Kendime yaptigim kötülük...

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Gunaydin herkese,
Oyle bir cikmazda hissediyorum ki bir aydir kelimelerle anlatmam mumkun degil... Benimkinden cok daha sikintili hayatları olanlar var biliyorum ama benim mutsuzlugumu yenmeme yetmiyor hiçbir dusunce.
Daha once bi konu acmistim ayni yerde calistigim biri ile alakali. Uc seneye yakin zamandan sonra ben ona asik olmuştum onun da ayni seyi bana hissettigi konusunda dusuncelerim vardi. Yanilmamisim, olaylar guzel bi sekilde gelisti birbirimize acildik. Ve yaklasik 1, 5 aydir suren bir iliskimiz var. Sorun iste burda basliyor. Her sey o kadar guzel ki... ben omrumde boyle sevmedim kimseyi... 29 yasindayim. Daha once iki kisi oldu hayatimda. Ikisi de ben istedigim icin hayatima giren insanlar degillerdi ve onlarla gecen zamanda simdi yasadigim duygularin varligindan bile habersizdim. Derdim su bu mutlulugun bozulmasindan cok korkuyorum. Kotuyu cagirirsan kotu seyler olur ya sanirim oyle olacak. Benden sikilmadindan korkuyorum. Aldatilmaktan korkuyorum. Terk etmesinden korkuyorum. Eski sevgilisi tanidigim biri ailesiyle tanismis hatta sozlenmenin eşiğinden donmusler. Onlari düşünüp hakkim olmadigi halde kiskanclik krizlerine giriyorum. Ona belli etmiyorum bi sey ama icten ice beni bitiriyor bu olumsuz dusunceler. Sabah her sey cok guzel ama gece olunca sacma sapan seyler dusunmeye basliyorum. Ruyalarim keza oyle. Sabaha kadar kabuslar goruyorum. Bazen boyle nereye kadar dayanabilirim diyorum kendime. Karman corman ve uzun yazdim biliyorum. Cok saglikli degil ruh halim. Imla hatam vs olduysa kusura bakmayin.
Tesekkurler.

Ayakların yere bassın
Yaşın 15 değil 29
Eğriyi doğruyu ölç
Çok sevmek yetmez bazen, iyi gözlemle
Bu adam ömrüme eşlik etmeye layık mı diye düşün
Ya biri kapars,a ya aldatırs, ya bilmem ne diye düşünmen çok anlamsız. Herşey güzelken hemde..

Herşey olacağına varır birkere bu şekilde düşünün
Madem güzel giden bir ilişkiniz var geçmişi kurcalayarak kendinize eziyet etmeyin
Tadını çıkarın şuanın,iyi gözlemleyin iyi düşünün Hayır olsun hakkınızda......

Neyin ne oldugunu anlayabilecek yasa gelmis koskoca kadinsin, bu kadar da paranoyaya gerek yok, otur mantiklica dusun

Kaybetmeden önce üzülmek de ilginç.
Şimdiden üzüleyim sonra az üzülürüm mü ne?
Ya da kaybedeceğinden emin olmak mı ?
Kaybetme korkusu güzel de ,kaybetmiş gibi hayıflanmak da gerçekten çağırmaktır.
Hakkınızda hayırlısı

Olumsuz düşünürseniz davranislariniza yansir bu olumsuzluklar ve her sey daha kötü olur. Ayni hatayi yaptıgim icin biliyorum. Olumlu düşünün ki davranışlarınız da olumlu olsun. ve sadece duygularla degil aklınızla da düşünün. Sonucta sadece sevmek yetmiyor.

Positif dusun ki positif olsun.
Adamin bazi hareketlerinden dolayi mi aldatir vs diye dusunuyosun?

Gunaydin herkese,
Oyle bir cikmazda hissediyorum ki bir aydir kelimelerle anlatmam mumkun degil... Benimkinden cok daha sikintili hayatları olanlar var biliyorum ama benim mutsuzlugumu yenmeme yetmiyor hiçbir dusunce.
Daha once bi konu acmistim ayni yerde calistigim biri ile alakali. Uc seneye yakin zamandan sonra ben ona asik olmuştum onun da ayni seyi bana hissettigi konusunda dusuncelerim vardi. Yanilmamisim, olaylar guzel bi sekilde gelisti birbirimize acildik. Ve yaklasik 1, 5 aydir suren bir iliskimiz var. Sorun iste burda basliyor. Her sey o kadar guzel ki... ben omrumde boyle sevmedim kimseyi... 29 yasindayim. Daha once iki kisi oldu hayatimda. Ikisi de ben istedigim icin hayatima giren insanlar degillerdi ve onlarla gecen zamanda simdi yasadigim duygularin varligindan bile habersizdim. Derdim su bu mutlulugun bozulmasindan cok korkuyorum. Kotuyu cagirirsan kotu seyler olur ya sanirim oyle olacak. Benden sikilmadindan korkuyorum. Aldatilmaktan korkuyorum. Terk etmesinden korkuyorum. Eski sevgilisi tanidigim biri ailesiyle tanismis hatta sozlenmenin eşiğinden donmusler. Onlari düşünüp hakkim olmadigi halde kiskanclik krizlerine giriyorum. Ona belli etmiyorum bi sey ama icten ice beni bitiriyor bu olumsuz dusunceler. Sabah her sey cok guzel ama gece olunca sacma sapan seyler dusunmeye basliyorum. Ruyalarim keza oyle. Sabaha kadar kabuslar goruyorum. Bazen boyle nereye kadar dayanabilirim diyorum kendime. Karman corman ve uzun yazdim biliyorum. Cok saglikli degil ruh halim. Imla hatam vs olduysa kusura bakmayin.
Tesekkurler.
COK SEVİYORSUNİLK DEFA AŞIKSIN BU DUYGULAR COK NORMAL ÜZÜLME HERŞEY COK GÜZEL OLACAK ALLAHA SIGIN.

Mutluluğu aramissin ;bulmuşsun, bu kez de bitecek diye korkuyorsun. Bu ilişkiye neden başladın ? Mutlu olmak için... Mutlumusun? Evet. Ee gerisi neden ? Vesvese yapma. İçini ferah tut. Mutluluğu kaldiramayacak kadar güçsüz müsün yoksa ? Düşün ... Kendini rahatlat.

Gunaydin herkese,
Tesekkurler.

ahh bende aynı senin gibiydim, karşımdakine güvenim tamdı ama düşünmeden edemiyoodum sonra akışına bıraktım, onu isteseydi onun elini tutardı benim değil dedim şuan üç buçuk yıldır sevgiliyiz. bunları düşünüp kendine eziyet etme..

Positif dusun ki positif olsun.
Adamin bazi hareketlerinden dolayi mi aldatir vs diye dusunuyosun?
Yok hayir tam tersi. Beni suphelendirecek ya da kiracak tek bir hareketine bile rastlamadim henuz. Sadece bi arkadaşın da yorumunda yazdigi gibi ben mutlulugu taşıyacak kadar guclu degilim. Alisamiyorum mutlu olma durumuna... Tesekkurler yorumlariniz icin.

henüz bir buçuk aylık bir ilişkide karşındaki insanı kaybetme korkusu yaşamak için çok erken. bakalım o sandığın kadar mükemmel biri mi? bu kadar deger vermeni hakediyor mu? duygularını zamana yaymalısın. 29 yaşında yetişkin bir kadınsın ve ayakların yere sağlam basmalı.ayrıca bu kadar kaybetme korkusu içinde olmaya devam edersen muhtemelen kaybedersin de. çünkü sen belli etmiyorum desen de karşı tarafa şu enerjiyi veriyorsun: "sen çok mükemmelsin ve ben sana aslında layık değilim, çok çaba gösterirsem senin benimle kalmanı sağlayabilirim." bunu bir düşün.

Gunaydin herkese,
Tesekkurler.
Henüz 1,5 aylık birliktelikte,beni bırakır mı aldatırmı v.s gibi şeyleri düşünmekten ziyade tanımaya çalış.Kafa yapınız,bakış açınız uyuyor mu.Ortak ve farklı yönleriniz neler.Belki sen istemeyeceksin ilerde.
İnsan korkuyla yaşayamaz ki.Tadını çıkarmak varken.Farzet ki olmadı bitti.Ucunda ölüm yok.Yaşandı ve bitti der.Hayırlısı buymuş der yoluna bakarsın.Kimseye bu kadar bel bağlama.

hahah bende bu mutluluktan istiyorum :) canım demekki çok mutlusun tadını çıkarır mısın lütfen böyle mutltluklar kolay bulunmuyor sen de biliyorsun. Ben de bir ilişkimde senin düşündüğün gibi saçma düşüncelere kapıldım ve mutluluğum kısa sürdü .Yapme etme diyorum sadece

Back
X