Kendime ok kzyorum..O kadar ok iim yanyor anlatamam..Ne olacak imdi ?..

nedir buldugun yol, anlatta bılelım datlım

aslında aklımdan teklifine evet diyip ondan sonra o eskiden bana nasıl davranıyosa bende öyle davranmayı düşünüyodum yani çok iyi davranmicam o beni çok üzmüştü soğuk soğuk davranıp falan şimdide ben öyle yapmayı düşünüyordum ama zaman kaybı olur uğraşmasam iyi olur dedim ama bilemiyorum.henüz cevap vermedim.

Ben hiç bir şey anlamadım..
Adam başkasına aşık olduğunu söyleyip gitmiş,sonra seni seçtim demiş,geri dönmüş...
Eeeeeeee???
Bu adam seçici kurulu başkanı falan mı ki?
Sonuç?:uhm:

Ben hiç bir şey anlamadım..
Adam başkasına aşık olduğunu söyleyip gitmiş,sonra seni seçtim demiş,geri dönmüş...
Eeeeeeee???
Bu adam seçici kurulu başkanı falan mı ki?
Sonuç?:uhm:
Evet doğru anlamışsın.önce bana ayrılalım dedi sebebini söylemedi.benden ayrıldıktan 1 kaç gün sonra birisini bulmuş ve yine 1 kaç gün sonra geri dönüp bana beni sevdiğini söyledi.
Sonuç=bana beni sevdiğini söylüyo hala ama ben daha cevap vermedim.hiçbişi demedim.

Kendinize yazık ediyorsunuz bence..
Ne gerek var bu karakterdeki adamlar için kafa yormaya??

teklıfını kabul falan etme, tezgah kurup oyun oynamaya değmez. onu reddersen daha bi koyar böylesine. şimdı kabul edip surat yapsan bide üstune tekrar terk eder seni,oyunun yarım kalır. sav gitsin başından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…