- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
Hemen bakıyorum.tibetin 5hareketi diye araştır netten
hareketler çok basit ve 5tekrardan sonra vücüt şekle giriyor
en azında bende öyld oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bakıyorum.tibetin 5hareketi diye araştır netten
hareketler çok basit ve 5tekrardan sonra vücüt şekle giriyor
en azında bende öyld oluyor
ben esneklik açısından çok faydasını gördümHemen bakıyorum.![]()
Eski hataların yanlışların olmasaydı şu anki aklın olmazdı diye bir söz var.
Bende kazma gibiyim,takla dahi atamıyorum bunun bir alakası var mı esneklikle bilmiyorum amaben esneklik açısından çok faydasını gördüm
benim eesnekliğim sıfırdı ya...kazık gibiydim...tibet yogasından sonra artık halasana duruşları falan yapıyorum :)
Sütten ağzım yandı yoğurt bile istemiyor canımRaad ol kardeş.
Çok uzun süre özgüvensiz kalamazsın zaten, doğal seleksiyon gereği hayatta kalamazsın yani.
Diyeceğim o ki, kendi kendine düzeliyo zamanla. Ama süreci hızlandırayım dersen, en kestirme yolu bol bol flörtöz. Kesin bilgi.
Evet geçen sene bu olgunluğa erişemezdim.Galiba acıların en güzel yanı seni daha güçlü kılması.Eski hataların yanlışların olmasaydı şu anki aklın olmazdı diye bir söz var.
Bence yeni biriyle görse buda böyle bir kızmış der ve hiç pişman olmaz.Ayrıca o çocuğu da vurur gibi bence.Çünkü biraz ağır abi havamız var da.yeni bir sevgiliniz olsa sizi mutlu görse en fazla sizi kıskanır dumur olur onun haricinde nasıl bir sürüm sürüncek bişey yok galiba.
Eski hataların yanlışların olmasaydı şu anki aklın olmazdı diye bir söz var.
Böyle giyim tarzımı değiştiriyorum.İki kez karşılaştık ikisinde de hiç bakmadım.kendine bakım yaptır başta saçını modelini falan değiştir giyim tarzına yeni birşeyler kat havana hava kat bu değişim zaten dikkatini çeker ve di,kkat et yanından geçerken falan hiç ona bakma bu insanı deli eder önüne bak biri gider biri gelir bekarsın sonuçta hayatına kimler daha giricek Allah bilir kendinden değerlisi yok bunu düşün özgüvenini kaybetme
Konu başlıklarını şarkılardan seçiyorsunuz, sonra ben nostalji yapıp şarkıya takılıyorum. Yapmayın böyle şeyler.=(
ama sana tavsiyem hayatına hemen birisini alma o zamanda senın hakkında yanlış dusunebilirBöyle giyim tarzımı değiştiriyorum.İki kez karşılaştık ikisinde de hiç bakmadım.
Artık biri gider hayırlısı gelir diyebiliyorum çok şükür önceden ille de o olacak diyordum salak gibi.Ama şuan çok iyiyim sadece kendimi daha iyi daha değerli hissetmek istiyorum.
Bir de onun çoook pişman olmasını.
Yok onu yapmam.Sonuçta evet o şekilde hatırlanmak istemiyorum.Ki başkasının günahına giremem.ama sana tavsiyem hayatına hemen birisini alma o zamanda senın hakkında yanlış dusunebilir
gırme zaten ama en iyisimi sen onu kafandan sil gerçekten hayatına bak o zaman o bunu anlar ve delıye döner zatenYok onu yapmam.Sonuçta evet o şekilde hatırlanmak istemiyorum.Ki başkasının günahına giremem.
Hep dans kursuna gitmek istemişimdir.Ama bunu şu aşamada yapamam çünkü tatil kısıtlı ve derslerim çok ağır."Kendin" için bir şey yap. Neyi yapmak istemiştin mesela hep ama bir şekilde yapmamıştın, ertelemiştin? Kendini ne kadar keşfeder, ne kadar farklı yönlerini bulursan, hayatına girecek kişinin seçimi, seni bir o kadar mutlu edecektir.
Evet.Bu zamana kadar bitti deyip bitiremedim hiç.Çünkü ileride pişman olmaktan korktum.Hayatımda başkası varken gelse ona dönerim diye korktum.Ama o beni kendinden o kadar uzaklaştırdı ki.Yaptıklarıyla doğru bir seçim olduğunu o kadar gösterdi ki.gırme zaten ama en iyisimi sen onu kafandan sil gerçekten hayatına bak o zaman o bunu anlar ve delıye döner zaten