- 26 Ocak 2015
- 548
- 486
- 103
Merhaba bayanlar. ben üniversite birinci sinif ögrencisiyim. nasil baslasam bilmiyorum ama kendime güvenemiyorum hic bi sekilde . cekiniyorum konusamiyorum sinifta cok utangac bi insanim. sinifa girdigimde montumu askiliga asamiyorum sanki herkes bana bakiyomus gibi geliyo. yoklama kagidina en son ben imza atiyorum onu bile araya girmeden kalkip hocaya veremiyorum. anlamadigim yerleri ya da cevabini bildigim sorulari yanitlamak icin bile konusamiyorum. ilk okulda cok kalkardim derslere katilirdim sorularin cevaplari yanlis olsa bile ama sonra orta okula gectim bi soruyu yanlis yapinca hocalar hemen kücük düsürüyodu beni icime kapandim bu yuzden. etrafima bakiyorumda herkes ne güzel mutlu gülüyolar. bi tane arkadasim vardi o da bana durup dururken trip atti ve benimle takilmiyor tek kaldim o hic sorun deil lisedede hep tektim ama okula gitmek istemiyorum artik hrr gece agliyorum oysaki lisedeyken cok dua etmistim Allahima . ne olur universitede yanliz kalmayayim karsima iyi dostlar cikar die ama olmadi. evet aralarda konustugum kizlar var ama yanimda kimse oturmuyor sadece benimde iyi arkadas ortamim olsun istemistim eglenmek gulmek beraber bulusup ders calismak anlamadigim sorulari sormak. biseyi cok istiyince olmuyo iste . dunde isten ciktim okula gittim derse gec kaldim kapiyi tiklatip yerime gectim hoca bana cik disari izin istedin mi nie giriyosun dedi cok zoruma gitti kapinin onunde bekledim sadece iceri girmedim. biliyorum insanlarin bisuru daha önemli dertleri var ama suan bile agliyorum yinede diyorumki Allahtan hayirli arkadas ve dostluklar dilerim