kendime saygımı yitiriyorum

Kırmızı ayakkabı sarı çanta mı? Naptın sen kendine:KK53:
Yediklerini,içtiklerine dikkat ediyor musun; gerekirse doktor tavsiyesiyle takviye alabilirsin.Aynı bıkkınlık,yorgunluk bende de var, ara sıra uğruyor

evet üstüm başım zaten bol bol çuval gibi dolaşıyorum ama olsundu geçecekti :spor:

Ya ben eşini gömleğini ve bol jean giymene bayıldım. :KK36:sen salaş oldugunu düşünmüşsün ama. Ne güzel tam bir maskülen. Bnde giyerim eşimin gömleklerini, azcık da kilo aldıgım için gömlekler sanki üzerime dikilmiş gibi oluyor. Hatta eşim bile diyor benden çok sana yakışıyor bunlar kıskanıyorum valla. Ben erkek kıyafetleri içinde kendimi daha iyi hissediyorum.

eski gömlekleri oluyor çünkü evlendikten sonra eşimde 6 aylık gibi oldu :KK71:
yenileri tam olmuyor daha ama 4-5 o da olacak galiba :KK37:

sadece kendime de değil eşime işime evime..

öyle bir bitkinlik boşvermişlik..

tam 2 haftadır saçımı toplayıp üstüme ne geçirirsem çıkıyorum evden. ne ayakkabı çanta uyumu kaldı ne yüzüme gözüme bişey süreyim.. o kadar saldım ki kendimi.. saçlarım kabus gibi.

iş yerine yeni personel alımı var bu sabah resim mülakatını yapmak için odaya girdim kızlar kendi arasında endüstri meslek lisesi çıkışlılar yapıyor sınavı nasıl bi yer ya burası diye gülüştüler..
bende bayanlar haddinizi bilin diye uyardım .
mülakata gelirken bizde manken gibi giyinmiştik tabi kız bi kendine baktı bi bana skandal ya..

ama benim tipi görseniz apaçiler halt yemiş yanımda öyle bir kayıklık.. neyse kızların ikisine de sırf söyledikleri laf ve gülüşmeler yüzünden yetersizdir raporu yazdım..
aslında eğitilebilir de derdim ama uyuz oldum. hala bile sinirliyim.
pişman değilim :KK53: aaa aynı buna benziyor bu ara tipim :KK53::KK53::KK53:

neyse bozuldum tabi acaba eşim ne düşünüyor diye aradım hemen işe girmeye çalışan kızlara madara oldum diye anlattım boşver halin yok nasılsa takılma 2-3 haftaya düzelirsin hem böylede güzelsin falan dedi ama yalan böyle kimse olamaz.

kendime gelmem lazm ama gelemiiiyorum. yemek yiyip yatıyorum yok kremmiş saçmış bir sonraki güne hazırlıkmış falan yalan oldu.

psikolojikte değil üstelik yataktan çıkamıyorum iş yerinde bile uyuyasım geliyor.
personelim sürekli hasta mısınız neyiniz var çok bitkin görünüyorsunuz diyor.

hepsinden öte eşim de içinden belki bu kız kendini saldı ya bir daha eskisi gibi olmazsa diye geçiriyor mu acaba?

nasıl vakit ayırıyorsunuz kendinize en kısa yoldan şu tipimi düzeltelim ya aynalara küstüm.
iş yerinde hamile arkadaşlar gayette mis gibi şıkır şıkırlar. kırmızı ayakkabıyla sarı çanta taktım düşünün boşvermişliği..

birde çocuk eklenince b.klu gömlekler bile giyer gelirim heralde.. niye böyle oldum ben ya. :kızgın:

Ayyy bu hal aynı bennnnn allahtan okullar tatil olmuştu da evde yatıp yuvarlandım rahat rahat :rapci:
Sen kendini saliverme bir program uygula kendine bolca dinlen kuaföre git dicem de fön çektirirken daha da uykum gelirdi benim :KK70: daha yeni yeni düzeliyorum... geçer inşallah senin de...

insanların dış görüşünüşüyle dalga geçmek bu kim ki bize yeterlilik raporu verecek diyebilmek çok profesyonel bir davranış dimi ?

Yaaani biz üniversitedeyken ne profesorler vardı giydikleri kıyafetler 40 yıllık gibiydi. Ama onlarla dalga geçen insanlar da vardı ha o prof.lar kalitesiz miydi? Adamlar yürüyen kitap gibi ama onlarla dalga geçenler..... söylemek istemiyorum bile cehalet seviyelerini....:KK12:

Valla ben herkesin odaklandığı kısma odaklanamadım ne yalan söyleyeyim:KK48: İşe alımda mesleki yeterliliğe baktığım kadar adaba,kişiliğe de bakarım.
İşte bizde sabahtan beri arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama yok Nasıl vicdan yok hak yedin çocuğuna acıyorum kompleksli egolu denmedik laf bırakmadılar kadına. Düşün karnındaki bebeğine kadar laf söylediler üstelik kadın kötü bir dönemden geçtiğini söylediği halde. Gördüğün gibi pembesu vicdansız ona burda resmen giydirenler vicdan abidesi. :işsiz: Ha biride başka üye olsa falan diye muhabbete girip bize de taş atmış. Buranın yarısı babamın kızı yarısı kanlımın kızı ya ayrım yapmasak olma tabi. Ah bu kafalar ahhh

valla konu o aslında ama insanlar çıldırmış olmalı :eğlence:
Insanlar cildirmadi bak koskoca pargraf ayirmisin giyime ozen gostermediginden,sac bas daginik dolastigindan,is gorusmesine gelen iki kizin sikligindan,onlarin eml mezunumu alacak ise demesinden bunlar kimsenin hayal urunu degil senin yazdiklarin.
Hamilelikten halin olmadigina inan diger paragraftan daha az yer ayirmissin.o yuzden konu kizlardan hoslanmayip ise almamana geldi buna sen sebep oldun.
Belki yanlis ifade ettin belki asil noktadan cok virgule yer verdin.
Hamileliginde halsizliginse asil konu muhtemelen havalar cok sicak onun etkisi var yinede bir doktoruna gorun belki vitamin takviyesi yapar

geçici bir süreç,sürekli uyku hali,halsizlik,gerginlik,biraz düşük motivasyon vs...hepsi hormonlardan:)
eminim 2.trimesterde bomba gibi olacaksın..birden bir uyanma hali geliyor insana,ışıldayacaksın merak etme:)

İşte bizde sabahtan beri arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama yok Nasıl vicdan yok hak yedin çocuğuna acıyorum kompleksli egolu denmedik laf bırakmadılar kadına. Düşün karnındaki bebeğine kadar laf söylediler üstelik kadın kötü bir dönemden geçtiğini söylediği halde. Gördüğün gibi pembesu vicdansız ona burda resmen giydirenler vicdan abidesi. :işsiz: Ha biride başka üye olsa falan diye muhabbete girip bize de taş atmış. Buranın yarısı babamın kızı yarısı kanlımın kızı ya ayrım yapmasak olma tabi. Ah bu kafalar ahhh

kimisi benden nefret ediyor sebebini çözemedim ama her konuma gelip sen zaten öylesin o kocan sana niye katlanıyor vs gibi yorumlar oluyor.
tipler belli.

evet arada size de giydirdiler farkettim. hani kendilerinden o kadar eminler ki aranızda benim gibi düşünen olma ihtimali çoooook uzaklarda geliyor size aslında hatalı oldugunu biliyorsunuz ama sırf hamile ve pembesu oldugu iin hak veriyormussunuz izlenimi veriyorlar.

Insanlar cildirmadi bak koskoca pargraf ayirmisin giyime ozen gostermediginden,sac bas daginik dolastigindan,is gorusmesine gelen iki kizin sikligindan,onlarin eml mezunumu alacak ise demesinden bunlar kimsenin hayal urunu degil senin yazdiklarin.
Hamilelikten halin olmadigina inan diger paragraftan daha az yer ayirmissin.o yuzden konu kizlardan hoslanmayip ise almamana geldi buna sen sebep oldun.
Hamileliginde halsizliginse asil konu muhtemelen havalar cok sicak onun etkisi var yinede bir doktoruna gorun belki vitamin takviyesi yapar

hanımefendi konum ne açın ilk sayfada yazıyor öğle yemeğine gittim geldim 7 sayfa yazı var toplasan 10 tane yorgunluk için öneri var kalan herkes vicdanıma çocuguma karakterime insanlıgıma saldırmakla mesgul ne yapsaydım ?

öneri verenlere teşekkür edip kalanları görmezden mi gelseydim gerçi bir çoğu ağzının payını almış ya neyse..
onlara cevap veriyorum kim ne yazdıysa ona cevap veriyorum sen bana yazık senin insanlığına yazınca aa teşekkür ederim güzelleşmek için insanlığımı düzelmeliyim mucuk mu yazmam gerekiyor..

kaldı ki bunca hakarete rağmen gerçekten sakinliğimi koruyup bana söylenen şeyleri karşımdaki vicdanlı insan topluğuna söylemiyorum..
inşallah bir gün sizde benim imkanlarıma sahip olup minnoş kızlarımızı işe alırsınız ve beni hatırlarsınız.

geçici bir süreç,sürekli uyku hali,halsizlik,gerginlik,biraz düşük motivasyon vs...hepsi hormonlardan:)
eminim 2.trimesterde bomba gibi olacaksın..birden bir uyanma hali geliyor insana,ışıldayacaksın merak etme:)

ahhh inşallah inşallah :KK68::KK68::KK68:

yahu zaten benim anlamadıgım şey konu ne arkadaşlar ne diyor..

tipin düzelir ama ya vicdanın.......... sonsuz noktalar..

vicdanım rahatsız değil olsa bir telefonuma bakar kıza gel başla derim zaten. nedir bunların derdi ben anlamadım.
evet iknın ne oldugunu bilmeyen nasıl ve ne çeşit testlere tabi tuttugunu bilmeyen arkadaslar bişeyler anlatmaya calısıyor da muhtemelennasıl bişey olduğundan haberleri dahi yok.

Bence hamile birisine bu kadar yüklenmek de çok vicdani değil. O hormon değişimi hepimizde oldu. Ayrıca tek bir cümle/olay ile insanları böyle yargılamak, genel analiz yapmak, aşağı çekmek ben cidden anlayamıyorum bazı kişileri. Her konuda benim asla takılmayacağım mevzuları illaki bulup bir şekilde konu sahibine bel altı vuruluyor. Genel anlamda garip konular var ben de eleştiririm ama insanların kişiliklerini böyle yüzeysel bir iki satırla eleştirmek, vicdansız demek, ders vermeye çalışmak cidden tahammül edilir değil. Bence konunu kapattır çünkü daha çok gelip ders vermeye çalışan olacaktır, sıkma canını hamile hamile.

Tamam ya yeter, üstüne gitmeyin kızın. Hamile işte, duygu patlaması yaşıyor. Görmüyor musunuz? Esas konudan çok bu olaya da değinmiş olabilir ne var bunda?

şöyle istiyorum ki sadece göbüşü çıkanlardan olayım saçım başım eskisi gibi olsun aynaya bakınca kusasım gelmesin mesela :dondurma: neysee 1 ay kaldıı o zaman geldiğinde bu dedikleriniz olmazsaa sorarıım sizee :KK71::KK71::KK71::KK71:

yahu kaprisimden bile işe almamış olsam ben konuyu bu yüzden açmadım ki insanların çılgın gibi bu konu üzerinde yoğunlaşması büyük bir eziklik göstergesi benim gözümde söylemiyim söylemiyim diyorum da hayatında belki hiç çalışmamış ( herkes için söylemiyorum ) gelmiş bana iş ahlakı diyor..

hangi iş ahlakı hayatında kaç kere mülakat yaptın altında kaç eleman çalışıyor..

farz edelim ki ben manyağın tekiyim gelen gençleri tipine bakıpta almıyorum bu bana hakaret etme özgürlüğü mü veriyor size ? karnımda ki bebeğe yazıkmış..

ayrıca daha öncede söyledim ama kimsenin güzelliğini saçını başını kıskanmayacak kadar herşeyim var konuma dönecek olursak sorunum halsizim hepsi bu..
Eee pembesu ihale bana mı kaldı yani? Lütfen sitemin kimeyse ona alıntı yap, gelip de beni alıntılama. Hayret bir şey insan gibi yorum yapıyoruz hakaret etme özgürlüğü bilmem ne. Kim ben mi hakaret etmişim sana?

Forumlardaki şu tribe de bitiyorum, sen her şeyi dökül dökül sonra ona yorum yapmayın şuna yapmayın buna yapmayın sadece istediğim şeylere yapın.

Buradaki çoğu kadın senin sandığın kadar domestik değil emin ol, bilmiyorsun bence kimler nerelerde çalışıyor altında kaç elemanı var :KK8:

Neyse pembesu normalde iyi kızsın sen fazla uzatmak istemiyorum. Hamileliğine veriyorum atarlanmanı da.

Tamam ya yeter, üstüne gitmeyin kızın. Hamile işte, duygu patlaması yaşıyor. Görmüyor musunuz? Esas konudan çok bu olaya da değinmiş olabilir ne var bunda?

iyide ben yapmadım ki bunu ilk sayfada tek bir satıda geçiyor kızların mevzusu sonra kendi kendilerine çekip uzatmışlar cevap verince ben suçlu oldum..

herkes için demiyorum ama aralarında ciddi rahatsız tipler var.

Eee pembesu ihale bana mı kaldı yani? Lütfen sitemin kimeyse ona alıntı yap, gelip de beni alıntılama. Hayret bir şey insan gibi yorum yapıyoruz hakaret etme özgürlüğü bilmem ne. Kim ben mi hakaret etmişim sana?

Forumlardaki şu tribe de bitiyorum, sen her şeyi dökül dökül sonra ona yorum yapmayın şuna yapmayın buna yapmayın sadece istediğim şeylere yapın.

Buradaki çoğu kadın senin sandığın kadar domestik değil emin ol, bilmiyorsun bence kimler nerelerde çalışıyor altında kaç elemanı var :KK8:

Neyse pembesu normalde iyi kızsın sen fazla uzatmak istemiyorum. Hamileliğine veriyorum atarlanmanı da.

hayır canım sana kalmadı yorum yapmışın ya oradan alıntılayıp diğer yazan herkese cevap verdim sana özel bir mesaj değil :KK54:

iyide ben yapmadım ki bunu ilk sayfada tek bir satıda geçiyor kızların mevzusu sonra kendi kendilerine çekip uzatmışlar cevap verince ben suçlu oldum..

herkes için demiyorum ama aralarında ciddi rahatsız tipler var.
Bu konudan bir kıssadan hisse çıkardım kendime. Canın mı sıkılıyor, başına bela mı arıyorsun, çoktandır kimse seni bi güzel fırçalamadı mı, ne duruyorsun??? Gel Bdv ye konu aç. :KK70::KK70::KK70:
Bunu Bdv nin başına yazsalar süper olurdu.

Bu konudan bir kıssadan hisse çıkardım kendime. Canın mı sıkılıyor, başına bela mı arıyorsun, çoktandır kimse seni bi güzel fırçalamadı mı, ne duruyorsun??? Koş Bdv ye konu aç. :KK70::KK70::KK70:

işte benim canım sıkılıyordu sonunda akşamı ettim ohh :21::21:

şöyle istiyorum ki sadece göbüşü çıkanlardan olayım saçım başım eskisi gibi olsun aynaya bakınca kusasım gelmesin mesela :dondurma: neysee 1 ay kaldıı o zaman geldiğinde bu dedikleriniz olmazsaa sorarıım sizee :KK71::KK71::KK71::KK71:
valla ben 9 ay boyunca halsizdim :KK70: hatta kızım 2,5 yaşında neredeyse, son 7-8 aydır tam anlamıyla kendime bakmaya başladım... ayyyy bi dakika moral bozdum di mi şimdi ben :deli:
şaka yapıyorum inan, benim bakımsızlığımın altında başka sebepler vardı, ama gerçekten hamileliğin ortasında acayip bir enerji geliyor, bu yorgunluğu halsizliği isteksizliği atarsın merak etme
ayrıca kızlar konusunda üstüne gelen arkadaşlara fazla takılma derim, ben kurumsal bir yerde çalışıyorum ve birim amirlerinin ne sebeplerden iş başvurularını reddettiğini bilirim ki haklılar da evet iş bilmek önemli ama çalışma arkadaşlarına uyum sağlamak gibi başka özelliklerde önemli
ayrıca o kadar ihtiyacı olsalardı o işe usturuplu oturmayı bilirlerdi
ben iş görüşmelerinde elimi ayağımı nereye nasıl koyacağımı bilmezdim ama fazla sırıtmayayım, ama çok da suratımı asmayım elim kolum bağlı olmasın ama salkım sepelek de durmayım diye ter dökerdim

Back
X