kendime hic guvenim yok ezik gibi hissediyorum

tesekkur ederim canim

sen bir bireysin unutma rabbim sana can vermiş beden vermiş ama kendini küçümse diye değil kendini sev şükret diye.psikoloğa görün istersen uzman desteği almalısın mutlaka . Umarım kendini daha iyi hissetirir.

yengec burcuyum belki bundanda kaynaklaniyo olabiir
aynen bende öyleyim ve yengecim
budurumu aşamıyorum eskiye nazaran biraz açılma var ama hala içime kapanık ve özgüvenim pek yok tek başıma biryere gitmekten kalabalığa karışmaktan korkuyorum adeta

En guzeli nedir biliyomusun o halde.
Bence sen onu rol modeli olarak gor ve onun karakterini kendinde uygulamaya calis.
Bi gozden gecir onun karakterinde neler hosuna gidiyor. Hatta kagit kalemle liste yap alt alta.
Direk yarin uygula bunu.
Mesela birisi onu ezdi, o ne yapardi?
Sende hic dusunmeden, acaba felan demeden aynisini yap.

Bide bi tavsiye, az dusun!!
yengecler kendini yer bitirir dusune dusune.
kararsizliga izin verme, bi aksam hazirla bi liste ve yarin basla.

yapı meselesidir bu. etrafında daha girişken insanlar varsa onların yanında kendini kötü hissediyorsundur. eziklikle ne alakası var canım benim.

İş bulamama durumu ezik hissetmeye neden oluyor gerçekten :)))
Ama özgüven denilen şey bana göre işin olunca yerine gelen birşey değil de işsizken bile dik durabiliyorsan varolan şey.
Sende sanki işim yok o zaman benim konuşma hakkımda yok gibi bir durum olmuş gibi...
Çözümü:Önce söylediklerine kendin inanmalısın yani sözlerini kendin değerli bulmalısın.
Bunun içinde ne yapman gerektiğini biliyorsun değil mi?Üni okumuş birisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…