Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendime söz versemde Bir türlü adet günümü bekleyemiyorum diyenler:(
Ben buayda tedaviden pozitif sonuc almazsam ara verecem ilac icmekten nefret ediyorum o zaman incir kürünü deneyecem cnm ben 10 yıla yakındır hamile kalmak icin kim ne dediyse yapıyorum
Ben buayda tedaviden pozitif sonuc almazsam ara verecem ilac icmekten nefret ediyorum o zaman incir kürünü deneyecem cnm ben 10 yıla yakındır hamile kalmak icin kim ne dediyse yapıyorum
Canımmm yaaaa ne desem ki inan bilmiyorum. Ama üzülmee cnmm ne mucizeler oluyor yıllar sonra. Biraz dinlenirsin sonra denersin tekrar umudunu yitirmeyeceksin tamam mı tatlım? Pes etmek yok savaşacaksın moralini yüksek tutacaksın. Canım benim çıkmam gerekiyor haberleşiriz tamam mı tatlım. kendine iyi bak yarın görüşürüz. iyi geceler.
Canımmm yaaaa ne desem ki inan bilmiyorum. Ama üzülmee cnmm ne mucizeler oluyor yıllar sonra. Biraz dinlenirsin sonra denersin tekrar umudunu yitirmeyeceksin tamam mı tatlım? Pes etmek yok savaşacaksın moralini yüksek tutacaksın. Canım benim çıkmam gerekiyor haberleşiriz tamam mı tatlım. kendine iyi bak yarın görüşürüz. iyi geceler.
Slm kızlar. Yazdıklarınızı okudum. Ben de ayni durumdayim. Adetime 4-5 gün kala test yaptım. Ama çıkmadı tabiki. Simdi 3-4 gün var.cok umitlenmemeye calisiyorum. Ama yine de cok merak ediyorum. Hayırlı haberlermizi paylaşırız inşallah