kendime hakim olamıyorum, kafamın içinde duygu ve mantık savaşı var

Günaydın robotcum. Ayrılma sebebiniz yanlış hatırlamıyorsam birşeyi unuttun diye sana bağırması mıydı? Ben o konuyu okuyunca adama hak vermiştim. Çünkü benimkinde de aynı sorun var unutuyor cok fena carlıyorum. Ama benim olay saman alevi gibi carlıyorum pişman oluyorum sokuluyorum vsvs.
Adam ulaştı mı pişmanlık vs onda var mı?
günaydın şekeriiim, yok işte o zaman küstük ama sonra barışmıştık. Hatta gayet iyi gidiyordu bu alınganlık durumlarını aşmıştık yani ama artık empatisiz olması ve beni suçlaması sürekli iyice sinir bozucu bir durum haline geldi ben de benim için ayrılmanın daha uygun olacağına karar verdim ama seviyordum yani bu kararı mantıken verdim anlayacağın..

Ulaşmadı zaten o hep ben haklıyım triplerinde biri bu da ayrılma sebebplerimden biriydi yani ilk başta bir düzeltmeye çalıştı ama sonrası yok.

günaydın şekeriiim, yok işte o zaman küstük ama sonra barışmıştık. Hatta gayet iyi gidiyordu bu alınganlık durumlarını aşmıştık yani ama artık empatisiz olması ve beni suçlaması sürekli iyice sinir bozucu bir durum haline geldi ben de benim için ayrılmanın daha uygun olacağına karar verdim ama seviyordum yani bu kararı mantıken verdim anlayacağın..

Ulaşmadı zaten o hep ben haklıyım triplerinde biri bu da ayrılma sebebplerimden biriydi yani ilk başta bir düzeltmeye çalıştı ama sonrası yok.
Uyy uzak durulası erkek modeli. “Ben haklıyım”cılar. Çekilecek çile değiller , yeri gelince haklı bile olsa alttan almalı çiftler biri böyleyse ohooo. Büyük sehirdeydin sanırım. Muhtemelen hem duygu yoğunluğu hem de yalnız kalma olayı seni biraz bu düşüncelere itti. Ben senin yerinde olsam tinder vs indirir accuk kafa dağıtırdım. Ordan koca bulalım demiyorum tabi ama farklı muhabbetler iyi gelebilir.
-iş bu öneri koronadan mutevellit sosyallesilme imkanları kısıtlı oldugu icin verilmiştir-

ben olsam indirirdim.:dondurma:

Uyy uzak durulası erkek modeli. “Ben haklıyım”cılar. Çekilecek çile değiller , yeri gelince haklı bile olsa alttan almalı çiftler biri böyleyse ohooo. Büyük sehirdeydin sanırım. Muhtemelen hem duygu yoğunluğu hem de yalnız kalma olayı seni biraz bu düşüncelere itti. Ben senin yerinde olsam tinder vs indirir accuk kafa dağıtırdım. Ordan koca bulalım demiyorum tabi ama farklı muhabbetler iyi gelebilir.
-iş bu öneri koronadan mutevellit sosyallesilme imkanları kısıtlı oldugu icin verilmiştir-

ben olsam indirirdim.:dondurma:

hahaha tanıdık biri denk gelir diye korkuyorum kıııız :halay:

Bir de one-night stand konsept ya daha ziyade o bana çok uymuyor...

hahaha tanıdık biri denk gelir diye korkuyorum kıııız :halay:

Bir de one-night stand konsept ya daha ziyade o bana çok uymuyor...
Önce feyk hesap aç kolaçan et baktın yavru kuşlar dişine uygun kendi hesabınla aç sehsü bir foto koy şaka şaka masum güzel teşhirden uzak koy , seks diyeni engellersin ne olacak. İşini evini verme kafi. İyi geleceğini düşünüyorum :KK76:

En kötü indir boş bir hesapla yokla :KK53::KK53: feyk hesapla bile yürüyebilirsin amac tamamen baskalarıyla muhabbet edip kafanı dağıtabilmek😍
ya benimle flört etmeye çalışan başkaları da var ama şu an o içimden çok gelmiyor aslında demekki bu evreyi bir atlatmam lazım ama sonrasında tavsiyeni deneyebilirim :D

ya benimle flört etmeye çalışan başkaları da var ama şu an o içimden çok gelmiyor aslında demekki bu evreyi bir atlatmam lazım ama sonrasında tavsiyeni deneyebilirim :KK70:
Bu evreyi hemen atlatmaya bak ve şans ver oğlanlara. Tek basına atlatamayacaksan da cucuklarla atlat onlar atlattırsın :KK76: :KK76: :KK76:

Başka şeylerle uğraşın.
Kafanıza farklı meşgaleler ekleyin.
Çok düşünmeyin
Daha sosyal ve aktif olun
Yeni insanlar tanıyacağınız ortamlarda bulunun.

Mesaj atma isteği gelince kendine İSTESE O DA YAZABİLİR.. YAZMADIĞINA GÖRE O KADAR İSTEMEMİŞ DEĞER VERMEMİŞ,YAZSAMDA ESKİSİ GİBİ OLCAK NASILSA dersen vazgeçersin..

Back
X