi buymuş...
Kimse kimsenin aşkindan olmuyor sus otur o olmamiş gibi davrandign zaman daha iyi hem senin hem onun icin.
Kimler hangi ayriliklarin ustesinden gelmiyor ki.
Başta ölüm akrabalarindan ailenden biri öldugunde aglamadinmi uzulmedinmi hicbir sey yoluna girmicek diye dusunmedinmi. Tabiki yaptin ne oldu zamanla o acinin ustesinden geldin bunu boyle dusun.
Allah seni sevdiklerini korusun ayriliklar sadece ayrinti ve laga luga...

Herkesin böyle bir hikayesi var.Yalnız kendisini bu şekilde terkeden birine üzülsede aramayanlar, ve ne yazıkki senin gibi arayıp yazarak hala hediye al ver bilmemneleriyle kendini iyice dibe çekenler olmak üzere hikaye sonunda ikiye ayrılıyoruz.Birincisi emin ol ki (iyiki) dünyada ki hiç birrrr acı üzüntü keder kalıcı değildir.Tarihte bile, Abdülhak Hamit Tarhan eşinin vefatından sonra eşine ithafen Makber'i yazmış, fakat eşinin taziyesinde tanıştığı bir kadınla 2 hafta sonra evlenmiştir. Nazım Hikmet cezaevindeyken Piraye'ye şiirler mektuplar yazmış, fakat pirayeyi kendi görüşlerinde onu ziyarete gelen dayısının kızıyla aldatmıştır.Demem o ki hey gidi ne aşk dediğimiz şeyler bile, aslında kül olup gidiyor.Zaten herkes sevdiğine sonsuz tutuklu kalsa yeryüzünde kimse kimsenin ikinci sevgilisi olmazdı değil mi? Bu yüzden o adama artık mesaj atmaktan vazgeç, ve saçma sapan hediyeleri sağa sola bırakma al gülüm ver gülüm tarzı muhabbetleride hayata geçirme.Kendini küçük düşürdüğüne değmez.Nasıl olsa 1-2 yıla ondan geriye sesi bile kalmicak kulaklarında.Bari gururlu kız olarak hatırlan.

Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.

sevdiğini mi düşünüyorsun gerçekten?? yoluna bak bence çok gençsinarkasından kedi olup da kendini küçük düşürme... yaz geliyor tatil falan ayarla memlekete git dağlara bayırlara çık birileriyle arkadaşlık et unut gitsin

Önceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)

Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.

Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.

Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.

Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.

Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin
Kimseyi değiştiremezsin
Alkol alıyorsa bunu onun özelliği olarak kabul etmen şart
Ona göre ya o özelliği ile sev ya da o özelliğinden ötürü vazgeç sen onu değiştirmeye çalıştığın için gitmiş
Bunu neden diyorum ayrıca bizim iyi niyetli kızlarımız ben onu evlenince bıraktırırım işte şöyle yaparım değişir çapkın ama bana gelince durulur vs diye hayaller kuruyorlar ama kimsenin değiştiği yok huylu huyundan geçmez.o yüzden bunu bilerek görerek gelecek olur mu olmaz mı senin düşünmen lazımdı.
Ayrıca lütfen işyeri kapısına bırakma bişey çok çocukça ,erkek arkadaşını rezil edersin.Ve bunu yapınca bi daha döneceği varsa da dönmez bence

hem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağım
Hayırlı olan olmuş işte mutlaka canın acıyacak ama geçer geçecek göreceksin

Hediyeyi falan kapisina bırakıp da daha da egosunu tavan yaptirma. eminim diyordur ki yapısti kız bana. Hastalık raporunu falan atmak hiç iyi olmamış bence. Adam silmiş seni daha da bırak bence.

teşekkür ederim,numarasını falan sildim hiçbi yerden bağımız yok artık hiç tanışmamış gibi

hediyeyi çöpe atacam hatta kırıp atıcam hırsımı alayım diye,ben mecbur ayrıldım ama 10 gün hiç bir mesajıma cevap vermiyordu üst üste atınca da kafam karışık ne dicem bilmiyorum diyordu yani kafayı oynattırdı madem belirsizlikte bırakıyorsun gideyim dedim,gitme demedi,benim yapmam için çabaladı.
Üzüldüm çok üzüldüm,ailem dostlarım falan herkesi de peşimden üzdüm perişan ettim herkesi
Zaman herşeyin ilacı

Back
X