• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime nasıl yakınlaştırabilirim?

meyveliturta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
60
24
88
Bu sene sınıfa yeni gelen birisi dikkatimi çok çekti.Eli yüzü düzgün hoş bir çocuk.Hiç sohbetimiz yok diyemem ama öyle çok sıkı bir arkadaşlığımızda yok.Arada konuşup,güleriz,şakalaşırız.Ama çoğu zaman beni fark etmez bile.Örneğin geçen gün ders notlarını istemek için mesaj attım ancak çok soğuk bir cevap verdi.O gün hayli moralim bozuldu.Aslında ders notu istenecek son kişidir ama biraz arkadaşlarımın gazına geldim diyebilirim.Bazen düşünüyorum acaba hoşlandığımı belli mi ediyorum diye ama öyle sürekli dibinden ayrılmama gibi bir durumum yok.Bazen çok neşeli bir şekilde yanına gidip iletişim kurmaya çalışırım ki karşılığını alırım,bazen de hiç gitmem her zaman olmasada arada bir gelir.Sorum şu ki bu çocuğu kendime nasıl yakınlaştırabilirim?Ayrıca sadece okul ortamında görüştüğümüz için öyle süslenip karşısına geçme imkanım da yok.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

O yakinlassin sen niye ugrasicaksin belki onun sana ilgisi yoktur normal davran olucagi varsa olur zaten yoksa da komik duruma düşme bence

Kendin olarak yakınlaştır, başka bir kimliğe veya görüntüye bürünüp yakınlaşmasını beklersen ilerde çok sorun çıkar. Kendini küçük düşürme, insanların lafına aldanma. Onu yap bunu yap derler sonra rezil olduğunla kalırsın.

Yapacağını yapmışsın zaten olsaydı çoktan olurdu. Daha da üstüne gidersen iyice havalara girecek...

Mesaj yazmışsın ya hani. İsteseydi o muhabbeti uzatırdı gibi sanki. Erkekleri biliyoruz sonuçta. Bizim gibi değiller. İstedikleri zaman açık seçik yazarlar : ))

Mesaj yazmışsın ya hani. İsteseydi o muhabbeti uzatırdı gibi sanki. Erkekleri biliyoruz sonuçta. Bizim gibi değiller. İstedikleri zaman açık seçik yazarlar : ))
O da var doğru :( Yine de iyi niyetli düşünüp belki o anda işi vardı diye düşündüm.Fazla iyi niyetli düşünüyorum galiba

E

Evet bazen bende öyle düşünüyorum.Ama ertesi gün sanki sürekli benimle iletişime geçmeye çalışıyor gibi geliyor.Bir gün hiç konuşmazsak ertesi gün gülüp eğleniyoruz
Gülüp eğlenmek hoşlanma belirtisi değildir ki. Aksine sen gelince durgunlaşır, ağır başlı olur, kendini anlatmaya çalışır falan filan. Kakara kikiride hoşlanma ihtimali pek yoktur.

Çok bir şey yapmadım aslında.Sadece arkadaş gibi davrandım
Fakat arkadaşlık yetmemis başka çözüm yolları arıyorsun. Eğer düşünmüş hoslanma ihtimali olmuş olsaydı arkadaşlığı ilerletmeye calisirdi ki keza biz normal arkadaşlarımızdan bile not isteyince adamlar ders arasında hadi gidip cektirelim diyor. Soğuk cevap vermesi ya senin ilgini anlayıp rahatsız olmasindan ya da mizacindan. Bilemiyorum

Back
X