kendime saygımı yitiriyorum

1. Konu sahibi arkadaşımız İK cı değilmiş. Size göre (Belki de gerçekten) profesyonelce davranmayıp duygularıyla hareket etmiş. Bu örnek de bize gösteriyor ki, duyguyla yapılan her hareket de yanlıştır diyemeyiz. Konu sahibi belki bilerek belki bilmeden doğru bir karar vermiş. Çünkü iş görüşmelerinde dikkate alınacak tek şey mesleki yeterlilik değildir. Kişilik de çok çok önemlidir.
  2. 2. Ergen kız muhabbeti demişsiniz, iş hayatına atılmış ama hala ergen kız muhabbeti yapan insanlarda ben akli olarak bir gelişmemişlik vardır diye düşünürüm ve işe almam. Yine doğru bir karar.
  3. Her halukarda doğru bir karar vermiş. tebrık ederim pempemsu :KK48:

teşekkür ederim tatlım :KK52:

Yahu biraz gerçekçi olalım, hele hele imalat sanayinde iseniz öyle çok kaliteli eğitimli döpiyesli insanlar gelmiyor ki. Ergeni de vaar, arızası da.

Neyse bunlar daha farklı konular, ileri sayfalarda pembesuyu daha iyi anladım. Fakat ilk mesajından hiç de haklıymış gibi anlaşılmıyor. Saçım kötü başım kötü kıyafetim kötü kızları da eledim ooh deyince yanlış anlaşılması normal :KK28:
Hiçbir İk cının döpiyes beklentısı yok emin ol :KK70:
Ama o arızalar ve ergenler malesef, donanımlı bir İk cının sınavından geçemezler. Geçerlerse iş yerlerine anca zararları dokunur.

Aynen ben de böyleyim hamileliğin başından beri. Bu aralar daha da enerjim düşük. Hemen uykum geliyor. Sıcaklar da halsizlik yapıyor. Bakım zaten aklıma gelmiyor. Gelse de uğrasamıyorum. Doğum iznine ayrıldım. Gün içinde uyuyorum ara sıra. İnşallah normale dönerim doğumdan sonra :D o zaman da yorulucam ama inşallah enerjim geri gelir.

Sırf gıcıklığına işe almamak nedir ya? Kendiniz yazmışsınız eğitilebilir de yazabilirdim ama gıcık oldum diye. Yazık.
Kusura bakmayın siz iş ahlakından yoksun birisiniz bu söylemlerinize bakarak. Utanmalısınız.

Bu şekilde söyleyince daha iyi anlaşılıyorsunuz, bence ilk mesajınızı düzenleyin. İlk mesajınızda sanki kaprisiniz yüzünden elenmişler gibi anlaşılıyor.

yahu kaprisimden bile işe almamış olsam ben konuyu bu yüzden açmadım ki insanların çılgın gibi bu konu üzerinde yoğunlaşması büyük bir eziklik göstergesi benim gözümde söylemiyim söylemiyim diyorum da hayatında belki hiç çalışmamış ( herkes için söylemiyorum ) gelmiş bana iş ahlakı diyor..

hangi iş ahlakı hayatında kaç kere mülakat yaptın altında kaç eleman çalışıyor..

farz edelim ki ben manyağın tekiyim gelen gençleri tipine bakıpta almıyorum bu bana hakaret etme özgürlüğü mü veriyor size ? karnımda ki bebeğe yazıkmış..

ayrıca daha öncede söyledim ama kimsenin güzelliğini saçını başını kıskanmayacak kadar herşeyim var konuma dönecek olursak sorunum halsizim hepsi bu..

bir kız kendisine mülakat yapacak kimseye hakaret etmez. belli ki siz kendinizden mutlu değilsiniz onların da güzel giymiş olması zaten fazlaca canınızı sıkmış. size bile gülmemiş olabilirler. burda yazılan konulardan artık neyin taraflı yazıldığını az çok anlayabiliyorum. biraz empati yapın. siz bakımsızsanız bütün bakımlılar kötü değil. bir duş almalısınız . kolum tutmuyor diye bir şey olmaz. işe gidiyorsunuz sonuçta. bir duş 5 dk. kıyafetinizi akşamdan seçin. ama en önemlisi vicdan.
+1
Bu konuyu başka üye açsa neler neler derlerdi.
Üyeden üyeye fark ediyor demekki

bence o kızları almamakla iyi yapmışsın. insanlarla saygısızca konuşup hakaret eden insanlardan hiç hoşlanmam. bizi endüstri meslekli mi işe alcak ohahahaaa nedir ya

asıl işi yapan fabrikamızı ayakta tutan belki bizden daha çok emek verip çalışan o kadar eml mezunu adam var ki başta bu kişi babam. benim personelimde de çok fazla var.

kimseye hesap vermek zorunda degilsin.
ayrica cok iyi yapmissin - mülakata geliyorlar ve o kadar da ukala tipler.

asil konuna gelirsek bende tam 10 gündür senin durumundayim sebebini bende bilmiyorum ama sen hamileymissin o yüzden olabilir yeteri kadar meyve yiyormusun? nasil besleniyorsun?

Ya ben eşini gömleğini ve bol jean giymene bayıldım. :KK36:sen salaş oldugunu düşünmüşsün ama. Ne güzel tam bir maskülen. Bnde giyerim eşimin gömleklerini, azcık da kilo aldıgım için gömlekler sanki üzerime dikilmiş gibi oluyor. Hatta eşim bile diyor benden çok sana yakışıyor bunlar kıskanıyorum valla. Ben erkek kıyafetleri içinde kendimi daha iyi hissediyorum.

Kırmızı ayakkabı sarı çanta mı? Naptın sen kendine:KK53:
Yediklerini,içtiklerine dikkat ediyor musun; gerekirse doktor tavsiyesiyle takviye alabilirsin.Aynı bıkkınlık,yorgunluk bende de var, ara sıra uğruyor

asıl işi yapan fabrikamızı ayakta tutan belki bizden daha çok emek verip çalışan o kadar eml mezunu adam var ki başta bu kişi babam. benim personelimde de çok fazla var.
Ama konu ise alip almamaniz degil halsizliginizdi hani!!!
Tavsiyem doktora gidin belki degerleriniz dusuktur.belki vitamin takviyeesi gerekiyordur

Konu açan arkadaşlara tavsiyem lütfen konuda detay vermeyin, misal, örnek vermeyin sonra KK hatunları o detaylarda boğulup gerçek konudan uzaklaşabiliyor. Konu kadının mezuniyetinden girmiş, kızların zavallılığından çıkmış.

Bir İK'cı bir pozisyon için onlarca adayla görüşür ve çok kuvvetli bir adayı bile tek sözüyle, oturuş biçimiyle, hitabetiyle eler. Profesyonel bir IK'cıya hiç bilmediğiniz bir alanda bu kadar yüklenmenizi anlayamıyorum. İK eğitimlerine katılan biri olarak İK'cıların nerden nasıl adam elediğini duysanız şok olursunuz demek ki. Kaldı ki iş görüşmesine gelen insanların çalışanla dalga geçmesi aşırı kuvvetli bir sebep elemek için. Ayrıca işe ihtiyacı olan bu kızlar elenince yerlerine işe ihtiyacı olmayan biri alınmayacak, alınacak kişi de işe ihtiyacı olan biri. Yani buradan vurmasanız bayanı iyi olur.

Bence zorla da olsa bakımınızı yapın, o zaman asıl daha mutlu olursunuz. Aynadaki silüetiniz sizi daha çok depresyone itebilir. Bence zorlayın kendinizi. Ben çok sıkıntılı bir hamilelik yaşadım, 5-6 ay bulantı ile geçti, delilerce kilo verdim ama yine de işe güzel giyinip giderdim. Onu da yapmasam herhalde hepten dibe vururdum.

yahu zaten benim anlamadıgım şey konu ne arkadaşlar ne diyor..

tipin düzelir ama ya vicdanın.......... sonsuz noktalar..

vicdanım rahatsız değil olsa bir telefonuma bakar kıza gel başla derim zaten. nedir bunların derdi ben anlamadım.
evet iknın ne oldugunu bilmeyen nasıl ve ne çeşit testlere tabi tuttugunu bilmeyen arkadaslar bişeyler anlatmaya calısıyor da muhtemelennasıl bişey olduğundan haberleri dahi yok.

+1
Bu konuyu başka üye açsa neler neler derlerdi.
Üyeden üyeye fark ediyor demekki

o arkadaşı zaten anlayamadım siz bakımsızsınız ama tüm bakımlılar kötü değil derken bana bakımsız oldugum için bakımlı insanları kötü gördüğümden falan bahsetmiş..

ban yemek istemiyorum o yüzden gülüyorum..

kimseye hesap vermek zorunda degilsin.
ayrica cok iyi yapmissin - mülakata geliyorlar ve o kadar da ukala tipler.

asil konuna gelirsek bende tam 10 gündür senin durumundayim sebebini bende bilmiyorum ama sen hamileymissin o yüzden olabilir yeteri kadar meyve yiyormusun? nasil besleniyorsun?

canım meyve ceviz badem falan yiyorum da yok ya enerjim sıfır.. nasıl düzelcem bilmiyorum.

Back
X