daha çok yeni evlisiniz zamanla mutlaka oturur düzenin.hiiiç sinirlerini bozma sen çağırmadan geliosa buyursun gelsin ama sen eşin olmadan onunla görüşmezsen, gitmessen ve çağırmassan misafir geliceği zaman haberi de olmazsa sürekli sana gelip durcağını sanmam 2seneye tamamen huzura kavuşursun eşinle gidip gelirsiniz, o da odun diilse anlar mesafeli olduğunu.ama sakın kırıcı olma, eşine yansıtma bu stratejik bir durum her gelin cahil ya da kültürlü eşinin annesiyle bi dönem mesafe arayışına girer.önemli olan bu durumu tahtibatsız atlatmak..
şunları hiç unutma
1-hayat çok kısa kime ne olacağı hiç belli olmuyo ben 3yıllık evliyken kayınvaldemi kaybettik gayette iyiydi birden apartopar gitti.sağken her dediğini takardım saçma şeyleri düşünürdüm şimdi keşke daha anlayışlı olsaymışım kısacık hayatta neyi paylaşamıoruz ki oldum..
2-eşinin annesi babası yakın akrabaları bunlar hayatında önemli kişiler.sevmek zorunda diilsin ama saygıyla bütün ilişkiler yürür ve akılla tabi..
3-eşinle arana hiçbişeyi hiç kimseyi sokma sizden daha değerli bişey yok yeni bi yuva kuruldu geri kalan kabul etsin etmesin dışarda kaldı.evini mutlu huzurlu tut bu kadının elinde.. sevgiler