- 10 Mayıs 2023
- 49
- 19
- 18
- 31
- Konu Sahibi rodotorula
-
Ben biraz eksik anlattim sanirim, sorun sadece yemek ev isi degil, eger oyle ben yapamam dersem gider yapar, dedigim gibi tatli dilli ama surdurulebilir degil. Benim aslinda sormak istedigim genel bir hayat tarzi ile alakali, her konudagerekeni yapmazsanız bu böyle uzar gider
kendini ne sanıyor affedersiniz paşa hazretleri
bundan sonra ev işlerini salın akşamları gelince eee naptın diyin öncesinde sabah giderken akşama hadi bakalım bir makarna olsun yap çok zor değil diyin
akşam geldiğinizde muhakkak sorun yaptın mı hadi koy da yiyelim diyin yapmadıysa da kendinize ekmek arası falan yapıp yiyin
affedersiniz eşek gibi karnını doyuracak
çalışmaya başladığında da düzeni bozmayın
sorumsuz tembel adamla zorBen biraz eksik anlattim sanirim, sorun sadece yemek ev isi degil, eger oyle ben yapamam dersem gider yapar, dedigim gibi tatli dilli ama surdurulebilir degil. Benim aslinda sormak istedigim genel bir hayat tarzi ile alakali, her konuda
Demem mi, kac kere dedim, aslinda konustugumuz gibi biraz gecikmeli is aramaya basladi. Bu sadece bir ornek, asil sorun ben duramiyorum, ben kendimi yipratirken o hic yipranmiyor. Gunun sonunda o da ise girecek ya da arada yemek yapacak, beraber markete gidecegiz vs. Ama genel resme bakinca ben yoruluyorum ondan cok. Ama dediginiz cok mantikli, o yapmazsa benim de yapmayip durmam lazim.Yapmayın yani, aç otursun. İş aramamış siz hiç demediniz mi iş ara diye? Benim kv da böyle, zamanında yaptıklarını beğenmemiş, acele etmiş her işi kendi yapmış, şimdi evde ondan başka iş yapan yok, artık sabrı da yok. Bir de beni de kendisi gibi yapmak istiyor hiç yapmam. Evde aç otursam da bakkala gidip ekmek almam çünki bizde bakkal market işleri eşimde. Yeni evlendiğimizde Git al dedi baktı yapmıyorum sonradan söylemedi bile. Kötü yapıyorsa söylerim kötü oldu gelecek sefer iyi yap diye. Eşimin yapmasın gereken şeyleri 1 sene de dursa yapmam, baştan böyle davrandım diye artık kendisi de biliyor.
Aynen, dediğim gibi kv da duramıyor. İş oldu mu hemen yapılsın istiyor o yüzden de ertesi gün yapıyor, erkeklerin de işine geliyor. Ben öyle değilim, evde bir iş vardı, tam 1 sene bekledim o işi çünki eşim yapacaktı. Birkaç kere bana yap dedi, hayır sende dedim, daha ilk senemizdi. Siz de bir az rahat olun yoksa gelecekte hastalık bulacaksınız. En zor da iş konusu, onda da sabırlıymışsınız bayağı, iş bulmadan Ben yanımda bile getirmezdim herhaldeDemem mi, kac kere dedim, aslinda konustugumuz gibi biraz gecikmeli is aramaya basladi. Bu sadece bir ornek, asil sorun ben duramiyorum, ben kendimi yipratirken o hic yipranmiyor. Gunun sonunda o da ise girecek ya da arada yemek yapacak, beraber markete gidecegiz vs. Ama genel resme bakinca ben yoruluyorum ondan cok. Ama dediginiz cok mantikli, o yapmazsa benim de yapmayip durmam lazim.
Bu arada esimi korumak icin demiyorum ama bu benim basima hep geliyor, eski sevgilim de en sonunda buna donustu, ailemle de boyle
yoo yanlış algıdasınız sadece sizin erkeğiniz öyle biriKarsimda kim olsa buna gore sekillenecek, bence erkekler aa neler yapiyor bizim icin demiyor, daha cok istiyor ben daha fazlasina layigim diyip, o yuzden karsimdaki soyle boyle yapti degil de bu durumu nasil asabilirim?
ha siz kendi değersizlik psikolojinizi aşmak istiyorsanız da buyurun evliliğiniz bunu aşmanız için harika bir vesile size ama bunu görmemekte diretiyorsunuz gibi geldiIlerde cocugum olunca daha da yorulacagim biliyorum, bunlar bence aileden ogrenilen seyler ve benimle alakali,ben kendimi onceliklendirmeyi bilmiyorum.
hepsi size değişmeniz için işaret/vesileBu arada esimi korumak icin demiyorum ama bu benim basima hep geliyor, eski sevgilim de en sonunda buna donustu, ailemle de boyle
Bu adamdan çocuk yapmayı düşünüyorsunuz yani?Ilerde cocugum olunca daha da yorulacagim biliyorum,
Evet onu soruyorum bende, asmak istiyorum bu degersizlik hissimi. Erkek iste?? diyip de gecmiyorum onu neden dediniz anlamadim. Sevgisizlik vs gibi bu durum siyah beyaz degil, inanin esimi korumak icin demiyorum evet sorumsuz ama soyle bir seye inaniyorum ben elimden geleni yapayim eger hala boyleyse ayrilayim, cunku diger iliskilerimde ayni benim. Yani o kendime verecegim deger kasimi hic calistirmamisim nasil calistiracagimi bilmiyorum onu soruyorum gibi dusunebilirizhepsi size değişmeniz için işaret/vesile
siz değişmedikçe yine aynı partnerleri
Copunu kaldirmaktan aciz vs oyle bir durum yok, ben tam anlatamadim sanirim. Benim sordugum sey kendimle ilgiliAdam sizden para alıyor yan gelip evde yatıyor çöpünü kaldırmaktan aciz adam besliyorsunuz yani
Avrupa da da olsan zihniyet değişmeyince hayat aynı demek ki
erkekler şöyle böyle yapıyor dediğiniz içinErkek iste?? diyip de gecmiyorum onu neden dediniz anlamadim.
sizi seven insanın merhameti olurSevgisizlik vs gibi bu durum siyah beyaz degil, inanin esimi korumak icin demiyorum
yazdım zaten onun nasıl olduğunu size ama görüp görmemek size kalmış sadece bir anlık farkındalık yaşasanız aslında yeterdeger kasimi hic calistirmamisim nasil calistiracagimi bilmiyorum onu soruyorum gibi dusunebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?