- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi mavihayall
M
mavihayall
yaşın genç anladığım kadarıyla.
eğer yeni bir ben lazım kısmında ciddiysen, sağlıklı yaşamakla başla.
fazla kilonu vermek için sağlıklı beslen ve spor yap. hele ki spor çok çok önemli. depresyon düzeyini azaltıp kişiyi mutlu ettiğine dair tonla çalışma var.
diksiyon için belediye kursları oluyor hemen her yerde onlara bakabilirsin.artık her şeyin videoları var.
geçen bir şey tamir edecektim, youtube da videosunu bulup yaptım :)
aç izle. sesli kitap oku. eğer aile yapın ve karakterin müsaitse drama/tiyatro gibi bir eğitim al. kendini ifade etmen ve dışa donuk olmanda çok faydasını göreceksin.
eğer yeni bir ben lazım kısmında ciddiysen, sağlıklı yaşamakla başla.
fazla kilonu vermek için sağlıklı beslen ve spor yap. hele ki spor çok çok önemli. depresyon düzeyini azaltıp kişiyi mutlu ettiğine dair tonla çalışma var.
diksiyon için belediye kursları oluyor hemen her yerde onlara bakabilirsin.artık her şeyin videoları var.
geçen bir şey tamir edecektim, youtube da videosunu bulup yaptım :)
aç izle. sesli kitap oku. eğer aile yapın ve karakterin müsaitse drama/tiyatro gibi bir eğitim al. kendini ifade etmen ve dışa donuk olmanda çok faydasını göreceksin.
Kendinle ilgili nelerden rahatsızlık duyduğunu biliyorsun, bunları nasıl çözebileceğinle ilgili çok güzel öneriler gelmiş. Benim önerim de kendine bir hobi bulman kesinlikle. Başarılı olacağın, özgüvenini artıracak bir şey. Mutlaka ama mutlaka bir şeye eğilimin, yeteneğin vardır. Bunu bul, üzerine git, bir şeyler ortaya çıktığını, bir şeyler başardığını görünce kendine güvenin artacak ve şivenden kilondan belki eskisi kadar rahatsız olmadan iletişim kuracaksın insanlarla. Şive, kilo bunlar çoook rahat düzelebilecek şeyler. Sen yeter ki iste ve işe kendini sevmekle başla. Hayat enerjini düşüren insanlara da güzel bir şekilde bu tavırlarının seni aşağı çektiğini, buna devam etmemelerini söyle bence.