Büyük konusmak değil de, fazla gurur yapıyorsunuz60-70 bin lira ana paraydi.En basiti bir donem isleri kotu gitti.Kredi kartimi kullanmak zorunda kaldik.Sonra tabi kredi kartini odeyemedik gittim yapilandirdim.Uzerine 9 bin Tl faiz bindi☹suan benim 1 senem kaldim borcun bitmesi icin esiminde son 10 bin Tl borcu kaldi onuda birkac ayda odeyip bitirecek insallah ben hayatim boyunca hic borc odemedim borcun altinada girmem param varsa alirim mantigindaydim ama buyuk konusmusum demek ki
Yok tenezzül etmem istemem falan
Yani bosanin ayrilin demiyoruz ama olur da ayrilirsaniz o evde sizin de maddi hakkiniz var diyoruz istemem diyorsunuz fakat şu an ekonomik anlamda zorlanıyorsunuz eee bu cektiklerinize susup gitmek daha mi iyi?
Hakkim olanı kimseye birakmam, eğer elimden bir sey gelmiyorsa Allah ondan cikarsin derim. Çünkü bu beddua değil, hakkını almak üzere Allah'a havale etmektir.
Ben borç sevmem, olur da evlendigimde esimle ev alırsak o zaman birlikte ödeme konusunda da ortak karar vermek isterim, maddi gücüm yettiğince de eşimle elele vererek öderim de.
Son düzenleme: