Yıllardır kafamı kurcalıyor atamadım kafamdan ne olur yardım edin.
Bir insanla birlikte oldum

o andan sonra benim için herşey değişti artık.26 yaşındayım. yıllar sonra karşıma biri çıktı öpüşmek dışında birşey yaşamamış. Şimdi ona söyleyemiyorum bunu kıskanç biri beni istemez ayrılır diye korkuyorum çok seviyorum. Belki affeder yalan söylemiş olmamı konuyu da kabul edebilir ama ya ilerde evlenince lafını ederse forumda çok okudum öyle diyenlerde var on sene sonra kadının önüne bunu koyuyor o zaman hiç kaldıramam . Üniversiteyi ailemin yanında okudum evlenince de aynı şehirde yaşamayı planlıyoruz ya bi şekilde öğrenirse bunu o kişiyle karşılaşırsak benimle uğraşmaya başlarsa yada bunu bilen bir kuzenim var şimdi konuşmuyoruz ya o söylerse benden değilde başkasından öğrenirse yıkılır.sizce varmı öyle bir ihtimal siz hiç karşılaştınız mı duydunuz mu böyle birşey.
Kendime yediremiyorum diye açtım konuyu çünkü o zamanda büyük konuştum ilişki yaşamadan kadınlar kocasına yalan söylüyor da nasıl bir omur yalanla yaşıyorlar yüzüne nasıl bakıyorlar vs neler düşünürdüm siz siz olan hiç bi konuda büyük konuşmanın yukarda Allah var ve asla ne yaşarsanız yaşayın en güvendiğiniz insana bile anlamayın ilerde yuvanızı bozabilir bir gün düşman olursunuz o zaman pişman olursunuz. Ben normalde çok dürüst ufacık yalanı bile kaldıramayan doğrucu Davut bi insanım ama bu konunun altında çok eziliyorum kendime yakıştıramıyorum ama sevdiğimi kaybetmek istemiyorum. Hadi onu kandırdım kendimi nasıl kandırcam ki ikisinide yüreğim almıyor diyeceksiniz ki yedin bi halt bunun sonucuna katlan anlat anlattım ayrıldı benden diyelim benim mutlu olmaya hakkım yok mu başka biri olsa gene aynı şeyi hissedeceğim.
(Lütfen beni yargılamayın şu anki aklım o zaman olsa zaten yapmazdım insan büyüyor öğreniyor düşünceleri değişiyor) güncelleme yapıyorum kendime yediremiyorum dedigim şey yanlış anlaşılıyor yaşadığım birliktelikten dolayı kendimi kirli de görmüyorum. Sadece bunları sevgilime anlatamıyorum onu kandırmış olmak beni rahatsız ediyor. Ona yalan söylediğim içim bana bir daha güvenmeyebilir benden ayrilabilir.Ya onu kaybetmeyi göze alıp vicdanımı rahatlatacağım yada bu kandırmış psikolojisinden kurtulup bir ömür içime atacağım