• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime kızıyorum...

siz daha önce de bir konu açmıştınız ve size hak vermeyenlerle kavga ettiğiniz için uzaklaştırılmıştınız. sonra sahte üyelikle gelip konu sahibiyle eleştirenlerin ağzının payını vermiştiniz yani kendiniz çalıp kendiniz oynadınız çok gülmüştüm ama yaa:1::1:bu konuyu okuyunca ne kadar üzüldüm sizin gbi asil padişah soyundan gelen akıllı kültürlü bir bayan kimlerle muhattap oluyor tüühhh:33:

evinize habersiz gelmesi konusunda sonuna kadar haklısınız,ama k.validemden utanıyorum demişsiniz,çok
büyük konuşmuşsunuz...

örnek olsun diye yazıyorumda yazılarınızdaki yazım yalnışları dikkatimi çekti,yarın öbür gün çocuğunuz sizin Türkçenizi düzeltmeye çalıştığında
ona sakın kızmayın...belkide annesinden utanıyordur..

evet canım onun konuşma şivesinden utanmıyorum bizde yeri geliyor bozuk türkçe kullanmıyormuyuz ben onun cahil konuşmalarındna utanıyorum mesala akşam gelmiş arkadaşlarıma ve bana işte diğer gelinlerine nasıl hocaya gidip büyü yaptırdığını anlatıyor küdürlü konuşmalar,arkadaşım mutfağa gelip arkadaşım dikkat et kayınvalidenin çok büyü ile işleri var diğer gelinlere yapan sana nasıl yapmasın,akşamdan başka örnek ise görümcen kocasından çok dayak yer hastanelik olur damadı aramış bunu kızını hastanelik ettim nasıl dövdün görsen hahaha demiş kayınvalidemin cvbı ohhh eline sağlık iyi yapmışsın,gelip bunları benim arkadaş ortamında analtınca haliyle kötü algılanıyor ben ve ailem bir şekilde idare ediyoruz utanma kastım bu tarz şeylerden yanlış anlaşılmasın lütfen.

siz daha önce de bir konu açmıştınız ve size hak vermeyenlerle kavga ettiğiniz için uzaklaştırılmıştınız. sonra sahte üyelikle gelip konu sahibiyle eleştirenlerin ağzının payını vermiştiniz yani kendiniz çalıp kendiniz oynadınız çok gülmüştüm ama yaa:1::1:bu konuyu okuyunca ne kadar üzüldüm sizin gbi asil padişah soyundan gelen akıllı kültürlü bir bayan kimlerle muhattap oluyor tüühhh:33:

canım yanlış hatırlıyorsun sanırım benim hiç bir konum kapatılmadı ve uzaklaştırılmadım sahte üyelğimde yok ...

bakın arkadaşalr gerçekten kimseyi küçük görme gibi bir derdim yok hep söylerim okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır diye benim sorunum kayınvalidemin okumamış cahil olmasından utanıyorum gibi bir sorun yok kendimi ifade edemeyişimden kaynaklanıyor.diğer abileri ve eltilerimde aynı onlarla bir sorunum yok ama kayınvalidem nderde ne konuştuğunu bilmeyen biri mesala akşam nemi oldu

-küfürlü konuşarak bırakın beni arkadaşlar bile utandı
-heleki belden aşağıya espirileirni söylemiyorum bile benle alakalı bile olsa nasıl nasıl utandım bilemezsiniz
-yukarda az öncede yazdım gelmiş diğer eltimlere nasıl büyü yaptıkalrını anlattı(arkadaşalr aynen:53::53::53:)
-kızını yani görümcemi nasıl kocasını dövdürttüğünü sonrada oğlum eline sağlık dediğini eşimin ve diğer kaynımlar onla bu sebeple konuşmadığını

ve okadar çok şeyler var ki daha analtmadığım ben bir şekilde idare ediyorum ama ortamda anltınca karşı tarafında kafası kaırşıp aman dikkat et lafını duymaktan bıktığımı........

Ve birşey daha anlatayım eltime misaifr gelir aynen benim akşamki gibi ve kayınnvalidemi çağırmadı diye kayınvalidem çok sinirlenir beddua eder,ve ertesi gün eltimin oğlu mootr kazısı geçirir ve çok normalmiş gibi bana ve akşam misafirlerime

- bak beni çağırmadı bedduamı aldı oğlu kaza geçirdi... Ama o senin torunun nasıl böyle düşünürüsn bu nasıl bir cahillik

Offffffff aklıma geldikçe yazıyorum kızlar....

Benim için dediki arkadaşlarıma biz bu gelini kenar mahalleden aldık..........

Ve biz ilk annemle gititğimizde annem baygınlık geçiriyordu çünkü kayınvalidem çingene mahallesinde oturyor kadınalr halen sokakta kapı önünde oturur ,ve kayınvalidemin wc si falanda dışarda eski bir yerleşim semti ama hiç bir zaman dilendirmedik onalrın yaşam atrzı sonuçta ben orda oturmucaktım ama onun bana dediğine bakın

- yok ben çok katırmışım:))

Eşinin ailesinin cahil olması ya da okuma yazma bile bilmemesi senin problemin değil. Eşinin annesi ya da eltin cahil diye eşinle evlenmekten vazgeçmeyecektin elbette tabi eşinle problemlerin yoksa. Eşinin ailesini sevmek ya da kabullenmek zorunda değilsin. Eşinin annesini arkadaşlarınla görüştürmemek istemeni normal karşılıyorum ki ben de aynı durumdayım.
Evlendiğimden beri eşimin annesine anne demedim diyemiyorum beni de çok üzmüşlerdi en mutlu olmam gereken zamanlarda. Evimize misafir geldiğinde ya da bir toplulukta kayınvalidem beni 1 dk bile konuşturmaz bana sorulan sorulara o cevap verir. Galiba o da benden utanıyor. :)

Demem o ki kimseyi kabul etmek yapılanları sineye çekmek zorunda değilsin.

eşinin ailesinin cahil olması ya da okuma yazma bile bilmemesi senin problemin değil. Eşinin annesi ya da eltin cahil diye eşinle evlenmekten vazgeçmeyecektin elbette tabi eşinle problemlerin yoksa. Eşinin ailesini sevmek ya da kabullenmek zorunda değilsin. Eşinin annesini arkadaşlarınla görüştürmemek istemeni normal karşılıyorum ki ben de aynı durumdayım.
Evlendiğimden beri eşimin annesine anne demedim diyemiyorum beni de çok üzmüşlerdi en mutlu olmam gereken zamanlarda. Evimize misafir geldiğinde ya da bir toplulukta kayınvalidem beni 1 dk bile konuşturmaz bana sorulan sorulara o cevap verir. Galiba o da benden utanıyor. :)

demem o ki kimseyi kabul etmek yapılanları sineye çekmek zorunda değilsin.

aynen canım bende konuşamam sürekli o konuşur benim yerime kararlar verir ve ban ayrı yaşıyorum kayınvalidemle ama sürekli msiafir geldiğine gelmek ister meraklıdır dedikoducudr ağzında hiç bakla ıslanmaz eşim evet çok memlunum çok şükür bir sorunum yok hatta bundan önce bir konu açmıştım eşimin annesine davranışalrı diye kadına çok sinirlenir bağırır bende uyarmıştım ki haklıydı eşim ama hiç bir haklı neden anneye öyle bağırmaya gerektirmez dedim.

Evet bende ufak tefek sorunlar yaşadım evlenirken ufak tefek diyorum biz büyütmedik ama nişanı atma gerektiren sebeplerdi ve herkez at dediği halde aynen annesi için neden eşimi cezalandırayım dedim.hep söylerim bulmuşunuz bizim gibi aile öpüp başınıza koyun en azından bizde saygısızlık olmadı diğer eltimlerin ailesine ana avrat saymış resmen ben gene ucuz atlatmışım diyor diğer eltimler...

ben olsam eşime söyler duruma el koymasını sağlardım..sonuçta eşim de annesine bağırıp çağıracak değil ama usulune göre bir yol izler..annesine geleceği gün sizin misafirlerle çakıştığında işimiz çıktı anne yarın gel vs gibi birşeyler söyleyebilir..bunu yapacak olan eşindir.eşin annesine söylese annesi kırılmaz ama siz söylerseniz adınız kötü gelin olur..benim kaynanam da cahil ve bazen o da yapıyor böyle şeyler ...ama ben hemen eşime havale ediyorum o icabına bakıyor :))

ben olsam eşime söyler duruma el koymasını sağlardım..sonuçta eşim de annesine bağırıp çağıracak değil ama usulune göre bir yol izler..annesine geleceği gün sizin misafirlerle çakıştığında işimiz çıktı anne yarın gel vs gibi birşeyler söyleyebilir..bunu yapacak olan eşindir.eşin annesine söylese annesi kırılmaz ama siz söylerseniz adınız kötü gelin olur..benim kaynanam da cahil ve bazen o da yapıyor böyle şeyler ...ama ben hemen eşime havale ediyorum o icabına bakıyor :))

ben eşime diyorum hayatım gençlerin arasında annen sıkılır eşim: Olsun birşey olmaz
ama asıl şu hoca büyü işlerini eşimle paylaşsam mı onu bilmiyorum şuan.....sonuçta kimse annesine böyle birşeyi konduramaz offf ya nasıl davranacığımı şaşırdım gerçekten

sanırım kayınvalidene yakın oturuyorsun daha uzak bir yere tasınma ımkanınız var mı? ozaman misafır geldıgını de soylememıs olursun ... kendı de gelmez.

sanırım kayınvalidene yakın oturuyorsun daha uzak bir yere tasınma ımkanınız var mı? Ozaman misafır geldıgını de soylememıs olursun ... Kendı de gelmez.

hayır canım ben en başta uzak olsun dedim otobüsle tam 1saat ama yetişir her şekilde sonra da ay hastayım hiç halim yok der ahhh ahhhh

Canım sen kaynananın cahilliğinden değil densizliğinden utanıyorsun ve bence haklısın, anlattığın lafları arkadaşlarının önünde duyan her kim olursa olsun utanır, sıkılır bence.Allah kolaylık versin.

ben eşime diyorum hayatım gençlerin arasında annen sıkılır eşim: Olsun birşey olmaz
ama asıl şu hoca büyü işlerini eşimle paylaşsam mı onu bilmiyorum şuan.....sonuçta kimse annesine böyle birşeyi konduramaz offf ya nasıl davranacığımı şaşırdım gerçekten

EŞİNE Böyle deme ,direk söyle ,annesini eşin de tanımıyor mu ,densizliğini görmüyormu ,eşin görmüyorsa demekki onda da sorun var ,eşinin bunu farkedip engel olması lazım aslında ,çünkü senin de bir çevren var ,rencide olmanı istememesi gerekir..

büyü olayını okumadım ben içeriğini bilmiyorum ama eğer öyle birşey varsa hemen eşine anlat ..eşin hayat arkadaşın senin ..sana güvenmiyorsa zaten eşin de hata etmiş olur..sana güvenecek ,bu işin içini araştıracak ..
böyle herşeyi eşine söylemekten korkarsan ilerde çok daha büyük sorunlar kapınızı çalar..

canım sen kaynananın cahilliğinden değil densizliğinden utanıyorsun ve bence haklısın, anlattığın lafları arkadaşlarının önünde duyan her kim olursa olsun utanır, sıkılır bence.allah kolaylık versin.

aynen canım yoksa okumak okumamak hiç eğil insan kendini yetiştirsin önemli olan o çok sıkılıyorum bu durumdan dediğim gibi ben bir şekilde idare ediyorum ama gerçekten de arkadaş ortamına hiç girmesini istemiyorum allah yardımcın olsun gerçektende

eşine böyle deme ,direk söyle ,annesini eşin de tanımıyor mu ,densizliğini görmüyormu ,eşin görmüyorsa demekki onda da sorun var ,eşinin bunu farkedip engel olması lazım aslında ,çünkü senin de bir çevren var ,rencide olmanı istememesi gerekir..

Büyü olayını okumadım ben içeriğini bilmiyorum ama eğer öyle birşey varsa hemen eşine anlat ..eşin hayat arkadaşın senin ..sana güvenmiyorsa zaten eşin de hata etmiş olur..sana güvenecek ,bu işin içini araştıracak ..
Böyle herşeyi eşine söylemekten korkarsan ilerde çok daha büyük sorunlar kapınızı çalar..

büyü olayın içeriği arkadaşlarıma işte diğer gelinlerine nasıl büyü ne büyüsü yaptırdığını hangi hocaya gittiğini analttı. Ben analtmak tan değilde eşimin tepkisinden çekiniyorum şikayet etmek gibi olsun istemiyorum ama en yakın zamanda bunalrı konuşmam lazım bu akşam konuşmayı düşünüyorum zaten ..

kendinize niye kızıyorsunuz ki?
sevginiz için eğitim kültür düzeyi bile düşünmeden evlenmişsiniz,
bir de kalkıp marmaradan kimsenin kolay kolay gitmek istmeyeceği bir bölgeye ailenizden uzağa gitmişsiniz.
bence fedakarlık sırası sizde değil.
eşiniz ailesiyle aranıza mesafe koyabilmeli.
kendini geliştirmeli ve ailesine de yol göstermeli.
eğitimsizliğe çare vardır ama malesef görgüsüzlüğün bi çaresi yok.
sonradan olmuyor,
o yüzden o insanları olduğu gibi kabul edip bu durum içinde mutlu olmanın yolunu arayın.
kadın geliyorsa bile hoşgörün, ciddiye almayın patavatsızlıkların üstünü örtün.
eminim gelecek olan arkadaşlarınız da yaşlı ve cahil bi kadını hoşgörebilecek düzeydedirler.

büyü olayın içeriği arkadaşlarıma işte diğer gelinlerine nasıl büyü ne büyüsü yaptırdığını hangi hocaya gittiğini analttı. Ben analtmak tan değilde eşimin tepkisinden çekiniyorum şikayet etmek gibi olsun istemiyorum ama en yakın zamanda bunalrı konuşmam lazım bu akşam konuşmayı düşünüyorum zaten ..

kaynanan tam cahilmiş,yaptığı yanlışı bile alenen anlatıyor:34:

Back
X