- 30 Nisan 2019
- 1.231
- 3.463
- 133
Bunda kırılacak alınacak bir şey yok. Alacaksınız elbette, bugün siz ona kıyamazsınız, yarın o size "bakımsızsın" der. Sizin ona kıyamadığınızı falan anlamaz. Eliniz rahatlamış, aslında onun size ihtiyaçlarınızı sorması gerekiyordu, yapmamış sağlık olsun. Siz kendinizi gözetin bu durumda. Kırılmaz merak etmeyin. Erkekler bazen böyle şeyleri biz söylemedikçe düşünemiyor. Başka konularda da bahsetmiştim, yeni evliyken sağlam yokluk çektik. Oradan alışkanlık kendime bir şey almaz oldum. Elimiz baya baya rahatladı, borçlar bitti ama bu bende kaldı resmen, yine alamadım. Bir gün bi yere gideceğiz giyindim, eşim bana boydan boya baktı ve dedi ki "giyecek başka bir şeyin yok muydu?". Ay adam beğenmedi ya beni
Dedim demek öyle, şimdi bir oda dolusu kıyafetim, ayakkabılarım, dirseğime kadar özel kremlerim, makyaj malzemelerim var. Normalde zaten süslü bir insandım, özüme döndüm valla. Eşim de gayet memnun bu durumdan. Boşuna kendinizi sıkmayın, güzel güzel alın, taksitle de olsa ödenir bunca borç ödenmiş sizin pantolon mu geri kalacak. Kendinizi ötelemeyin.