• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Güvenemiyorum

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Kızlar aranızda benim gibi güven sorunu yaşayan var mı ? Yada aşmış olan
Benim durumum şu ki gitar çalıyorum ve arada küçük konserler istiyor çevremdekiler ama ne zaman elime alsam gitarı şarkının sözlerini karıştırıyorum ve yanlış tonlardan girerek bir sürü hata yapıyorum bazen ritim tutturamıyorum. Kendimi çok gergin hissediyorum ve nefes nefese kalıp çok zorlanıyorum. sahne korkum yok ama arkadailarım kendine güven tarzı şeyler söylediler. kafam karıştı. Halbuki yanlız iken hiç sorun yaşamıyorum

Sosyal anksiyete o.. Ya netten arastir kendi imkanlarinla as ya da maddi imkan varsa uzman destegi al

o hatalardan dolayı bu işten zevk almazsanız geri geri gider isteğiniz.
ama hata yaptıkça olayı dalgaya vurup sık sık arkadaş çevresinde aile içinde yani insanların yanında çalmaya devam ederseniz bunu aşarsınız ancak.çaldığınız insanlarda size güç vermeli.cesaretlendirmeli
ya yine hata yaparsam demekten vazgeçerseniz hata yapmazsınız.

Seni dinleyenlerin %80'i yaptığın hataları fark etmez. Farklı notaya basmak ya da tonu kaçırmak, ritmi kaçırmak müzik bilgisi olmayan birinin farkedeceği şeyler değil. Sakince toparlar tona girersen ruhları duymaz. Ama paniklersen farkederler. Bunları düşün, rahat ol ve bolca çal arkadaşlarının ailenin yanında. Zamanla çözersin.

Bu kendine güvensizlik değil bu arada. Sadece heyecanlanıyorsun.

Back
X